שרשור תגובות: אוזניות בלוטוס: Noontec Zoro II Wireless

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #1 

למאמר: אוזניות בלוטוס: Noontec Zoro II Wireless

תמונה

ממשיך הדרך לאוזניות ה- ZORO II של Noontec יוצאות לאור, עכשיו עם Bluetooth ו- NFC.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

תודה. בתחילת הסקירה נאנחתי וחשבתי לעצמי איזה בשורות כבר אפשר לקבל מאודיו BT העובר דחוס דרך A2DP. נרגעתי קצת כשראיתי אותך אומר שהאזניות תומכות ב APTX. זה עדיין אודיו דחוס וצריך לזכור שזה גם מכניס השהייה כך שזה עלול לפגוע בסנכרון השפתיים בסרטים או לעצבן גיימרים.

חוסר התפקודיות של NFC לא ממש מפריע. זו טכנולוגיה שמעשית אין לה שימוש ברור - מלבד הגברת צריכת החשמל של הטלפון כמובן. לפני שיקפצו עלי וידברו על חזון ה NFC ותשלום עם הטלפון, אז אם זה יעבוד דרך אפליקציה כמו שניסו לעשות בסופרפארם, אז לא תודה כי כל מה שזה עשה היה להאריך את הטורים שממילא לא בדיוק קצרים שם.

השאלה שלי היא למה בדיוק האוזניות האלו מיועדות? ברצינות זיו, לבית? יש לי שם אופציות אחרות ולא נראה לי שאהיה מוכן לוותר על איכות שמע כדי לסבול חישוק על הראש. בנסיעה? הן לא בדיוק קומפקטיות, לא מתקפלות שטוח ויש אוזינות In Ear קטנות שנשמעות מדהים.

אז האם אתה יכול לרפא אותי מהספקנות שלי ולבשר לי מהי הסיטואציה שבה אתה רואה את עצמך משתמש בהן?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #3 

סביר להניח כי לרובנו יש סט אוזניות יקר יחסית שיושב לצד המחשב ומשמש אותנו רבות, אבל בשבת האחרונה כאשר רציתי לרבוץ על הספה בסלון עם הטאבלט ולבדוק את עדכוני ה- Subsriptions האחרונים ב- YouTube, הרבה יותר קל היה לי לקחת את האוזניות הללו מאשר את האוזניות הקבועות של המחשב. מעבר לזה, אין ספק שהרבה יותר נוח לשימוש ביתי אוזניות On/Over Ear מאשר אוזניות In-Ear.

ה- Delay יחסית נמוך בשימוש עם APTX, לפיכך זה בהחלט שמיש עם תכני וידאו. עם האייפון אשר לא תומך ב- APTX, לא נוח לצפות בתכני וידאו בגלל חוסר הסנכרון, אבל למוזיקה, כפי שאני עושה עם האוזניות הללו במכון הכושר - אין שום בעיה וזה מתאים. גם העובדה שיש להם סוללה כבר מצביעה כי השימוש המרכזי צריך להיות נייד ומחוץ לבית.

מעבר לזה, אני יותר מידי פעמים תופס את הילדים לוקחים את האוזניות, העיצוב יחסית צעיר ומודרני, לפיכך זה מוצא חן בעינהם הרבה יותר מסט אוזניות ה- Pulse של Antec שיש להם.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #4 

@ziv_r
·

אין לי שום delay עם האוזניות החדשות של Bose, ה-QC35, בחיבור לאייפון 6s (וגם עם אייפד פרו או OnePlus 3).
לאוזניות אין תמיכה בתקן -aptX, כך שגם עם אנדרואיד זה חיבור זהה מבחינת איכות - והאיכות מצויינת.

אגב, היה לי delay ניכר בשימוש בדגם הקודם QC25, ביחד עם מתאם Bluetooth.

Batnun

.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #5 

@Catskinner
·

NFC באייפון עובד מצויין בלונדון כאמצעי תשלום, בעיקר בטיוב, וכידוע יש בטיוב תורים לא קטנים ובמיוחד בשעות העומס...

Batnun

.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”