הסרת נקודת חן
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
המומלץ הוא - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2758475,00.html
הסרתי אצלו בתור ילד, התוצאה היתה טובה בהרבה מכל כירורג שבא אחריו, העניין שרק כירורג שולח לביופסיה כמו ש FIRE_WIRE ציין...
הסרתי אצלו בתור ילד, התוצאה היתה טובה בהרבה מכל כירורג שבא אחריו, העניין שרק כירורג שולח לביופסיה כמו ש FIRE_WIRE ציין...
שי
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני הסרתי נקודה מיניאטורית בין האצבעות של הרגליים לפני שנה
התהליך עצמו באמת כמה דקות
היה צריך לבוא פעם אחת לבדיקת הרופא שינתח שמאשר את ביצוע התהליך (לא הרופא עור שמפנה) פעם שנייה להסרה ופעם שלישית לאחות להוציא תפר-שניים
הרופאה שעשתה לי את זה התקשרה מתישהו לבשר לי שהביופסיה חזרה תקינה
כל התהליך דרך קופ"ח כללית
היה צריך לבוא פעם אחת לבדיקת הרופא שינתח שמאשר את ביצוע התהליך (לא הרופא עור שמפנה) פעם שנייה להסרה ופעם שלישית לאחות להוציא תפר-שניים
כל התהליך דרך קופ"ח כללית
·אני לא חושב שהיא מסרטנת הייתי..guyezra כתב:אני הסרתי נקודה מיניאטורית בין האצבעות של הרגליים לפני שנה
כל התהליך דרך קופ"ח כללית...
הייתי אצל רופא עור הוא הסתכל בדק אותה ואמר לי שעם אני רוצה להסיר אותה זה לפנות לכירוגיה וזה ניתוחון קטן בהרדמה מקומית שאחרי זה נשאר צלקת קטנה.
זה לא שומה פשוט נקודת חן קטנה בערך בגודל של ה אות o, בטח שאני לא רוצה בגלל דבר כזה קטן שישאר לי צלקת על הפנים זה פשוט שהיא די חומה וזה מעצבן אותי.
מה שכן פעם שמתי משחה לאקנה והיא פשוט התקלפה וגדלה מחדש O_O....