המלצה למקרן קול עד 1500 שח
-
Moshep
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- שם מלא: Moshe Peretz
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי לכולם,
אני מחפש מקרן קול שיתחבר לטלויזיה בסלון.
מדובר בסלון בגודל 6 על 6 ובתקציב של בין 1200-1500 שח כאשר 1500 הוא סכום המקסימום שאוכל להשקיע במכשיר.
חשוב להבהיר, אני לא מחפש מערכת שתפציץ לי את הסלון בתקציב יותר גבוה. ברור לי כי החלל שלי הוא גדול ודרושה מערכת יקרה כדי לעמוד במשימה. המטרה שלי היא למצוא את הכי טוב בתקציב העומד לרשותי, גם אם זה לא מספיק טוב למצב הקיים.
אודה מאוד על עזרתכם!
אני מחפש מקרן קול שיתחבר לטלויזיה בסלון.
מדובר בסלון בגודל 6 על 6 ובתקציב של בין 1200-1500 שח כאשר 1500 הוא סכום המקסימום שאוכל להשקיע במכשיר.
חשוב להבהיר, אני לא מחפש מערכת שתפציץ לי את הסלון בתקציב יותר גבוה. ברור לי כי החלל שלי הוא גדול ודרושה מערכת יקרה כדי לעמוד במשימה. המטרה שלי היא למצוא את הכי טוב בתקציב העומד לרשותי, גם אם זה לא מספיק טוב למצב הקיים.
אודה מאוד על עזרתכם!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כולם דומים בסאונד (אנמי, פשוט, ירוד באיכות)
כולם דומים בתצורה וקצת שונים בצורה, צבע ורמת גימור
כולם סביב אותו מחיר וקצת שונים בגלל סאבוופר אלחוטי \ חוטי ואפשרויות חיבור שונות (AUX ואופטי).
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... erby=price
או פשוט תכנס למחסני חשמל ותבחר את מה שיש שם.
ברמות של מעל 2000 ש"ח יש יתרון לגודל הקופסה, גודל פזי של האלמנטים ומן הסתם איכות שונה של סאונד... ברמות גבוהות יותר יש גם אפשרות למיתוג וידאו ואפשרויות חכמות שונות אך יחד עם זאת כל המכשירים אלו נועדו לתת מענה אסטטי בלבד לבעיית מיקום רמקולים, ולהגביר קצת יותר את הסאונד האנמי של הטלויזיה אך הוא לא נועד למי שמחפש איכות סאונד.
בהצלחה
כולם דומים בתצורה וקצת שונים בצורה, צבע ורמת גימור
כולם סביב אותו מחיר וקצת שונים בגלל סאבוופר אלחוטי \ חוטי ואפשרויות חיבור שונות (AUX ואופטי).
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... erby=price
או פשוט תכנס למחסני חשמל ותבחר את מה שיש שם.
ברמות של מעל 2000 ש"ח יש יתרון לגודל הקופסה, גודל פזי של האלמנטים ומן הסתם איכות שונה של סאונד... ברמות גבוהות יותר יש גם אפשרות למיתוג וידאו ואפשרויות חכמות שונות אך יחד עם זאת כל המכשירים אלו נועדו לתת מענה אסטטי בלבד לבעיית מיקום רמקולים, ולהגביר קצת יותר את הסאונד האנמי של הטלויזיה אך הוא לא נועד למי שמחפש איכות סאונד.
בהצלחה