חיבור רמקולים לטלויזיה
קיבלתי 2 רמקולים כמו שרוים בתמונה .כרגע אני רוצה לחבר אותם לטלויזיה .
יש לי בבית ממיר יס רגיל מוציא שמע דרך 2 בבנות . איזה מגבר הייתם ממליצים לי לקנות כדי לחבר את שתי הרמקולים
לממיר ? האם הרמקולים האלה יתנו טווח תדרים מלא ?
יש לי בבית ממיר יס רגיל מוציא שמע דרך 2 בבנות . איזה מגבר הייתם ממליצים לי לקנות כדי לחבר את שתי הרמקולים
לממיר ? האם הרמקולים האלה יתנו טווח תדרים מלא ?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
כל מגבר יתאים להם. לא ברור הדגם לפי התמונה אבל זאת חברה טובה. מה זה טווח תדרים מלא? בחלק העליון של הסקלה מספיק כ17 קילו הרץ, בחלק התחתון רוב הרמקולים מתקשים בגלל זה המציאו את הסאבוופר. אבל לראות טלוויזיה הוא יספיק בהחלט.
תגדיר לך תקציב למגבר.
תגדיר לך תקציב למגבר.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·כמגבר, כן הוא יתאים השאלה אילו חיבורים הבחור צריך...בכל זאת, חיבור לטלוויזיה יכול להיות בעייתי(G) כתב:אולי זה יתאים:
http://www.ebay.com/itm/SMSL-SA-50-50Wx ... SwNSxVcQoj...
- BUGY
- חבר מכור קשה

הרמקול שלך יש לו 2 שני חיבורים אבל הם מחוברים במגשר, ולכן אתה צריך חיבור בודד לכל רמקול. אז אתה יכול לחבר את המגבר שכבר יש לך.ZABAL כתב:יש לי בבית SMSL SA 98 אבל לא חשבתי לחבר ביהנם כי לרמקולים אלה יש 4 חיבורים לכל רמקול...
כפי שציין BUGY "הרמקול שלך יש לו 2 שני חיבורים אבל הם מחוברים במגשר, ולכן אתה צריך חיבור בודד לכל רמקול. אז אתה יכול לחבר את המגבר שכבר יש לך."ZABAL כתב:יש לי בבית SMSL SA 98 אבל לא חשבתי לחבר ביהנם כי לרמקולים אלה יש 4 חיבורים לכל רמקול...
אני רק מוסיף המחשה ויזואלית לאופן החיבורים בין הרכיבים.