התלבטות פטיפון חדש
-
NadavGvaram
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
אהלן,
קראתי כאן בפורום קצת ביקורות על הTHORENS TD-145 הישן והחביב... מאחר ואחד כזה מוצע למכירה ביד 2, אני מתלבט אם ללכת עליו או בכלל לכיוון של Rega RP1 (אני לא עולה מעבר לטווח מחירים של הRega), או אולי שניהם לא כדאיים ויש בטווח של הRega משהו יותר נורמלי...
תודה מראש ושבת שלום,
נדב
נ.ב. לאור הביקורת המפורטת של tnsilver על פרוג'קט, קשה לי לקחת את החברה הזו ברצינות, אז אני מניח שלא השתנה אצלם הרבה בשנתיים האחרונות...
קראתי כאן בפורום קצת ביקורות על הTHORENS TD-145 הישן והחביב... מאחר ואחד כזה מוצע למכירה ביד 2, אני מתלבט אם ללכת עליו או בכלל לכיוון של Rega RP1 (אני לא עולה מעבר לטווח מחירים של הRega), או אולי שניהם לא כדאיים ויש בטווח של הRega משהו יותר נורמלי...
תודה מראש ושבת שלום,
נדב
נ.ב. לאור הביקורת המפורטת של tnsilver על פרוג'קט, קשה לי לקחת את החברה הזו ברצינות, אז אני מניח שלא השתנה אצלם הרבה בשנתיים האחרונות...
ה- REGA הוא פטיפון "בסדר". למעשה, כל הפטיפונים הבסיסיים המודרנים של חברות כמו REGA ו- ProJect עונים להגדרה.
ה- thorens הוא פטיפון טוב מאוד (אם הוא תקין). הרבה יותר טוב מכל הפטיפונים הבסיסיים העדכניים. הוא יכול להפוך לפטיפון מצויין בהשקעה קטנה (כמה מאוד ש"ח בודדים), ויכול להפוך לפטיפון מדהים עם מעט יותר השקעה וידע - שזמין לכולנו באינטרנט.
לא הייתי חושב פעמיים.
ה- thorens הוא פטיפון טוב מאוד (אם הוא תקין). הרבה יותר טוב מכל הפטיפונים הבסיסיים העדכניים. הוא יכול להפוך לפטיפון מצויין בהשקעה קטנה (כמה מאוד ש"ח בודדים), ויכול להפוך לפטיפון מדהים עם מעט יותר השקעה וידע - שזמין לכולנו באינטרנט.
לא הייתי חושב פעמיים.
-
NadavGvaram
- חבר שרק התחיל

תודה רבה
כנראה שאני באמת אלך על הקלאסי ואשקיע בו קצת. מה גם שיש לו ראש Shure V15 שלפי רפרוף במרשתת נראה טוב+...
כנראה שאני באמת אלך על הקלאסי ואשקיע בו קצת. מה גם שיש לו ראש Shure V15 שלפי רפרוף במרשתת נראה טוב+...
Is it true that despite... or maybe BECAUSE your'e a big ***** hard hero, that you didn't tell anyone where your'e going?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היה לי Pro-Ject וכרגע יש לי REGA. שניהם דגמי כניסה. ה Pro-Ject היה Debut II וה REGA הוא RP1. האמת היא שהראשון התקלקל ואפילו לא טרחתי לתקן אותו והשני בדרכו החוצה למרות שהוא חדש. הסיבה היא שאני ממעיט להשתמש בפטפון, לפעמים חולפות שנים עד שאני מנער את האבק ומניח תקליט ובכל פעם אני מגלה שמשהו התקלקל בפטפון עקב חוסר שימוש. בדרך כלל מדובר ברצועה שהתפוררה או במקרה של ה Pro-Ject, משקולת האנטי-סקייט פשוט התאיידה לה באוויר ונעלמה.
כך שאני חושב שבמקרה שלי פטפון direct drive פשוט ועם מנגנון אנטי סקייט שלא תלוי במשקולת מצחיקה על חוט דייג עשוי להתאים יותר, אנא שקול גם אתה באיזה תכיפות אתה הולך להשתמש בפטפון כי זה מסוג המכשירים שהשבתות ממושכות לא עושה להם טוב.
כך שאני חושב שבמקרה שלי פטפון direct drive פשוט ועם מנגנון אנטי סקייט שלא תלוי במשקולת מצחיקה על חוט דייג עשוי להתאים יותר, אנא שקול גם אתה באיזה תכיפות אתה הולך להשתמש בפטפון כי זה מסוג המכשירים שהשבתות ממושכות לא עושה להם טוב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
NadavGvaram
- חבר שרק התחיל

תכיפות השימוש במקרה שלי היא לפחות פעם-פעמיים בשבוע. השאלה היא למה להשקיע בסביבות ה-2500 על ה-Rega כשאפשר בהרבה פחות (אמנם עם השקעה של יותר זמן) להשיג מכשיר הרבה יותר טוב...
Is it true that despite... or maybe BECAUSE your'e a big ***** hard hero, that you didn't tell anyone where your'e going?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין לכך שום סיבה מלבד שב 80% מהמקרים זה מה שתמצא בחנויות. אוהבים לדבר על התחייה של התקליט והפטפון אבל לדעתי זה עדיין נישה שפונה רק לקהל מאוד מצומצם ומרגישים את זה במבחר המוצרים הזמין.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.