התלבטות פטיפון חדש

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
NadavGvaram פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
קראתי כאן בפורום קצת ביקורות על הTHORENS TD-145 הישן והחביב... מאחר ואחד כזה מוצע למכירה ביד 2, אני מתלבט אם ללכת עליו או בכלל לכיוון של Rega RP1 (אני לא עולה מעבר לטווח מחירים של הRega), או אולי שניהם לא כדאיים ויש בטווח של הRega משהו יותר נורמלי...

תודה מראש ושבת שלום,
נדב

נ.ב. לאור הביקורת המפורטת של tnsilver על פרוג'קט, קשה לי לקחת את החברה הזו ברצינות, אז אני מניח שלא השתנה אצלם הרבה בשנתיים האחרונות...

ngold7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 843
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #2 

אני יכול להמליץ על הטורנס, אחלה פטיפון ויחסית קל לשיפוץ ושדרוג.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
נתן תודות: 452 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #3 

ה- REGA הוא פטיפון "בסדר". למעשה, כל הפטיפונים הבסיסיים המודרנים של חברות כמו REGA ו- ProJect עונים להגדרה.
ה- thorens הוא פטיפון טוב מאוד (אם הוא תקין). הרבה יותר טוב מכל הפטיפונים הבסיסיים העדכניים. הוא יכול להפוך לפטיפון מצויין בהשקעה קטנה (כמה מאוד ש"ח בודדים), ויכול להפוך לפטיפון מדהים עם מעט יותר השקעה וידע - שזמין לכולנו באינטרנט.

לא הייתי חושב פעמיים.

NadavGvaram פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה רבה
כנראה שאני באמת אלך על הקלאסי ואשקיע בו קצת. מה גם שיש לו ראש Shure V15 שלפי רפרוף במרשתת נראה טוב+...
Is it true that despite... or maybe BECAUSE your'e a big ***** hard hero, that you didn't tell anyone where your'e going?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

היה לי Pro-Ject וכרגע יש לי REGA. שניהם דגמי כניסה. ה Pro-Ject היה Debut II וה REGA הוא RP1. האמת היא שהראשון התקלקל ואפילו לא טרחתי לתקן אותו והשני בדרכו החוצה למרות שהוא חדש. הסיבה היא שאני ממעיט להשתמש בפטפון, לפעמים חולפות שנים עד שאני מנער את האבק ומניח תקליט ובכל פעם אני מגלה שמשהו התקלקל בפטפון עקב חוסר שימוש. בדרך כלל מדובר ברצועה שהתפוררה או במקרה של ה Pro-Ject, משקולת האנטי-סקייט פשוט התאיידה לה באוויר ונעלמה.

כך שאני חושב שבמקרה שלי פטפון direct drive פשוט ועם מנגנון אנטי סקייט שלא תלוי במשקולת מצחיקה על חוט דייג עשוי להתאים יותר, אנא שקול גם אתה באיזה תכיפות אתה הולך להשתמש בפטפון כי זה מסוג המכשירים שהשבתות ממושכות לא עושה להם טוב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

NadavGvaram פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תכיפות השימוש במקרה שלי היא לפחות פעם-פעמיים בשבוע. השאלה היא למה להשקיע בסביבות ה-2500 על ה-Rega כשאפשר בהרבה פחות (אמנם עם השקעה של יותר זמן) להשיג מכשיר הרבה יותר טוב...
Is it true that despite... or maybe BECAUSE your'e a big ***** hard hero, that you didn't tell anyone where your'e going?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #7 

אין לכך שום סיבה מלבד שב 80% מהמקרים זה מה שתמצא בחנויות. אוהבים לדבר על התחייה של התקליט והפטפון אבל לדעתי זה עדיין נישה שפונה רק לקהל מאוד מצומצם ומרגישים את זה במבחר המוצרים הזמין.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”