עזרה לגבי hisense m7000
היי אני מעוניין בטלוויזיה חדשה 65 אינץ' בתקציב באזור ה10000
פתאום תפסה לי את העין ה hisense במחיר של 8000 שקל
http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main ... 65M7000UWG
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הטלוויזיה. בד"כ הייתי נוטה לכיוון הסאמסונג והlg אך הטלוויזיה הזאת נראית ממש מפתה.
תודה!
פתאום תפסה לי את העין ה hisense במחיר של 8000 שקל
http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main ... 65M7000UWG
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הטלוויזיה. בד"כ הייתי נוטה לכיוון הסאמסונג והlg אך הטלוויזיה הזאת נראית ממש מפתה.
תודה!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
אכן נראת מפתה, יש אותה בתצוגה בחנות שלהם בת"א.
עדיין לא ראיתי ביקורות אמינות שלה ברשת.
עדיין לא ראיתי ביקורות אמינות שלה ברשת.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
לפי מה שהבנתי שההבדל הוא תמיכה ב HDR, יש למישהו מושג אם פתוח בשבת ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
אמורה לתמוך בHDR וב-WCG, אבל בינתיים אין ממש ביקורות עליה, אז קשה להגיד מה באמת עובד ומה לא.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מה זאת אומרת טוב רק במצב תיאטרון? מה המצבים האחרים? מה הבעיה בהם? עד כמה ניתן לכייל אותה?
קודם כל זו דעתי יכול להיות שאתה תחשוב אחרת....אני הכי אהבתי את תיאטרון בשאר המצבים התמונה היתה מעובדת מדי עם צבעים לא יפים אפשר לכייל אותה איך שאתה רוצה אני לדוגמא לא יודע לכייל צבעים אז יכול להיות שאפשר לשפר הכל בשאר המצבים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

לכייל צבע בצורה מדוייקת אני לא יודע אבל חששתי שאפילו לכוון למשהו שיהיה נעים בעין אי אפשר.
האמת היא שמה שהכי מטריד אותי בטלויזיות זה עד כמה אפשר להחליש מנגנוני החלקת תנועה כי אני מאוד רגיש לאפקט אופרת הסבון.
האמת היא שמה שהכי מטריד אותי בטלויזיות זה עד כמה אפשר להחליש מנגנוני החלקת תנועה כי אני מאוד רגיש לאפקט אופרת הסבון.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מחיפוש ברשת עולה שהחיבור של הוא HDMI 2.0, לא 2.0a. הם מבטיחים שדרוג בעתיד באמצעות תוכנה. למישהו יש ניסיון עם עדכוני התוכנה שלהם? כמה זמן הם לוקחים והאם הם בכלל מגיעים אי פעם?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

המבצע הסתיים, עכשיו המחיר גבוה יותר ב-500 ש"ח בסך הכל 
הייתי בחנות הבוקר, הסתכלתי עליה ליד ה-K700. הבעיה היא שהן מכויילות שם בצורה שונה לחלוטין. התרשמתי מאוד מהתמונה. אני לא מבין מספיק בשביל להגיד שהתמונה טובה או לא טובה - לי זה מספיק (אולי בגלל זה כבר יש לי טלויזיה של הייסנס בבית כבר הרבה מאוד שנים). ה-K700 לידה הראתה שחורים הרבה יותר יפים אבל אין לי מושג אם זה פאנל טוב יותר או כיול אחר. בכל מקרה, השחורים ב-M7000 לא הפריעו לי לפני שהסתכלתי על שתיהן זו לצד זו.
הייתי בחנות הבוקר, הסתכלתי עליה ליד ה-K700. הבעיה היא שהן מכויילות שם בצורה שונה לחלוטין. התרשמתי מאוד מהתמונה. אני לא מבין מספיק בשביל להגיד שהתמונה טובה או לא טובה - לי זה מספיק (אולי בגלל זה כבר יש לי טלויזיה של הייסנס בבית כבר הרבה מאוד שנים). ה-K700 לידה הראתה שחורים הרבה יותר יפים אבל אין לי מושג אם זה פאנל טוב יותר או כיול אחר. בכל מקרה, השחורים ב-M7000 לא הפריעו לי לפני שהסתכלתי על שתיהן זו לצד זו.
הסתכלת על אותו סרטון באותה נקודת זמן?Malcontent כתב:המבצע הסתיים, עכשיו המחיר גבוה יותר ב-500 ש"ח בסך הכל
הייתי בחנות הבוקר, הסתכלתי עליה ליד ה-K700. הבעיה היא שהן מכויילות שם בצורה שונה לחלוטין. התרשמתי מאוד מהתמונה. אני לא מבין מספיק בשביל להגיד שהתמונה טובה או לא טובה - לי זה מספיק (אולי בגלל זה כבר יש לי טלויזיה של הייסנס בבית כבר הרבה מאוד שנים). ה-K700 לידה הראתה שחורים הרבה יותר יפים אבל אין לי מושג אם זה פאנל טוב יותר או כיול אחר. בכל מקרה, השחורים ב-M7000 לא הפריעו לי לפני שהסתכלתי על שתיהן זו לצד זו....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כן, אבל כל הצבעים נראו שונים לחלוטין, לא רק השחור.