שאלה לבעלי ה lg 42 px4rv
האם מישהו שם לב שבמצב orbiter התמונה מידיי פעם לא נראית בצדדים של המסך ?
שמתי לב לתופעה מוזרה במסך החדש שברשותי שכאשר אני צופה ביס או דיוידי מידיי פעם התמונה בחלק הימני של המסך או בחלקו העליון לא מופיעה על כל המסך וישנם כ2 עד 4 שורות שלמות של פיקסלים שלא מופיעה בהן תמונה למשך זמן מסויים
בבדיקה מול ח י נאמר לי שזהו מצב נורמאלי בזמן צפייה במצב orbiter.....
מישהו שם לב לתופעה?
תודה....
שמתי לב לתופעה מוזרה במסך החדש שברשותי שכאשר אני צופה ביס או דיוידי מידיי פעם התמונה בחלק הימני של המסך או בחלקו העליון לא מופיעה על כל המסך וישנם כ2 עד 4 שורות שלמות של פיקסלים שלא מופיעה בהן תמונה למשך זמן מסויים
בבדיקה מול ח י נאמר לי שזהו מצב נורמאלי בזמן צפייה במצב orbiter.....
מישהו שם לב לתופעה?
תודה....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שאלה ל KFIRZ
יש לי שאלה אליך...
תדליק את הפלסמה ותשים על MUTE כשיש שקט מוחלט בבית ותגיד לי אם אתה שומע זמזום חשמלי?? או רעש עבודה כלשהו של הפלסמה...
תודה.
תדליק את הפלסמה ותשים על MUTE כשיש שקט מוחלט בבית ותגיד לי אם אתה שומע זמזום חשמלי?? או רעש עבודה כלשהו של הפלסמה...
תודה.
יש רעש
ברור שיהיה רעש זה הספק החשמלי של המסך
גם לי יש את המסך הנ"ל בערך 10 חודשים ואם אתה משתיק את הקול אז שומעים את הזמזום החלש שרק אם מתקרבים למסך ממש שומעים אותו
מקווה שלרעש הזה אתה מתכוון אם לא תזמין שרות יש לנו שנתיים אחריות אז תנצל אותה
נ.ב
תגיד איך התמונה אצלך במצב של TV האם התמונה נקייה או שיש פריזים לפעמים כי אם יש לך מצב כזה תשחק עם החדות של התמונה ואז תראה יותר טוב......
גם לי יש את המסך הנ"ל בערך 10 חודשים ואם אתה משתיק את הקול אז שומעים את הזמזום החלש שרק אם מתקרבים למסך ממש שומעים אותו
מקווה שלרעש הזה אתה מתכוון אם לא תזמין שרות יש לנו שנתיים אחריות אז תנצל אותה
נ.ב
תגיד איך התמונה אצלך במצב של TV האם התמונה נקייה או שיש פריזים לפעמים כי אם יש לך מצב כזה תשחק עם החדות של התמונה ואז תראה יותר טוב......
yussi11 גם לי יש...
רעש מהחלק העליון של הפלזמה(אני מניח ששם יושב הספק)אבל הרעש ממש חלש אני צריך להצמיד את האוזן בכדי לשמוע אותו
יש לי רעש שאני שומע ממש טוב כשאני שם על MUTE אן כשאני שומע על ווליום 2-7, ממש מעצבן, היו מהשירות הטלויזיה הלכה וחזרה והבעיה עדין לא נפתרה.
לגבי התמונה, היא ממש בסדר חוץ ממצבים בהם משדרים סרטים לא כל כך חדשים או במצבים בהם יש תמונות של אש והתפוצצות, אז אני רואה את הפיקסלים...
חוץ מהרעש שמעצבן אני די מרוצה...
לגבי התמונה, היא ממש בסדר חוץ ממצבים בהם משדרים סרטים לא כל כך חדשים או במצבים בהם יש תמונות של אש והתפוצצות, אז אני רואה את הפיקסלים...
חוץ מהרעש שמעצבן אני די מרוצה...
זה לא עובר בתעלה בכלל...הרעש מופיע גם כשלא מחובר כלום חוץ מהכבל של החשמל.
לשמוע במקום אחר אי אפשר כי גם כשהפלסמה שלי היתה במעבדה אז לא שמעתי את הרעש כי כל דבר מסיח את השמיעה. הרעש הוא בבית כשאני יושב בשקט ואין שום רעש ברקע אז אני שומע את זה ובצורה שממש מפריעה.
לשמוע במקום אחר אי אפשר כי גם כשהפלסמה שלי היתה במעבדה אז לא שמעתי את הרעש כי כל דבר מסיח את השמיעה. הרעש הוא בבית כשאני יושב בשקט ואין שום רעש ברקע אז אני שומע את זה ובצורה שממש מפריעה.
לא יודע מה לעשות עם הרעש הזה
אני שומע את זה גם במרחק של כ-4.5 מ' , כאשר אני עומד מול הפלזמה בדיוק.
ב ח.י אומרים שבדקו את התלונה במספר מכשירים ומבחינת חברת LG הרעש הוא נורמלי.
ב ח.י אומרים שבדקו את התלונה במספר מכשירים ומבחינת חברת LG הרעש הוא נורמלי.
רעש???
אם רק אתה שומע רעש בעוצמה גבוהה או שגם הסובבים אותך שומעים את אותה העוצמה....
יכול להיות שיש קשר לחדות השמיעה
אני למשל לדוגמה גם כאשר הסלולארי שלי לא בשימוש אני שומע ממנו זמזום אבל כל האחרים אומרים שאני הוזה
יכול להיות שהתברכת בשמיעה חדה
אני למשל לדוגמה גם כאשר הסלולארי שלי לא בשימוש אני שומע ממנו זמזום אבל כל האחרים אומרים שאני הוזה
רעש???
אם רק אתה שומע רעש בעוצמה גבוהה או שגם הסובבים אותך שומעים את אותה העוצמה....
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 522 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
רוב המסכים מדגם זה סובלים מתופעת הזימזום.
יש רגישים יותר ויש רגישים פחות אבל הוא שם נקודה.
התייחסות ח.י לעניין היא חרפה !
מנסים להוציא את הלקוח "משוגע" - "... מה אתה מדבר ? זימזום נורמלי בהחלט..." וכד'
עלבון לאינטיליגנציה.
זהו הוצאתי קצת קיטור
מצב האורביטר לא אמור להעלים שום שורות => דבר עם השירות.
בסה"כ ואחרי הכל המסך מעולה ושווה את תמורתו.
תתחדש !
יש רגישים יותר ויש רגישים פחות אבל הוא שם נקודה.
התייחסות ח.י לעניין היא חרפה !
מנסים להוציא את הלקוח "משוגע" - "... מה אתה מדבר ? זימזום נורמלי בהחלט..." וכד'
עלבון לאינטיליגנציה.
זהו הוצאתי קצת קיטור
בסה"כ ואחרי הכל המסך מעולה ושווה את תמורתו.
תתחדש !
אז זהו שדיברתי איתם והם טוענים שזהו המצב הטיבעי באורביטרsigamore כתב:
!...
אם תוכל לשים לב אצלך אודה לך:כאשר אתה במצב אורביטר התמונה זזה כל כמה דקות אנא בדוק אם כתוצאה מהתזוזה הזו ישנם בצדדים או בחלק העליון או התחתון כ 2-4 שורות שבהן אין תמונה
מישהו שם לב לתופעה??????????
טוב בוא נסכם את השירשור הזה.
לגבי הרעש בכל ה PX4 יש זימזום חלש מהספק של הפלאזמה רק בשקט מוחלט שומעים אותו ואין שום בעיה עם זה זה לא מפריע בכלל. נתקלתי בכמה מכשירים עם רעש מוגזם שם היתה בעיה והמכשירים הוחלפו ונפתרה הבעיה.
לגבי שומר המסך האורביטר שיש 2 או 4 שורות שזזות במסך זהו בעצם הפעולה של האורביטר ואין פה שום בעיה דרך אגב אפשר להגדיר בתפריט הטכנאי כמה שורות של פיקסלים התמונה תזוז זה נע בין 2 שורות עד 9 שורות אצלי הגדרתי על 2 שורות כי כך הכי פחות מרגישים. מי שעובד עם מחשב כדאי להגדיר על יותר.
תודה אורן.
לגבי הרעש בכל ה PX4 יש זימזום חלש מהספק של הפלאזמה רק בשקט מוחלט שומעים אותו ואין שום בעיה עם זה זה לא מפריע בכלל. נתקלתי בכמה מכשירים עם רעש מוגזם שם היתה בעיה והמכשירים הוחלפו ונפתרה הבעיה.
לגבי שומר המסך האורביטר שיש 2 או 4 שורות שזזות במסך זהו בעצם הפעולה של האורביטר ואין פה שום בעיה דרך אגב אפשר להגדיר בתפריט הטכנאי כמה שורות של פיקסלים התמונה תזוז זה נע בין 2 שורות עד 9 שורות אצלי הגדרתי על 2 שורות כי כך הכי פחות מרגישים. מי שעובד עם מחשב כדאי להגדיר על יותר.
תודה אורן.