התייעצות לסראונד בסלון החדש
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
נראה לי שהפתרון היחיד הוא רמקולים מהתקרה לסראונד.
2 אפשרויות: או, אם הקבלן מאפשר לך, קופסאות ביטון ורמקולים שקועים (אצלי הקבלן היה קשוח, לא נתן לעשות את זה לדעתי זה הכי טוב) או להוציא חוט מהתקרה. אם אפשר רק חוט מהתקרה אז אפשר לתלות סטלייטים שיש להם רגל מתכווננת בזווית או מדפיים עם מתלה מתכוונן מיוחד.
2 אפשרויות: או, אם הקבלן מאפשר לך, קופסאות ביטון ורמקולים שקועים (אצלי הקבלן היה קשוח, לא נתן לעשות את זה לדעתי זה הכי טוב) או להוציא חוט מהתקרה. אם אפשר רק חוט מהתקרה אז אפשר לתלות סטלייטים שיש להם רגל מתכווננת בזווית או מדפיים עם מתלה מתכוונן מיוחד.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

חשבתי שהדירה בבנייה. כן, חוט צריך לעבור כל הדרך בתוך התקרה. היום זה הסטנדרט בכל בית נורמלי שנמצא בשלבי בנייה (פרט למחיר למשתכן, כמובן...).richrach כתב:תודה,
הדירה לא חדשה והכל כבר בנוי.
חוט מהתקרה צריך לעבור לאורך כל התקרה עד לקיר הטלויזיה?...
אם הדירה בנוייה ואין לך חוטים לרמקולים זה בעיה. אני לא הייתי חי בשלום עם חוטים בולטים על הקיר והייתי חושב להשקיע בחציבה בתקרה כדי להעביר חוט אם יש לך תקציב. זה גם די פוסל רמקולים שקועים אלא אם אתה מתכוון לעשות הנמכת גבס איפשהו.
אם תעביר חוט ואתה תוהה איזה רמקולים תוכל לתלות שמתכווננים לכיוון המאזין, אז סתם דוגמא יכולים להיות סטלייטים של KEF 2005 אבל יש המון אחרים.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אם לא מתחשק לך לחצוב אתה יכול להצמיד את הכבלים לפינות ולהסתיר אותם עם קרניז - זה פתרון אלגנטי ויפה
- freedom_il
-
- חבר ותיק

חציבה בקיר ובתקרה זה סיפור אבל זו האופציה היחידה להכביר חוטים בצורה אסתטית.
אם אתה עושה הנמכה באיזור המטבח תוכל להעביר את הרמקולים לשם, כמו שאמרתי קודם. אם לא, אפשר להשתמש בעמוד ליד פינת האוכל ובעמוד שליד הטלויזיה כמו שהציעו קודם וזה גם פתרון טוב. המרחק בין העמודים הוא 3.60 וזה די סביר בסה"כ.
אם אתה עושה חציבה בתקרה בסוף, ספר לנו בסוף כמה עולה חציבה כזו כדי שהבא שישאל יוכל לדעת. זו שאלה שנשאלת פה מידי פעם...
אם אתה עושה הנמכה באיזור המטבח תוכל להעביר את הרמקולים לשם, כמו שאמרתי קודם. אם לא, אפשר להשתמש בעמוד ליד פינת האוכל ובעמוד שליד הטלויזיה כמו שהציעו קודם וזה גם פתרון טוב. המרחק בין העמודים הוא 3.60 וזה די סביר בסה"כ.
אם אתה עושה חציבה בתקרה בסוף, ספר לנו בסוף כמה עולה חציבה כזו כדי שהבא שישאל יוכל לדעת. זו שאלה שנשאלת פה מידי פעם...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

·כן.richrach כתב:ואיך להעביר כבילה לעמוד? זה גם דורש חציבה בתקרה...
אבל על העמוד תוכל לפחות לשים את זה באיזה גובה שאתה רוצה ולא מהתקרה.
הייתי היום באחת מחנויות האודיו, וראיתי שם כבל נחושת בעובי חצי מילימטר, רחב, שמשמש בדיוק למטרה זו, את רק צובע עליו אחכ ואולי קצת שפכטל וזהו.
מישהו שמע על זה ? מכיר את זה?
הוא אמר שזה כבל אודיו מעולה, זה הגיע כפתרון לזה שחשבתי שאני צריך אלחוטיים מאחורה.
הוא אמר שזה כבל אודיו מעולה, זה הגיע כפתרון לזה שחשבתי שאני צריך אלחוטיים מאחורה.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

·אני מניח שזה כדי להעביר בפינות של החדר. נשמע סביר, כל עוד זה לא בולט ואתה לא רוצה להכנס לחציבות וכאלה.mickeyar כתב:הייתי היום באחת מחנויות האודיו, וראיתי שם כבל נחושת בעובי חצי מילימטר, רחב, שמשמש בדיוק למטרה זו, את רק צובע עליו אחכ ואולי קצת שפכטל וזהו.
הוא אמר שזה כבל אודיו מעולה, זה הגיע כפתרון לזה שחשבתי שאני צריך אלחוטיים מאחורה....
צד אחד אני מבין אתה מעביר צמוד למרפסת. איך יעבור השני? באמצע התקרה איפשהו? או שתקיף את פינת האוכל?