עיוותים בתמונה פלסמה LG
מישהו יכול לעזור לאחד שלא מבין כלום בטלויזיות איך אפשר לסדר את איכות התמונה בפלסמה שאצלי אני רואה את הדמויות קטנות ושמנות אני יודע שבארץ הנהדרת שלנו אין עדין תמיכת בשיטת שידור של מסך רחב 16:19 ןבגלל זה רוב הערוצים רואים את העיוות הזה אבל יכול להיות שהתגנבה שמועה לאוזני שיש מכשיר שמחברים לטלויזיה או לממיר של יס וזה מסתדר . אני אשמח שמישהו יסביר לי אם אפשר לסדר את זה או לכוון את הפלסמה למקסימום איכות שלה אבל אשמח הסבר בשפה פשוטה כי כמו שאני אמרתי בהתחלה בטלויזיות אני אהבל זה לא המקצוע שלי
בתודה רבה רבה
אלון נבון
בתודה רבה רבה
אלון נבון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תקרא את המאמר - כותונת הפסים של הקולנוע הביתי.
אין הרבה מה לעשות בנידון, לא ניתן להכניס ריבוע(כמעט) לתוך מלבן מבלי להישאר עם פסים שחורים או לגרום לעיוות כלשהו או לחתוך בתמונה.
שחק עם מצבי הזום השונים של המסך ובחר את זה שנראה לך הכי טוב.
אין הרבה מה לעשות בנידון, לא ניתן להכניס ריבוע(כמעט) לתוך מלבן מבלי להישאר עם פסים שחורים או לגרום לעיוות כלשהו או לחתוך בתמונה.
שחק עם מצבי הזום השונים של המסך ובחר את זה שנראה לך הכי טוב.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
כמו שזה נראה מצב ה צפיה שלך כמו שאתה מתאר נראה כמו full
מה שמותח את המסך באופן אחיד לכל אורכו ויוצר אנשים קטנים ורחבים.
סביר להניח ששימוש במצב דומה למצב ajust ב panasonic יצמצם משמעותית את העיוות.
אני צופה בטלויזיה תמיד במצב זה ופרט לצדדים המעבד של המסך פשוט עושה עבודה מצויינת בשמירה יחסית על תמונת המקור.
חפש במדריך של המסך כיצד לשנות מצבי צפיה ואחד מהם אמור לשמור על מרכז המסך נאמן למקור ופוגע קצת בצדדים, אבל זה עדיף על מתיחה אחידה.
מה שמותח את המסך באופן אחיד לכל אורכו ויוצר אנשים קטנים ורחבים.
סביר להניח ששימוש במצב דומה למצב ajust ב panasonic יצמצם משמעותית את העיוות.
אני צופה בטלויזיה תמיד במצב זה ופרט לצדדים המעבד של המסך פשוט עושה עבודה מצויינת בשמירה יחסית על תמונת המקור.
חפש במדריך של המסך כיצד לשנות מצבי צפיה ואחד מהם אמור לשמור על מרכז המסך נאמן למקור ופוגע קצת בצדדים, אבל זה עדיף על מתיחה אחידה.
בעיות צפיה
אתה לא צריך להילחץ ולא לחשוב שזה אך ורק בפלאזמה שלך פשוט זה התוצאה של התמונה שאנו מקבלים מן הצפיה דרך הכבלים או הלוין.תנסה דרך הדיוידי ותראה שהתמונה ניראת טוב בהרבה ממה שאתה רואה כרגע(יס)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הסבר ספציפי ל-LG
בתפריט SCREEN תבחר את המצב ORIGINAL
במצב זה המסך מזהה את השידור שנכנס ואוטומטית עובר למסך רחב (תמונה ממלאת את כל המסך) או צר (פסים שחורים בצדדים).
זה נכון ל-LCD של LG שמחוברת לממיר 3100 של יס; סביר שזה יהיה זהה גם בפלזמות.
במצב זה המסך מזהה את השידור שנכנס ואוטומטית עובר למסך רחב (תמונה ממלאת את כל המסך) או צר (פסים שחורים בצדדים).
זה נכון ל-LCD של LG שמחוברת לממיר 3100 של יס; סביר שזה יהיה זהה גם בפלזמות.
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)