הצלת חומר מוקלט ממיר YES שהתקלקל
שלום, יש ברשותנו ממיר YES MAX TOTAL שמוקלטות עליו הרבה תוכניות בעלות ערך סנטימנטלי.
לצערנו, הממיר התקלקל לאחרונה. בשיחה עם YES הם מוכנים כמובן לתקן אותו, אבל לא יכולים להתחייב שהתכנים ששמורים עליו יישארו.
האם מישהו מכיר בעיה כלשהי לפיתרון הזה?
האם ניתן למשל לקנות ממיר חדש, ולהעתיק את הקבצים בין ההארד-דיסקים של הממיר הישן לממיר החדש, או שההצפנה שלהם משתנה בין ממיר לממיר?
פיתרון אחר? טכנאים שמתמחים בבעיות כאלו?
תודה...
לצערנו, הממיר התקלקל לאחרונה. בשיחה עם YES הם מוכנים כמובן לתקן אותו, אבל לא יכולים להתחייב שהתכנים ששמורים עליו יישארו.
האם מישהו מכיר בעיה כלשהי לפיתרון הזה?
האם ניתן למשל לקנות ממיר חדש, ולהעתיק את הקבצים בין ההארד-דיסקים של הממיר הישן לממיר החדש, או שההצפנה שלהם משתנה בין ממיר לממיר?
פיתרון אחר? טכנאים שמתמחים בבעיות כאלו?
תודה...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא טכנאי בנושא, אבל לפי דעתי לא צריכה להיות בעיה פשוט להעביר את ההרד-דיסק של המכשיר התקול למכשיר החדש במידה והוא תקין. אם הכונן עצמו תקול אז שום דבר לא יעזור.
·אז זהו שזה נשמע לי הגיוני בגדול, אבל אני לא בטוח שזה יעבוד, ואני לא בטוח בכלל איך אפשר לקבל ממיר נוסף מ-YES בשביל לבדוק את זה.TheCoolest כתב:אני לא טכנאי בנושא, אבל לפי דעתי לא צריכה להיות בעיה פשוט להעביר את ההרד-דיסק של המכשיר התקול למכשיר החדש במידה והוא תקין. אם הכונן עצמו תקול אז שום דבר לא יעזור....
מישהו מכיר אולי טכנאי שמתעסק בדברים האלו? תמורת שירות בתשלום, כמובן.
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני לא יודע איזה תוכן יש לך שכל כך חשוב לשמור אבל מנסיון שלי - עם כמות השידורים החוזרים שיש אתה משחזר הכל תוך מספר חודשים...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
·מאכזב מאוד...MartinHSabag כתב:העברת הכונן לא יעבוד.
לצערך, יס לא נותנים שירות כזה, גם לא בתשלום והתוכן מוצפן....
שאלה נוספת וקשורה, יש לנו ממיר נוסף וגם עליו תוכן מוקלט, כיצד ניתן להעביר אותו למחשב למשל?
אני מבין שאי אפשר פשוט להעתיק את זה מהממיר, אבל אם מנגנים את התוכן בטלוויזיה, יש רכיבים שמאפשרים ללכוד את הווידאו מהטלוויזיה ולשמור לקובץ?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אפשר גם להשתמש בכרטיס HDMI In למחשב ובמכשיר הזה שיוריד את ההגנה מקו ה-HDMI, ואז אין איבוד איכות. יש המון תוכנות שיכולות לבצע את ההקלטה, תכלס אפילו VLC יכול לעשות את זה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אם הממיר לא מסוגל להקליט על הכונן (תקלת יכולות PVR אינן זמינות) אז משהו בכונן נדפק, סקטורים פגומים וכו'.. אין מה לחשוב אפילו לנסות.
כמו כן התוכן מקודד וכל כונן מותאם רק לממיר שאליו הוא הותקן בראשונה - כל פירוק עצמי או ע"י טכנאי פרטי שלא קשור לחברת יס יגרור תביעה נגדך או קנס כספי בעלות הממיר עצמו.. שווה לך?
מדברים פה על העתקות... זה עבודה, כסף, זמן רב.. איבוד איכות... היום כל המידע ב-VOD תוריד מחדש ברגע שהממיר החדש יגיע בצורה חוקית ומלאה וישאר לך בממיר, היום הכל נמצא ב-VOD או בערוצים חוזר על עצמו ומקסימום באינטרנט.
כמו כן התוכן מקודד וכל כונן מותאם רק לממיר שאליו הוא הותקן בראשונה - כל פירוק עצמי או ע"י טכנאי פרטי שלא קשור לחברת יס יגרור תביעה נגדך או קנס כספי בעלות הממיר עצמו.. שווה לך?
מדברים פה על העתקות... זה עבודה, כסף, זמן רב.. איבוד איכות... היום כל המידע ב-VOD תוריד מחדש ברגע שהממיר החדש יגיע בצורה חוקית ומלאה וישאר לך בממיר, היום הכל נמצא ב-VOD או בערוצים חוזר על עצמו ומקסימום באינטרנט.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אז ככה כפי שכבר ציינו החברים כאן החומר מוצפן על הדיסק הקשיח... בהנחה שהדיסק תקין ניתן לנסות לבקש מ YES
ממיר זהה ולהעביר את הכרטיס החכם והדיסק הקשיח ולקוות לטוב...
מעבר לכך אם מדובר בסדרות או סרטים ברוב המקרים ניתן להשיג הכל או ב DVD או ב VOD או ב אונליין
אם מדובר בשידורים חיים אז הרבה יותר מסובך.
ממיר זהה ולהעביר את הכרטיס החכם והדיסק הקשיח ולקוות לטוב...
מעבר לכך אם מדובר בסדרות או סרטים ברוב המקרים ניתן להשיג הכל או ב DVD או ב VOD או ב אונליין
אם מדובר בשידורים חיים אז הרבה יותר מסובך.
לגבי העברת חומר ממפענח YES תקין, אפשר פשוט לקנות DVD מקליט יד שניה (למשל פה http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Sal ... bCat3ID=12) ואז להקליט מהטלוויזיה. תהיה ירידה באיכות, אבל אם זה תוכן סנטימנטלי אני מניח שזה סביר. זה גם תלוי אך מחברים, עם איזה כניסה, אבל אני לא אכנס לזה כאן.
כמובן שכמו שצויין כאן, מדובר בהקלטה בזמן אמיתי. אם מדובר על תוכן חשוב, אני מניח שזה נסבל.
אני עשיתי דברים כאלה בעבר, יש לי DVD מקליט, זה עובד מצויין. חיברתי דרך קומפוננט, אם אני זוכר נכון, זה היה מזמן.
כמובן שכמו שצויין כאן, מדובר בהקלטה בזמן אמיתי. אם מדובר על תוכן חשוב, אני מניח שזה נסבל.
אני עשיתי דברים כאלה בעבר, יש לי DVD מקליט, זה עובד מצויין. חיברתי דרך קומפוננט, אם אני זוכר נכון, זה היה מזמן.
@ChenAvi
·בוקר טוב,
לא ניתן להעביר תוכן ממיר לממיר בשל נושא זכויות שידור.
כמו כן, כל הפרטים מופיעים בהסכם ההתקשרות.
למידע נוסף ניתן לפנות אלינו בהודעה אישית בפייסבוק עם פרטי בעל המנוי בעמוד של yes .
תודה ויום טוב,
נדב yes
·בוקר טוב,
לא ניתן להעביר תוכן ממיר לממיר בשל נושא זכויות שידור.
כמו כן, כל הפרטים מופיעים בהסכם ההתקשרות.
למידע נוסף ניתן לפנות אלינו בהודעה אישית בפייסבוק עם פרטי בעל המנוי בעמוד של yes .
תודה ויום טוב,
נדב yes
@נדב_yes
·
איפה זה מופיע בהסכם? איך זה בדיוק מסתדר עם שירות מולטירום שעושה בדיוק את זה? (צפייה בתוכן ממיר אחד מממיר שני).
למה במוקד השירות טוענים שאי אפשר לצפות ביס עם ממיר פרטי לוויני (שהוא לא של חברת יס) הדורש מתאם, למרות שזה מותר לפי סעיף 7. א בהסכם ההתקשרות?
·
איפה זה מופיע בהסכם? איך זה בדיוק מסתדר עם שירות מולטירום שעושה בדיוק את זה? (צפייה בתוכן ממיר אחד מממיר שני).
למה במוקד השירות טוענים שאי אפשר לצפות ביס עם ממיר פרטי לוויני (שהוא לא של חברת יס) הדורש מתאם, למרות שזה מותר לפי סעיף 7. א בהסכם ההתקשרות?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אולי יש אצלך בעיה בספק הכח של הממיר שלא מספק אות מיוצב ונקי? או אולי הפרעות ברשת החשמל בכלל?tomersg כתב:לא יודע...לא ברור איזה כוננים הם שמים בממירים שלהם, בטח הכי *** שיש בשוק, ממוחזרים ומוחדשים.. פעם שלישית או רביעית שמשמיר יס מקס טוטאל מתקלקל אצלי עם אין יכולות PVR.. יש פה עוד אנשים עם קלקולים סדרתיים כאלה?...
הבעיה שאתה מתאר ממש אינה נפוצה (אם היתה נפוצה - החברה היתה קורסת...)
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אתה מעלה נקודה שאין לי מושג לגביה... ספק כוח הם אמורים לספק לא? אני די בטוח שרשת החשמל שלי בבית בסדר גמור אחרת עוד מכשירי חשמל בבית היו קורסים, לא? הממיר עדיין עובד. קולט ערוצים ומשדר. יכולת ההקלטה והניגון של חומר מוקלט נדפקה. שומעים שזה הרד דיסק שהלך. בהתחלה שמים לב שתוכניות ששמת להקליט לא נתפסו, אחרי זה שומעים ציפצופים ותיקתוקים מההרד דיסק. אחרי זה אין יכולות PVR . אז מתקשרים לשירות. אחרי כמה ימים בא טכנאי. מחליף את הממיר. נותן לך אחד אחר. בטח את המקולקל טיפה מחדישים או משהו כזה, מחליפים הרד דיסק, ונותנים ללקוח אחר..איינשטיין כתב:אולי יש אצלך בעיה בספק הכח של הממיר שלא מספק אות מיוצב ונקי? או אולי הפרעות ברשת החשמל בכלל?......
הבעיה שאתה מתאר ממש אינה נפוצה (אם היתה נפוצה - החברה היתה קורסת...)...
·
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לגבי "בטח את המקולקל טיפה מחדישים או משהו כזה, מחליפים הרד דיסק, ונותנים ללקוח אחר.." זה אכן מה שקורה, יש להם סבב של ממירים מישנים ביותר לחדשים, הרי אתה משלם על ציוד מושאל, אז למה שיזרקו אותם? ספצפית כזכור לי TOTAL לא קיימים חדשים, זה רק ממירים שהיו עצל לקוח. תאמין לי שבהוט ה גם קיים, החלפתי 2 ממירי MAGIC ב HD (לא מקליט), והםא היו בשימוש, יש סימני שימוש, כי לקוחות לא הכפת להם מהציוד הזה (לי כן, אני שומר על ממירים שנותנים, כאילו זה משהו שקניתי). לגבי התקלקל ..שאלה טובה באמת אם הם משתשמים בקישחים מחודשים או משומשים או חדשים, מה שכן לי בחיים לא נדפק קשיח (והיו לי 3 ממירי TOTAL, אחד היה כמה שנים, אחד היה רק יום ..כי קיבלתי ממיר מושמש ודרשתי חדש) כיום יש לי QUTTRO מספר חודשים והכל פיקס. עולי הממיר שלך מתחמם יותר מידי? יושב עליו עוד איזה מכשיר עולי? או שהוא עצמו במקרה יושב על מגבר? כי חום לא טוב לדיסק קשיח.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "