רמקולים kef ls50 + רסיבר denon x1000 - מתאים?
-
sagivarias
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 117
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום לכל המבינים,
יש ברשותי רסיבר denon x1000.
רציתי לרכוש רמקולים מסוג kef ls50.
השאלה היא האם הרסיבר הנ"ל יכול לספק את הכוח הדרוש?
שאלה נוספת היא האם הרמקולים הנ"ל מתאימים לקולנוע ביתי?
אודה לתשובתכם המקצועית
יש ברשותי רסיבר denon x1000.
רציתי לרכוש רמקולים מסוג kef ls50.
השאלה היא האם הרסיבר הנ"ל יכול לספק את הכוח הדרוש?
שאלה נוספת היא האם הרמקולים הנ"ל מתאימים לקולנוע ביתי?
אודה לתשובתכם המקצועית
לרמקולים האלה יש כמה מקומות "קשים" בגרף העכבה שלהם אבל בעיקרון דנונים מהסדרה הזאת אמורים לעבוד עם 4 אוהם רשמית. כשמדובר ב1100 הם כותבים את זה במפורש, אבל בנוגע ל1000 שלך הם לא מזכירים זאת. לדעתי זה לא בגלל שהוא לא יכול אלא בגלל איזשהו עניין שיווקי במעבר לסדרה חדשה. רוב הסיכויים שההגברה בשני הדגמים האלה זהה. בכל מקרה אפשר לנסות לשאול את דנון ישירות.
אבל עקרונית כמעט כל רסיבר/מגבר מדגמי ביניים ומעלה יכול לעבוד עם רמקולים 4 אוהם אם לא משתגעים עם העצמה.
מה שכן הם לא יורדים מאד נמוך (79 הרץ זה המינימום שלהם לפי דף המפרט) לכן תצטרך סאב, והם לא חלק מסדרה של רמקולים לקולנוע ביתי אז אין להם רמקול סנטר אופקי מותאם (מצד שני הם די קטנים אז מקסימום תקנה LS50 נוסף).
אבל עקרונית כמעט כל רסיבר/מגבר מדגמי ביניים ומעלה יכול לעבוד עם רמקולים 4 אוהם אם לא משתגעים עם העצמה.
כן, לדעתי אין ממש הגיון בהפרדה הזו לרמקולים לקולנוע ביתי ומוזיקה, הדרישה היא תמיד זהה - שינגנו את מה שצריך בצורה אמינה.שאלה נוספת היא האם הרמקולים הנ"ל מתאימים לקולנוע ביתי?...
מה שכן הם לא יורדים מאד נמוך (79 הרץ זה המינימום שלהם לפי דף המפרט) לכן תצטרך סאב, והם לא חלק מסדרה של רמקולים לקולנוע ביתי אז אין להם רמקול סנטר אופקי מותאם (מצד שני הם די קטנים אז מקסימום תקנה LS50 נוסף).
-
sagivarias
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה על התשובה המעמיקה.
בעניין הסנטר- האם יש משמעות לגודל?
חשבתי לרכוש את הPolk Audio TSi CS10.
המלצה אחרת?
אשמח גם להמלצה לסאב וסראונד.
תודה
המלצה אחרת?
תודה
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·למה הרמקולים הללו, נראים לא לפה ולא לשם. אין סנטר, הם לא קטנים אבל לא גדולים...אוף מוזר כזה.sagivarias כתב:תודה רבה על התשובה המעמיקה.
המלצה אחרת?
תודה...
כן, יש חשיבות לגודל הסנטר ולאיכות שלו, זה הרמקול הכי חשוב במערכת ק"ב. אבל יש גם חשיבות לשלישיה קדמית זהה, כדי לקבל אחידות בגוון הסאונד.
-
sagivarias
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא מחפש גדולים, אלא מדפיים.
לפי מה שקראתי, הkef ls50, נחשבים למדפיים מעולים. השאלה באמת אם הם מתאימים לק"ב.
יש אלטרנטיבות אחרות בדרגת המחיר הזו?
Bose?
Bose?
- BUGY
- חבר מכור קשה

·יש מדפיים טובים, קטנים וגדולים, בכל חברה טובה. ויש גם כאלה שיש להם סנטר והם מתאימם יותר לק"ב. ספציפית, זה נראה כמו רמקול טוב, אבל מה זה משנה עם אין סנטר והוא לא כל כך מתאים? ובמחיר שלהם אתה מביא לך זוג מדייפים מעולים וסאב מעולה. שמעת אותם כבר? שמעת עוד כל מני רמקולים?sagivarias כתב:אני לא מחפש גדולים, אלא מדפיים.
Bose?...
-
sagivarias
-
- חבר פעיל מאוד

האמת שלא הספקתי לשמוע. רק קראתי עד עכשיו.
פשוט יש לי טיסה קרובה לברלין וחשבתי לנצל את ההזדמנות למחיר טוב...
כרגע יש לי רצפתיים של JBL ושאר הרמקולים הם של מורל. אני עובר דירה בקרוב ואני צריך מדפיים (כלומר, האישה צריכה).
קראתי גם על אלו: http://www.cnet.com/products/elac-uni-fi-ub5
אני חייב לומר שאני די מבולבל מהתגובות. קיבלתי גם בפרטי מאיזו חנות והשאירו אותי עוד יותר מבולבל.
אני מבין שאני צריך ללכת ולהקשיב בחנויות ולברור. אבל אני רוצה להגיע עם דעה מגובשת יחסית
כרגע יש לי רצפתיים של JBL ושאר הרמקולים הם של מורל. אני עובר דירה בקרוב ואני צריך מדפיים (כלומר, האישה צריכה).
אני חייב לומר שאני די מבולבל מהתגובות. קיבלתי גם בפרטי מאיזו חנות והשאירו אותי עוד יותר מבולבל.
אני מבין שאני צריך ללכת ולהקשיב בחנויות ולברור. אבל אני רוצה להגיע עם דעה מגובשת יחסית
- BUGY
- חבר מכור קשה

·עכשיו הבנתי מה הבעיה. אתה מנסה לקנות רמקול על פי ביקורות, פרמטרים של גודל ולפי תמונות. שזה בסדר גמור אבל לפחות תשתמש בביקורות אמיתיות ולא תוכן שיווקי. כל האתרים הללו,המו CNET, זה אתרי *** כמו וואללה.sagivarias כתב:האמת שלא הספקתי לשמוע. רק קראתי עד עכשיו.
אני מבין שאני צריך ללכת ולהקשיב בחנויות ולברור. אבל אני רוצה להגיע עם דעה מגובשת יחסית...
דעה מגובשת אתה תקבל אחרי שמיע, לא קריאת פרסומות.