שקיפות לגבי עדכון תכנים
הלוואי וסלקום היו יותר שקופים לגבי עדכון תכנים , זה שהם רושמים איזה סדרה עתידה לעלות זה חצי כוח מה עם ערוצים ?
הלוואי והם היו רושמים איזה ערוצים עתידים לעלות ויותר חשוב מתי הם יעדכנו עונות של סדרות ....
יש רק 3 עונות של אלמנטרי בסלקום אבל יש ארבע ועוד מעט חמישית ... ולמשל עד עצם היום הזה יש רק 3 בסלקום ויש 6 כבר בשוק .... מתסכל!
הלוואי והם היו רושמים איזה ערוצים עתידים לעלות ויותר חשוב מתי הם יעדכנו עונות של סדרות ....
יש רק 3 עונות של אלמנטרי בסלקום אבל יש ארבע ועוד מעט חמישית ... ולמשל עד עצם היום הזה יש רק 3 בסלקום ויש 6 כבר בשוק .... מתסכל!
@origr15
·
אין ספק שאחד החסרונות בסלקום שיש הרבה סדרות עם עונות חסרות.
לצערי שמתי לב שהרבה סדרות שעלו בחלקן ירדו ללא השלמה, זה בהחלט מראה על חוסר מקצועיות, לא מעלים סדרה עם עונה אחת מתוך 4 ומורידים אותה.
לגבי הערוצים אני מניח שאלו הסכמים חשאיים ולכן לא חושפים עם מי מתקשרים, ככל הנראה קשור להסכמים של אותם ערוצים מול הוט ויס.
·
אין ספק שאחד החסרונות בסלקום שיש הרבה סדרות עם עונות חסרות.
לצערי שמתי לב שהרבה סדרות שעלו בחלקן ירדו ללא השלמה, זה בהחלט מראה על חוסר מקצועיות, לא מעלים סדרה עם עונה אחת מתוך 4 ומורידים אותה.
לגבי הערוצים אני מניח שאלו הסכמים חשאיים ולכן לא חושפים עם מי מתקשרים, ככל הנראה קשור להסכמים של אותם ערוצים מול הוט ויס.
- IditVahadat
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
@origr15
·
היה נחמד אם הם היו מתחילים מהמובן מאליו...
פרסום לוח שידורים באתר או באפליקציה
אין חברה "רב ערוצית" בעולם בלי לוח שידורים , לא מובן הקטע הזה
·
היה נחמד אם הם היו מתחילים מהמובן מאליו...
פרסום לוח שידורים באתר או באפליקציה
אין חברה "רב ערוצית" בעולם בלי לוח שידורים , לא מובן הקטע הזה
יאו זה משגע אותי , הם לא העלו את העונה החדשה של כתום זה השחור החדש כמו יס והוט , הם לא מעלים את העונה הרביעית של אלמנטרי או את העונות החדשות של פני דרדפול , הם כמו בחור שהולך למועדון מוצא סטוץ וממשיך הלאה בחייו ...הם מעלים עונה אחת של סדרה ואולי שנה אחרי זה מקבלים עוד עונה כשבנתיים יש 7 ... זה מחרפן!
מחרפן מאוד!origr15 כתב:יאו זה משגע אותי , הם לא העלו את העונה החדשה של כתום זה השחור החדש כמו יס והוט , הם לא מעלים את העונה הרביעית של אלמנטרי או את העונות החדשות של פני דרדפול , הם כמו בחור שהולך למועדון מוצא סטוץ וממשיך הלאה בחייו ...הם מעלים עונה אחת של סדרה ואולי שנה אחרי זה מקבלים עוד עונה כשבנתיים יש 7 ... זה מחרפן!...
ד״א אהבתי את התיאור שלך 😂