המלצות על מערכת zwave

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
יוני77 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים שלום,
אני בשלבי שיפוץ מתקדמים ובוחן אפשרות להתקין מערכת zwave בבית - תריסים, תאורות , די סטנרטי מבחינת המפרט.
יש היום מספר שחקנים שמציעים מערכות בישראל ( כנראה 916 ) . מישהו יכול לעשות לי קצת סדר המלצות ואו הזהרות ?
תודה
האם פיברו מייצר בתדר ישראלי ?
ראיתי כבר מתגים של קונטק
תודה על העזרה

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1569
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #2 

יוני77 כתב:
ראיתי כבר מתגים של קונטק
...
תוכל לאמר היכן ראית איך התרשמת וכו'
·

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #3 

יוני77 כתב:חברים שלום,
אני בשלבי שיפוץ מתקדמים ובוחן אפשרות להתקין מערכת zwave בבית - תריסים, תאורות , די סטנרטי מבחינת המפרט.
יש היום מספר שחקנים שמציעים מערכות בישראל ( כנראה 916 ) . מישהו יכול לעשות לי קצת סדר המלצות ואו הזהרות ?
תודה
האם פיברו מייצר בתדר ישראלי ?
ראיתי כבר מתגים של קונטק
תודה על העזרה
...
·

אתה צריך לקנות רכיבים מחנויות בפולין , גרמניה או אנגליה - שם הם מוכרים בד"כ את התדר 868MHZ שזה התדר
שבו המודולים עובדים במתח של 230V .

קח בחשבון שהתדרים הללו אינם מאושרים בארץ ככה שאם זה ייתפס במכס - יכול להיות שתהיה לך בעיה להכניס אותם.

אישית מהניסיון שלי ושל עוד הרבה בפורום אם אתה רוכש 3-4 מודולים ושולח אותם זה בד"כ לא נתקע במכס (במקס' תשלם קצת מע|"מ וכו'..)

או שתביא בעצמך כשאתה נוסע לאחת המדינות הללו.
יש לי חבר שרכש מעל 40 מודולים ובקר , הוציא את כל המודולים מהקופסאות שלהם וזרק הכל לתיק גב - על הכתפיים ונכנס עם זה לארץ בלי בעיה , עשה את זה כבר פעמיים - אבל אף פעם אי אפשר לדעת .

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”