מפצל hdmi ממקור אחד גם לרסיבר וגם לטלויזיה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
maxkushnir84 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אשמח לעזרתכם,יש לי מקרן קול של yamaha ysp4000 שיש לו שתי כניסות hdmi ויציאה אחת הבעיה שיש לי shield tv שאי אפשר לחבר ישירות ל hdmi in של המקרן קול וממנו לטלויזיה כי הוא משנמך את האות ל 1080 ,אניי לא רוצה לגעת באות וידאו אלה רק שהאודיו יגיע למקרן קול,רציתי לדעת אם מפצל Hdmi יעבוד ככה שבכניסה שלו יכנס hdmi אחד מה shield וביציאה להעביר 2 כבלים,אחד לטלויזיה בשביל תמונה ואחד לכניסת ה hdmi במקרן קול בשביל סאונד.

אם זה אפשרי אשמח גם להמלצות למפצל כזה (עדיפות לקניה בארץ) ועדיפות לאחד שתומך ב 4k@60hz

תודה.

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #2 

אם אני מבין אותך נכון אתה רוצה לחבר את המפצל ביציאה של הShield ולקחת כבל אחד (אודיו + וידאו) למסך וכבל שני (אודיו + וידאו) למקרן הקול. נשמע שזה יעבוד רק קח בחשבון שהוא כנראה יוסיף לך דיליי לסיגנל. פחות קריטי אם זה לצפיה בתוכן, קצת יותר משנה אם אתה רוצה להזרים משחקים דרכו.

דבר נוסף, יש לי נסיון עם כל מיני סוגים של מפצלי HDMI וההמלצה שלי היא דווקא ללכת על אחד סופר-זול כיוון שהמכשירים היקרים משמרים את הצפנת הHDCP ומכשירים זולים מעיפים אותה ושולחים הלאה סיגנל לא מוצפן. זה יותר מהיר וחוסך תקלות זיהוי של הHDMI מול המסך ומקרן הקול.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3 

אתה צריך לזכור שמפצלים כאלה ישנמכו את האות לחיבור הנמוך ביותר

יש כזה שלפחות לפי הרשום תומך
http://www.aliexpress.com/item/4K-2K-1- ... ded0f9001d

יש כזה אבל לא 4K@60HZ
http://www.aliexpress.com/snapshot/7779971809.html

maxkushnir84 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

תודה לשניכם,בקשר למפצלים זולים,זה יהיה לתוכן בלבד (סרטים) ,מפצלים זולים לא יפגמו באיכות גם של הסאונד וגם של ה תמונה?

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #5 

שום דבר לא יפגע ב"איכות" כי הסיגנל דיגיטלי. או שעובד פרפקט או שלא עובד בכלל.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”