מחפש מקרן לקולנוע ביתי
-
guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
אני רוצה לקנות מקרן לקולנוע ביתי, ואני מחפש משהו שיהיה כמובן ברזולוצייה של 1080P, אני מאמין שעדיף DLP (לא?)..
מה שאני מחפש זה איכות תמונה הכי טובה שאפשר.
אני לא סגור על התקציב יותר מדי כרגע, אבל בוא נגיד שבאזור ה-3000..
אני מאמין שהמקרן יהיה בערך 3 מטרים מהקיר.
יש משהו שיכול לענות על הדרישות שלי?
ועוד שאלה- במידה ואני מקרין על הקיר אצלי בדירה בלי מסך- זה נורא? אף פעם לא ניסיתי ותהיתי לעצמי איך זה יראה.
אשמח לשמוע כל הצעות והערות שיש..
תודה!
גיא
אני רוצה לקנות מקרן לקולנוע ביתי, ואני מחפש משהו שיהיה כמובן ברזולוצייה של 1080P, אני מאמין שעדיף DLP (לא?)..
מה שאני מחפש זה איכות תמונה הכי טובה שאפשר.
אני לא סגור על התקציב יותר מדי כרגע, אבל בוא נגיד שבאזור ה-3000..
אני מאמין שהמקרן יהיה בערך 3 מטרים מהקיר.
יש משהו שיכול לענות על הדרישות שלי?
ועוד שאלה- במידה ואני מקרין על הקיר אצלי בדירה בלי מסך- זה נורא? אף פעם לא ניסיתי ותהיתי לעצמי איך זה יראה.
אשמח לשמוע כל הצעות והערות שיש..
תודה!
גיא
אימרה שלך "איכות תמונה הכי טובה שאפשר" - לא ממש מסתדרת עם התקציב שציינת.
הכי טוב שאפשר זה 40K+
תעלה לכיוון 9-12K תוכל לקבל תמונה באיכות די גבוהה.
בהקרנה על הקיר (לבן אני מבין) גם לא תוכל לקבל איכות תמונה טובה (אפילו אם מקרן טוב מאוד), אלה אם כן תצבע את הקיר בצבע מיוחד שנועד לצרכים אלו.
אם זה לצורך קולנוע ביתי אזאי גם נדרש כול הסט אפ - רסיבר, רמקולים, סטרימר וכו (אם אין לך)....
הכי טוב שאפשר זה 40K+
תעלה לכיוון 9-12K תוכל לקבל תמונה באיכות די גבוהה.
בהקרנה על הקיר (לבן אני מבין) גם לא תוכל לקבל איכות תמונה טובה (אפילו אם מקרן טוב מאוד), אלה אם כן תצבע את הקיר בצבע מיוחד שנועד לצרכים אלו.
אם זה לצורך קולנוע ביתי אזאי גם נדרש כול הסט אפ - רסיבר, רמקולים, סטרימר וכו (אם אין לך)....
Heavy Metal Is The Law
אולי יותר נכון לומר איכות תמונה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב הנ"ל
בתקציב הזה מאמזון גרמניה, איטליה וכו':
Optoma HD26\HD141X
Benq 1070\1070+\1075
מה שיכנס בתקציב.
הבנקיו יותר גמיש מבחינת התקנה - יש לו זום יותר רחב
אפשר להקרין על קיר לבן, לא אידיאלי אבל למי שזה המקרן הראשון שלו זה כנראה יהיה לא רע.
ראיתי אצל חבר שמקרין על הקיר עם מקרן כניסה - EPSON home cinema 2030\TW6200 שם אירופאי\אמריקאי
ורואים לא רע בכלל.
אז אני חושב שתהיה מסופק גם מהקרנה על קיר.
גם אצלי הקרנתי חודשיים על הקיר עד שקניתי מסך. היה שיפור, לא עצום. אחרי שדרוג מקרן זה הקפיץ את האיכות גם על הקיר וגם על מסך יעודי
בתקציב הזה מאמזון גרמניה, איטליה וכו':
Optoma HD26\HD141X
Benq 1070\1070+\1075
מה שיכנס בתקציב.
הבנקיו יותר גמיש מבחינת התקנה - יש לו זום יותר רחב
אפשר להקרין על קיר לבן, לא אידיאלי אבל למי שזה המקרן הראשון שלו זה כנראה יהיה לא רע.
ראיתי אצל חבר שמקרין על הקיר עם מקרן כניסה - EPSON home cinema 2030\TW6200 שם אירופאי\אמריקאי
ורואים לא רע בכלל.
אז אני חושב שתהיה מסופק גם מהקרנה על קיר.
גם אצלי הקרנתי חודשיים על הקיר עד שקניתי מסך. היה שיפור, לא עצום. אחרי שדרוג מקרן זה הקפיץ את האיכות גם על הקיר וגם על מסך יעודי
נערך לאחרונה על ידי Kermit ב 15/06/2016 14:27, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בתקציב הזה אין יותר מידי אפשרויות
BenQ HT1075 / Epson Home Cinema 2030 / InFocus IN8606HD / Optoma HD26
http://www.projectorcentral.com/best-pr ... r-1000.htm
BenQ HT1075 / Epson Home Cinema 2030 / InFocus IN8606HD / Optoma HD26
http://www.projectorcentral.com/best-pr ... r-1000.htm
-
guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

הכוונה באמת הייתה להכי טוב שאפשר במסגרת התקציב :)
אני יכול להתגמש טיפה במחיר (נגיד עד 4000 אפילו 5000) במידה ויש שיפור משמעותי מאוד.
אין לי בעיה לקנות מסך, רציתי רק לדעת אם זה אפשרי בכלל.
בתקציב הזה יש מקרן שיכול להתקרב לרמת איכות כמו של טלוייזיה טובה? (כמובן שיש הבדל בגודל המסך)
מה לגבי המקרן הזה? ראיתי שהצעתם לי את +BenQ 1070, זה אותו אחד כמו +BenQ W1070?
ואיך הוא? (חשוב לציין שממש לא חשוב לי תלת מימד)
ודרך אגב, יש לי כבר מערכת קולנוע ביתית מבחינת רסיבר, רמקולים (למרות שהצעד הבא זה לשדרג רמקולים)
תודה על העזרה חברים!
אין לי בעיה לקנות מסך, רציתי רק לדעת אם זה אפשרי בכלל.
בתקציב הזה יש מקרן שיכול להתקרב לרמת איכות כמו של טלוייזיה טובה? (כמובן שיש הבדל בגודל המסך)
מה לגבי המקרן הזה? ראיתי שהצעתם לי את +BenQ 1070, זה אותו אחד כמו +BenQ W1070?
ואיך הוא? (חשוב לציין שממש לא חשוב לי תלת מימד)
ודרך אגב, יש לי כבר מערכת קולנוע ביתית מבחינת רסיבר, רמקולים (למרות שהצעד הבא זה לשדרג רמקולים)
תודה על העזרה חברים!
-
guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

יש איזו תכונה מסויימת שאני צריך לחפש שחובה שתהייה? (חוץ מ-1080P)
-
guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

Re: יש איזו המלצה ממה שיש פה?
@guymargalit1000
·
אין שם שום מציאה...מה שאיכותי רוצים מחיר מופרז לכל הדעות.. כבר עדיף חדש מאמזון\בארץ עם המחירים שם.
תעקוב בלוחות פה בפורום יש יותר סיכוי למצוא משהו טוב במחיר סביר, זה לא יד2 פה.. משומש פה אמור לשקף עלות מחיר אמזון + הנחה של יותר מX אחוזים (אחרת כבר תזמין לבד מאמזון חדש עם אחריות שלהם, לדעתי 20 אחוז וצפונה)
אם כן זה נקנה בארץ ועדיין באחריות. תעשה שיקול כמה שווה לך לשלם לעומת להזמין מחו"ל
אם נקנה בארץ וכבר אין אחריות => המחיר גם צריך לשקף מחיר אמאזון פחות X אחוזים
מבחינת תקציב גם חדש ב4-5 אין כ"כ מה להציע לך..זה או איזור 3000 לכניסה או לכיוון ה6000 למקרן מקטגוריית ביניים.
ב4000-5000 זה רק לקנות משומש, איכותי ולא ישן מדי.. חכה למציאות אם לא דחוף
וכן." +BenQ 1070, זה אותו אחד כמו +BenQ W1070" זה אותו דבר
אם זה מקרן ראשון שלך לא הייתי משתגע עם המחיר... תראה שאתה אוהב ומתחבר.. תרצה לשדרג תמיד תוכל.
אני הזמנתי מקרן בסיסי ב 3000 ש"ח, אהבתי את העסק והבנתי שעבורי זה עדיף על טלוויזיה, מכרתי אחרי כמה חודשים וקניתי אחד ב5700 מאמזון. ועוד קיבלתי החזר מס 900 ש"ח ככה שבסוף יצא 4800.
הדגם היותר טוב שקניתי היה Epson TW6600 מאמזון גרמניה. (השם בארצות הברית נקרא Epson Home cinema 3500 אבל יותר יקר להזמין משם)
·
אין שם שום מציאה...מה שאיכותי רוצים מחיר מופרז לכל הדעות.. כבר עדיף חדש מאמזון\בארץ עם המחירים שם.
תעקוב בלוחות פה בפורום יש יותר סיכוי למצוא משהו טוב במחיר סביר, זה לא יד2 פה.. משומש פה אמור לשקף עלות מחיר אמזון + הנחה של יותר מX אחוזים (אחרת כבר תזמין לבד מאמזון חדש עם אחריות שלהם, לדעתי 20 אחוז וצפונה)
אם כן זה נקנה בארץ ועדיין באחריות. תעשה שיקול כמה שווה לך לשלם לעומת להזמין מחו"ל
אם נקנה בארץ וכבר אין אחריות => המחיר גם צריך לשקף מחיר אמאזון פחות X אחוזים
מבחינת תקציב גם חדש ב4-5 אין כ"כ מה להציע לך..זה או איזור 3000 לכניסה או לכיוון ה6000 למקרן מקטגוריית ביניים.
ב4000-5000 זה רק לקנות משומש, איכותי ולא ישן מדי.. חכה למציאות אם לא דחוף
וכן." +BenQ 1070, זה אותו אחד כמו +BenQ W1070" זה אותו דבר
אם זה מקרן ראשון שלך לא הייתי משתגע עם המחיר... תראה שאתה אוהב ומתחבר.. תרצה לשדרג תמיד תוכל.
אני הזמנתי מקרן בסיסי ב 3000 ש"ח, אהבתי את העסק והבנתי שעבורי זה עדיף על טלוויזיה, מכרתי אחרי כמה חודשים וקניתי אחד ב5700 מאמזון. ועוד קיבלתי החזר מס 900 ש"ח ככה שבסוף יצא 4800.
הדגם היותר טוב שקניתי היה Epson TW6600 מאמזון גרמניה. (השם בארצות הברית נקרא Epson Home cinema 3500 אבל יותר יקר להזמין משם)
-
guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

אז אולי באמת אני אנסה ללכת לכיוון ה-3000 אלא אם כן אמצא מציאה
אני מתכוון להשתמש במקרן רק לסרטים, הבנתי שיש מקרני LCD ומקרני DLP.
יש משהו שעדיף יותר לסרטים?
אפשרי למצוא מקרן חדש ב-3000 ש"ח שיהיה ברזולוצייה של 1080P מבלי להתפשר על משהו קריטי?
יש משהו שעדיף יותר לסרטים?
אפשרי למצוא מקרן חדש ב-3000 ש"ח שיהיה ברזולוצייה של 1080P מבלי להתפשר על משהו קריטי?
-
guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

@(G)
מדהים, הזמנת מאמזון מארה"ב? הם שולחים גם מקרנים?
מדהים, הזמנת מאמזון מארה"ב? הם שולחים גם מקרנים?
אמזון שולחים הכל.
היה דיל טוב ולקחתי.
מקרנים ברמת כניסה פחות או יותר זהים.
אני בחרתי את ה141x בגלל צבעו השחור.
דבר נוסף, כשאומרים רמת כניסה אל תחשוב שאתה מתפשר על מקרן ברמה נמוכה. להפך, אחרי שתראה
את איכות התמונה והחדות שלהם אתה תצטער שלא קנית מקרן לפני הרבה זמן. זו חוויה אחרת לגמרי מטלויזיה.
ועוד יש לי טלויזיה 60 אינץ בסלון, אבל מקרן לוקח ובגדול.
היה דיל טוב ולקחתי.
מקרנים ברמת כניסה פחות או יותר זהים.
אני בחרתי את ה141x בגלל צבעו השחור.
דבר נוסף, כשאומרים רמת כניסה אל תחשוב שאתה מתפשר על מקרן ברמה נמוכה. להפך, אחרי שתראה
את איכות התמונה והחדות שלהם אתה תצטער שלא קנית מקרן לפני הרבה זמן. זו חוויה אחרת לגמרי מטלויזיה.
ועוד יש לי טלויזיה 60 אינץ בסלון, אבל מקרן לוקח ובגדול.
-
guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

את המסך בניתי בעצמי, כל הסיפור עלה 600 שקל ונראה טוב יותר ממסך שנרכש.(תמונה לדוגמה)
[img2=550x413]http://i67.tinypic.com/vsdhs2.jpg[/img2]
[img2=550x413]http://i67.tinypic.com/vsdhs2.jpg[/img2]
- שושו_השועל
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
G, המסך שבנית הוא חשמלי? תוכל להכין עוד אחד בתשלום?