חברים אפשר יעוץ קניה סאונד בר עד 350 דולר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
חמימומלכה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

סהכ הטלוזיה שלי lg 659 42
אין לה שמע מצוין כמו כל שאר הטלויזיות כיום..חשבתיל שפר את זה ב סאונד בר מקרן קול איך שתקראו לזה !
לתחליף לרמקולים של הטלוזיה ובנוסף ניגון סרטים מסטרימר ללא הפסקה שאני יהנה מחווית סאונד טוב לא הטובה שיש רמה סבירה+ ראיתי 1000001 דגמים באמזון למשל שאני חורש עלי שבוע שלם אני עדיין לא מגיע לדגם ספיצי להינעל עליו כדי לרכוש אותו ..לכן אני פונה אליכם מביני עניין בעזרה בבחירה טובה..

על הדרך חרישה של בחיפוש נתקלתי בכמה שעררו בי כבחירה טובה

1. Sony HT-CT770 2.1 Channel 330W Sound Bar with Wireless Subwoofer מחירו 288$ באמזון סיקור עליו בגוגל בכמה אתרים הוא קיבל ציון ממש טוב!!! מה דעתכם?

2.Sony HTCT390 Ultra-slim סתם ניראה לי לעין

אשמח לידע קטן איך ניתן לדעת עם המוצר יעשה תעבודה או כל דבר אחר שיעזור לבחירה נכונה לפי מה אני לא כזה יודע איך לרשום את מקווה שאתה תבין.. בכל אופן המלצות שאתם מכירים וכדומה אשמח לקבל כמה דגמים ! תודה רבה

haimpk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

תעביר את השרשור לאודיו רב ערוצי שם יש יותר התעסקות עם סאונד בר למינהם.
בגדול זה נשמע יותר טוב מהרמקולים של הטלויזיה בכמה רמות, אבל אל תצפה לסאונד מפיל לסתות בכל מה שקשור למוסיקה.
בהצלחה.

חמימומלכה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

haimpk כתב:תעביר את השרשור לאודיו רב ערוצי שם יש יותר התעסקות עם סאונד בר למינהם.
בגדול זה נשמע יותר טוב מהרמקולים של הטלויזיה בכמה רמות, אבל אל תצפה לסאונד מפיל לסתות בכל מה שקשור למוסיקה.
בהצלחה.
...
·סבבה תודה..המטרה כלל לא מוסיקה! אם יש תחליף אחר אשמח לשמוע..מחוץ לתמונה רסיבר! ציינתי גם לא מחפש מפיל לסטות ..כמה רמות כמו שציינת מספק אותי!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”