Vampyr
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
עדיין לא ויתרתי עליו ערן, אני עדיין משחק בו, פשוט הנמחתי ציפיות וככה אין לי הרבה אכזבות. פשוט השלמתי עם הבינוניות שלו.
בהתחלה ניסיתי להיות ה- "מלאך", להציל את כולם, לעזור לכולם אבל אז קרה משהו שממש עצבן אותי - דמות מפתח באחד האזורים מתה משום מה בגלל פעולה שלכאורה אני עשיתי וכל האזור הזה נהיה מוכה אסון ומטורף בגלל החלטה של חצי שניה. העניין הוא שבחרתי בדיאלוג משהו שחשבתי שהכוונה ל- X וקרה משהו Y בדיוק ההיפך, מה שגרם לה למות מבלי שהייתי מעוניין בזה בכלל.
מה שלמדתי מהמשחק זה - הכל הבל הבלים ואין טעם לנסות להשקיע בו מחשבה ואנרגיה. פשוט לשחק ולזרום עם הדברים בלי לייחס להם חשיבות יתרה. זה נוגד את הדיאלוגים החפרניים שהם מאצלים עליך במשחק אבל רק ככה אפשר לשחרר ולנסות להינות ממנו למרות המגרעות שלו.
בהתחלה ניסיתי להיות ה- "מלאך", להציל את כולם, לעזור לכולם אבל אז קרה משהו שממש עצבן אותי - דמות מפתח באחד האזורים מתה משום מה בגלל פעולה שלכאורה אני עשיתי וכל האזור הזה נהיה מוכה אסון ומטורף בגלל החלטה של חצי שניה. העניין הוא שבחרתי בדיאלוג משהו שחשבתי שהכוונה ל- X וקרה משהו Y בדיוק ההיפך, מה שגרם לה למות מבלי שהייתי מעוניין בזה בכלל.
מה שלמדתי מהמשחק זה - הכל הבל הבלים ואין טעם לנסות להשקיע בו מחשבה ואנרגיה. פשוט לשחק ולזרום עם הדברים בלי לייחס להם חשיבות יתרה. זה נוגד את הדיאלוגים החפרניים שהם מאצלים עליך במשחק אבל רק ככה אפשר לשחרר ולנסות להינות ממנו למרות המגרעות שלו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
שחר, ידעתי לתוך מה אני נכנס מההתחלה (משחק מסטודיו קטן, יהיו באגים וחוסר ליטוש וכו), ועדיין לא הצלחתי להינות ממנו מספיק בשביל להצדיק את השקעת זמן הפנאי הכ"כ מועט ויקר שלי עליו כשיש י בתור כ"כ הרבה משחקים איכותיים אחרים שממתינים. זה אני כמובן, יכול להיות שמישהו אחר כן יהנה ממנו.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Huber
·
כן, לגמרי יכול להבין אותך. לגיטימי.
·
כן, לגמרי יכול להבין אותך. לגיטימי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אין מה להשוות. vampire bloodlines היה הרבה יותר טוב (לזמו כמובן, היום הוא מרגיש מיושן). גם הוא לא היה חף מבעיות בכלל, אבל אני זוכר שמאוד נהניתי ממנו אז.