Vampyr
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73243
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

נראה מעניין, יגיע ב 2017.
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

gal-cohen - בשבילך
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
עוד קצת מידע על המשחק בפרק ראשון בסדרה של מספר פרקים קטנים של מאחורי הקלעים וכו'.
נראה מעניין. גרפיקה טובה ואווירה יחודית ומעניינת. בהחלט משחק ששמתי לי למעקב.
נראה מעניין. גרפיקה טובה ואווירה יחודית ומעניינת. בהחלט משחק ששמתי לי למעקב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא היה אמור להגיע ב 2017?
הרבה פוטנציאל, נקוה שיתממש...
הרבה פוטנציאל, נקוה שיתממש...
-
Huber
- חבר במועדון HT

מגיע ב 5/6 השנה:
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

שוחרר ויש ביקורות, סה"כ חיוביות. ביקורות של ACG:
עכשיו אני מתבאס שלא הזמנתי אותו לפני כשבועיים מ- BASE הוא עלה גרושים. עכשיו נכנסתי להזמין והוא כבר לא קיים ב- BASE..
עכשיו אני מתבאס שלא הזמנתי אותו לפני כשבועיים מ- BASE הוא עלה גרושים. עכשיו נכנסתי להזמין והוא כבר לא קיים ב- BASE..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@gal-cohen
·
נראה לי סביב 35 פאונד אם זכור לי נכון.
אמתין קצת, לא כזה ביג דיל.
·
נראה לי סביב 35 פאונד אם זכור לי נכון.
אמתין קצת, לא כזה ביג דיל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·jacko-il כתב:שוחרר ויש ביקורות, סה"כ חיוביות. ביקורות של ACG:
עכשיו אני מתבאס שלא הזמנתי אותו לפני כשבועיים מ- BASE הוא עלה גרושים. עכשיו נכנסתי להזמין והוא כבר לא קיים ב- BASE.....
ממוצע הביקורות עומד על כ 73 כרגע, לא כזה מזהיר:
http://www.metacritic.com/game/pc/vampyr/critic-reviews
אם יצא לך לשחק בו נשמח לחוו"ד
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אני נוטה לא להתייחס ל- Metacritic כאורים ותומים אלא כנקודת פתיחה סבירה לציפיות שלי. לפי הסקירה המקיפה של ACG אני דווקא מבין שזה סגנון משחק שמדבר אליי וכן שהוא רחוק מלהיות מושלם. ולא כל משחק הוא 9 או 10, גם משחקים של 7 ו- 8 הם סה"כ סבירים/טובים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מסכים, היו הרבה כמה וכמה משחקים שקיבלו ממוצע כזה ושדי אהבתי (חלק ממשחקי Piranha Bytes למשל), או משחקים שקיבלו 9 ולא התחברתי אליהם (Hellblade: Senua's למשל), אבל כשיש מוצע כזה אני בודק הרבה יותר לעומק...
כנראה שאנסה אותו, ואם אוהב ארכוש.
כנראה שאנסה אותו, ואם אוהב ארכוש.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

חזר ל- BASE ונכון לכתיבת שורות אלו עולה כ- 150 ש"ח כולל משלוח. (הוזמן).
https://www.base.com/buy/product/vampyr ... mpyps4.htm
https://www.base.com/buy/product/vampyr ... mpyps4.htm
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אחרי לא מעט שעות עם המשחק (לדעתי אני בערך באמצע המשחק אולי לקראת סיום)
סה"כ באמת מדובר במשחק בינוני. משהו שבקלות אפשר לדלג עליו ולא להסתכל אחורה.
לדעתי חסר לו ליטוש בהמון היבטים -
נתחיל מבאגים - לא חסרים באגים. מדמויות NPC שמתנהגות מוזר עם AI פגום ועד לתצוגה GUI שבורה (למשל, כשקווסט מסויים פעיל השם שלו מופיע בצד ימין ומתחתיו רשום מה עליך לעשות כעת, נניח "סופו של סיפור ישן - גש לדבר עם האדון בביתו" רק שפתאום משהו נדפק והמשחק לא מציג מה עליך לעשות. קרה לי גם מספר פעמים שקווסט שסיימתי נתקע בתצוגה שלו על המסך). יש כמובן עוד, מאוייבים שנתקעו בתוך אובייקטים בסביבה ולא מגיבים ואחרים. בקיצור, לא דברים קטסטרופה אבל בהחלט מרגישים חוסר ליטוש.
זמני טעינה מייגעים - לפעמים נכנסים (או יוצאים) למבנים מסויימים או עוברים בין אזורים במפה ויש זמני טעינה שיכולים קצת לשגע. הגיוני להיתקל בזמני טעינה פה ושם, אבל כאן זה מעט בולט ומציק. מעט ארוכים ותכופים מידיי.
משחקיות - קורה שנתקלים ומוצאים פריטים או אנשים שהם חלק מקווסט משני מסויים עוד לפני שפוגשים את האדם שנותן לך את הקווסט. זה יוצר יותר מידיי פעמים דיאלוגים מעט מוזרים כאשר כן פוגשים בהמשך את אותו האדם וכבר מגיעים אליו לראשונה עם הפריטים שפותרים את הקווסט.
דיאלוגים - כאן זה כבר טעם אישי. יש המון דיאלוגים והמון קריאה של טקסטים. לפעמים הדיאלוגים באמת מעניינים אבל בהמון מקרים הם לא כל כך. יש המון בראנצ'ינג בדיאלוגים ואפשר לקחת את השיחה ליותר מידיי כיוונים וכו'. כן, נחמד לתת מידע ואפשרות לשחקן להרחיב יידע ולשחק את המשחק בדרך שלו אבל בהרבה מקרים זה פשוט הרגיש כמו סתם חפירות לא ענייניות. ויותר מעצבן זה כאשר בוחרים באחת האופציות בדיאלוג שבטוחים שהכוונה ל- "X" ואז מגלים שהכוונה למשהו "מעט שונה" שלוקח את המשחק לכיוון "Y" אחר לגמרי מאיך שהתכוונו לנהל את השיחה.
זהו, בגדול המשחק סה"כ בסדר. גרפית הוא נראה די טוב והאודיו גם כן לא רע בכלל. העולם שהם יצרו נראה מגניב אבל פחות אהבתי שם את האלמנטים של הקווסטים והמכאניזם של הקומבט. אפרופו קומבט - המשחק קל לטעמי. אי אפשר לבחור בו דרגת קושי וזו נקבעת על סמך בחירות השחקן ובעוד כמה היבטים (מעט קשה להסביר בכתב) אבל בכל אופן לי המשחק קל. נהרגתי בו מספר פעמים בודדות וגם הן היו בגלל סתם זלזול שלי או כי סתם ניסיתי לרגע בקרב לבדוק שיטות אחרות ואיך דברים עובדים.
סה"כ באמת מדובר במשחק בינוני. משהו שבקלות אפשר לדלג עליו ולא להסתכל אחורה.
לדעתי חסר לו ליטוש בהמון היבטים -
נתחיל מבאגים - לא חסרים באגים. מדמויות NPC שמתנהגות מוזר עם AI פגום ועד לתצוגה GUI שבורה (למשל, כשקווסט מסויים פעיל השם שלו מופיע בצד ימין ומתחתיו רשום מה עליך לעשות כעת, נניח "סופו של סיפור ישן - גש לדבר עם האדון בביתו" רק שפתאום משהו נדפק והמשחק לא מציג מה עליך לעשות. קרה לי גם מספר פעמים שקווסט שסיימתי נתקע בתצוגה שלו על המסך). יש כמובן עוד, מאוייבים שנתקעו בתוך אובייקטים בסביבה ולא מגיבים ואחרים. בקיצור, לא דברים קטסטרופה אבל בהחלט מרגישים חוסר ליטוש.
זמני טעינה מייגעים - לפעמים נכנסים (או יוצאים) למבנים מסויימים או עוברים בין אזורים במפה ויש זמני טעינה שיכולים קצת לשגע. הגיוני להיתקל בזמני טעינה פה ושם, אבל כאן זה מעט בולט ומציק. מעט ארוכים ותכופים מידיי.
משחקיות - קורה שנתקלים ומוצאים פריטים או אנשים שהם חלק מקווסט משני מסויים עוד לפני שפוגשים את האדם שנותן לך את הקווסט. זה יוצר יותר מידיי פעמים דיאלוגים מעט מוזרים כאשר כן פוגשים בהמשך את אותו האדם וכבר מגיעים אליו לראשונה עם הפריטים שפותרים את הקווסט.
דיאלוגים - כאן זה כבר טעם אישי. יש המון דיאלוגים והמון קריאה של טקסטים. לפעמים הדיאלוגים באמת מעניינים אבל בהמון מקרים הם לא כל כך. יש המון בראנצ'ינג בדיאלוגים ואפשר לקחת את השיחה ליותר מידיי כיוונים וכו'. כן, נחמד לתת מידע ואפשרות לשחקן להרחיב יידע ולשחק את המשחק בדרך שלו אבל בהרבה מקרים זה פשוט הרגיש כמו סתם חפירות לא ענייניות. ויותר מעצבן זה כאשר בוחרים באחת האופציות בדיאלוג שבטוחים שהכוונה ל- "X" ואז מגלים שהכוונה למשהו "מעט שונה" שלוקח את המשחק לכיוון "Y" אחר לגמרי מאיך שהתכוונו לנהל את השיחה.
זהו, בגדול המשחק סה"כ בסדר. גרפית הוא נראה די טוב והאודיו גם כן לא רע בכלל. העולם שהם יצרו נראה מגניב אבל פחות אהבתי שם את האלמנטים של הקווסטים והמכאניזם של הקומבט. אפרופו קומבט - המשחק קל לטעמי. אי אפשר לבחור בו דרגת קושי וזו נקבעת על סמך בחירות השחקן ובעוד כמה היבטים (מעט קשה להסביר בכתב) אבל בכל אופן לי המשחק קל. נהרגתי בו מספר פעמים בודדות וגם הן היו בגלל סתם זלזול שלי או כי סתם ניסיתי לרגע בקרב לבדוק שיטות אחרות ואיך דברים עובדים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

גם אני התייאשתי ממנו די מהר. הקונספט מצויין, ממש קיוויתי שהוא יהיה טוב, אבל מרגישים את חוסר ההשקעה בהמון אספקטים המשחק כפי ששחר ציין, ובנוסף אני אישית ממש לא התחברתי לשיטת עליית הדרגות במשחק (הצורך לישון בשביל לעלות דרגה, מה שמשנה את המצב בעולם וכו).
גם אני וויתרתי. חבל, אין הרבה משחקים כאלו בשנים האחרונות
גם אני וויתרתי. חבל, אין הרבה משחקים כאלו בשנים האחרונות