XBOX ONE S: מיקרוסופט מציגה את הקונסולה החדשה שלה
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מתווספת תמיכה ב- 4K וב- HDR לצפייה בסרטי UHD בבלו-ריי, איזשהו יישור קו עם תעשיית הבידור/סרטים. המכשיר יתמוך בכל המשחקים ובכל האביזרים הנלווים של ה- XBOX ONE. מיקרוסופט מדברת על מערכת אקו-סיסטם אחידה המשלבת את מערכת ווינדוס 10 עם זו של ה- XBOX כאשר ניתן למשל לרכוש משחק פעם אחת ולשחק בו גם פה וגם פה וגם לשתף בין הפלטפורמות.
בהמשך הם מדברים על "פרויקט סקורפיו", הקונסולה הבאה שעתידה לצאת איפשהו בסוף שנת 2017. שם כבר מדברים שם על "4K Gaming" וביצועים גבוהים בהרבה ביחס לדור הנוכחי.
בהמשך הם מדברים על "פרויקט סקורפיו", הקונסולה הבאה שעתידה לצאת איפשהו בסוף שנת 2017. שם כבר מדברים שם על "4K Gaming" וביצועים גבוהים בהרבה ביחס לדור הנוכחי.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 14/06/2016 15:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
Jacko-il - רק תיקון, ב S לא תהיה תמיכה ב 4K למעט סרטים, ולא תהיה תמיכה ב VR (חלשה מידיי, רק ה SCORPIO יהיה חזק מספיק). ההבדל המרכזי בין ה S לנוכחית היא בעיקר הגדול. הווידאו שהצגת בתגובה שלך מדבר בעיקר על ה SCORPIO ושם באמת טוענים שתהיה תמיכה ב 4K אפילו במשחקים ותמיכה ב VR, אבל זה דיון על ה S, לא?
הם הורגים לעצמם את השוק. אם אין שום בלעדיים וכל משחק שיצא ל ONE יצא גם ל PC, אני לא רואה הרבה סיבות (למעט מי שלחוץ כספית) לרכוש קונסולה. אני רכשתי את ה ONE והצטערתי על כך - אין לה כמעט שום משחק שלא שיחקתי ב PC.
ד"א, לא יהיה יציאת לקינקט ב S, מה שאומר ששהם כנראה התייאשו סופית ממנו
הם הורגים לעצמם את השוק. אם אין שום בלעדיים וכל משחק שיצא ל ONE יצא גם ל PC, אני לא רואה הרבה סיבות (למעט מי שלחוץ כספית) לרכוש קונסולה. אני רכשתי את ה ONE והצטערתי על כך - אין לה כמעט שום משחק שלא שיחקתי ב PC.
ד"א, לא יהיה יציאת לקינקט ב S, מה שאומר ששהם כנראה התייאשו סופית ממנו
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 14/06/2016 15:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
חבר'ה,
תודה על התיקון. האמת? הם פשוט בלבלו אותי לגמרי עם כל ההכרזות וההודעות הלא ברורות שלהם.
על פרויקט סקורפיו שמעתי לפני כן, ומשום מה חשבתי לתומי שה- ONE S הוא למעשה ה- SCORPIO. רק עכשיו נפל לי האסימון שהם מדברים פה על שני מכשירים שונים, אחד ה- S שהוא אכן כפי שנאמר כאן רק יתמוך ב- 4K + HDR מבחינת סרטים ויהיה דק יותר ומכשיר נוסף ייצא בעתיד (כרגע תחת שם פיתוח סקורפיו).
האמת בלבלו לי את השכל לגמרי. מתנצל על הבלבול, אערוך את הפוסט המקורי..
תודה על התיקון. האמת? הם פשוט בלבלו אותי לגמרי עם כל ההכרזות וההודעות הלא ברורות שלהם.
על פרויקט סקורפיו שמעתי לפני כן, ומשום מה חשבתי לתומי שה- ONE S הוא למעשה ה- SCORPIO. רק עכשיו נפל לי האסימון שהם מדברים פה על שני מכשירים שונים, אחד ה- S שהוא אכן כפי שנאמר כאן רק יתמוך ב- 4K + HDR מבחינת סרטים ויהיה דק יותר ומכשיר נוסף ייצא בעתיד (כרגע תחת שם פיתוח סקורפיו).
האמת בלבלו לי את השכל לגמרי. מתנצל על הבלבול, אערוך את הפוסט המקורי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

ד"א, תוספת מידע, ה S תהיה קטנה יותר ב 40 אחוז מה ONE, תעלה 299 דולר, ותגיע עם ספק כח מובנה במכשיר ולא חיצוני (פעם ראשונה בהיסטוריה של הקונסולה הזו, צעד מבורך ומתבקש). ה S תגיע בתחילה בצבע לבן ועם דיסקים בנפח של 500 ג'יגה, 1 טרה או 2 טרה.
- Huber
- חבר במועדון HT

elangab - יש כ"כ מעט סרטים בפורמט הזה, שכרגע זה לא ממש השיקול של רב האנשים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

רוצים לרכוש קינקט ל SLIM? תוסיפו עוד 40 דולר למתאם:
- Huber
- חבר במועדון HT

·elangab כתב:בהנחה והם לא מקווים שהמוצר פשוט ימות וזהו....
זו הדיעה שלי, אחרת הם לא היו מוציאים קונסולה ללא חיבור יעודי. ותסתכל על כמות המשחקים לקינקט בשנה האחרונה ותבין שהדבר הזה מת, בדיוק כפי שקרה ב XBOX 360 בזמנו או עם בקרי ה MOVE של ה PS3.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כי העולם עובר לVR כדבר הגדול הבא, כל הקינקט Move לא מעניין יותר אף אחד, למעט משחקי ילדים שעדיין יכולים לנצל את זה, וגם הם כבר משחקים בטלפונים שלהם כל היום...
אגב, זה חינם אם יש לך את הקונסולה המקורית, ככה שמי שקונה ביד שניה את הקינקט לOne S יצא Out of luck ויצתרך לקנות את המתאם אני מניח.
אגב, זה חינם אם יש לך את הקונסולה המקורית, ככה שמי שקונה ביד שניה את הקינקט לOne S יצא Out of luck ויצתרך לקנות את המתאם אני מניח.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
מסכים, קצת חבל - אבל השוק אמר את שלו. (למרות שבעיתוי משעשע, בדיוק יצא משחק חדש fru שמקבל ציונים לא רעים בכלל).
לדעתי כל רכיב שמשנה הרבה מלשבת עם קונטרולר לא יחזיק מעמד לאורך זמן. גם הקסדות vr ידעכו מהר יחסית. אנשים לא אוהבים לזוז או להתאמץ, ואף אחד לא יחבוש קסדה לסשן משחקים ארוך/עם חברים. זה בעיקר משאיר את המשחקים לפלטפורמות האלה כמשחקי גימיק. לא סתם הקונטרולר הוותיק פחות או יותר נראה אותו דבר כבר כמעט 30 שנה... אם זה עובד, זה עובד.
לדעתי כל רכיב שמשנה הרבה מלשבת עם קונטרולר לא יחזיק מעמד לאורך זמן. גם הקסדות vr ידעכו מהר יחסית. אנשים לא אוהבים לזוז או להתאמץ, ואף אחד לא יחבוש קסדה לסשן משחקים ארוך/עם חברים. זה בעיקר משאיר את המשחקים לפלטפורמות האלה כמשחקי גימיק. לא סתם הקונטרולר הוותיק פחות או יותר נראה אותו דבר כבר כמעט 30 שנה... אם זה עובד, זה עובד.