האם עדשה אנמורפית מקצרת את מרחק ההקרנה המינמלי
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אחרי שרכשתי ביד שנייה מסך 2.37:1 בגודל של 125" יחד עם עדשה אנמורפית (מה שכרגע לפחות יידחה את שדרוג הסוני 50 לפחות ל-2017) רציתי לדעת האם השימוש בעדשה מקצר את המרחק ההקרנה המינימלי.
לפי אתר PC אני צריך מרחק הקרנה של לפחות 407 ס"מ ובכדי להגיע למרחק כזה אני חייב אהיה לעבוד עם רמקולים שקועים.
במידה והעדשה מקצרת את המרחק לכ-360 ס"מ אז אי אעדיף להישאר עם הרמקולים הקיימים ולמקם את המסך לפניהם.
לפי אתר PC אני צריך מרחק הקרנה של לפחות 407 ס"מ ובכדי להגיע למרחק כזה אני חייב אהיה לעבוד עם רמקולים שקועים.
במידה והעדשה מקצרת את המרחק לכ-360 ס"מ אז אי אעדיף להישאר עם הרמקולים הקיימים ולמקם את המסך לפניהם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·פנה לחברה של העדשה ותשאל, אתה תקבל תשובות מוסמכות בזריזות.idan309 כתב:אחרי שרכשתי ביד שנייה מסך 2.37:1 בגודל של 125" יחד עם עדשה אנמורפית (מה שכרגע לפחות יידחה את שדרוג הסוני 50 לפחות ל-2017) רציתי לדעת האם השימוש בעדשה מקצר את המרחק ההקרנה המינימלי.
במידה והעדשה מקצרת את המרחק לכ-360 ס"מ אז אי אעדיף להישאר עם הרמקולים הקיימים ולמקם את המסך לפניהם....
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
עידן תתחדש,
עשית קניה מוצלחת.
לפי איזה מקרן בדקת את מרחק ההקרנה? הסוני שיש לך עכשיו?
עם עדשה אנאמורפית אין מנוס מלהשתמש במקרן עם זכרון עדשה.
אחרת העסק הופך הרבה יותר מסורבל מאשר רק משחק עם הזום והפוקוס + הזזת העדשה.
ולפי מה שהבנתי ממך עם 20% צפיה בתכני סינמהסקופ תאלץ לשחק לא מעט.
למיטב הבנתי העדשה שקנית לא ממונעת נכון?
עשית קניה מוצלחת.
למיטב הבנתי העדשה שקנית לא ממונעת נכון?
שחר
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·קנה עדשה ממונעת עם שלט.spacedude כתב:עידן תתחדש,
עשית קניה מוצלחת.
למיטב הבנתי העדשה שקנית לא ממונעת נכון?...
לחיצה על כפתור ההרמוני תעביר למצב אנמורפי במקרן ותשנה את העדשה למצב הנכון וחוזר חלילה, כלומר מבחינתו תמו ימי המשחק עם זום המקרן ומעבר לזה גם בהמשך לא יהיה חייב לרכוש מקרן עם זום חשמלי.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
עדשה ממונעת זה ליגה,
אבל יואב, למה הוא לא יצטרך זכרון עדשה?
עדיין צריך להגדיל את גודל התמונה שצופים בתוכן 1:2.35 בעזרת הזום של המקרן, אח"כ העדשה נכנסת לפעולה ומקטינה את התמונה (המתוחה) כדי להכניס אותה למסגרת של מסך הסינמהסקופ.
אלה אם כן הוא ישתמש בקומבינה של הקטנת התמונה בעזרת הזום של הסטרימר/נגן (כמו שאתה עושה ושאני הייתי עושה בעבר)
עדיין צריך להגדיל את גודל התמונה שצופים בתוכן 1:2.35 בעזרת הזום של המקרן, אח"כ העדשה נכנסת לפעולה ומקטינה את התמונה (המתוחה) כדי להכניס אותה למסגרת של מסך הסינמהסקופ.
אלה אם כן הוא ישתמש בקומבינה של הקטנת התמונה בעזרת הזום של הסטרימר/נגן (כמו שאתה עושה ושאני הייתי עושה בעבר)
שחר
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·spacedude כתב:עדשה ממונעת זה ליגה,
אלה אם כן הוא ישתמש בקומבינה של הקטנת התמונה בעזרת הזום של הסטרימר/נגן (כמו שאתה עושה ושאני הייתי עושה בעבר)...
במקרן אתה מגדיר 16:9(מצב צפייה רגיל שהוא משתמש היום) וסוגר את העדשה ואז רואה 16:9 במרכז המסך.
כשאתה רואה סרט 2.35 אז אתה פותח את העדשה עם השלט ומעביר למוד של אנאמורפי במקרן - הכל עם השלט של לוגיטק או כל שלט חכם אחר
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
ברכות על הרכישה עידן, ניראה לי שדרוג מעולה.
מחכים לרשמים
מחכים לרשמים