מחפש טלוויזיה 50 אינצ' 4K 3D, עדיף של סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Conky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

מחפש טלוויזיה 50 אינצ' 4K 3D, עדיף של סמסונג, אבל ממה שחיפשתי לא מוכרים כזה יצור בארץ, אשמח אם תתקנו אותי.

אם אין סמסונג, מה הכי כדאי?

תקציב: 6,000

תודה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

רוב היצרניות משאירות היום את ה 3D רק למסכי היי-אנד.
אני חושב ש H6400, אם תוכל למצוא אחת יכולה להתאים. מדובר על 3D אקטיבי, כך שאתה עדיין מקבל רזולוציה FHD מלאה. מעבר לזה אני לא חושב שתמצא משהו עם האופציה בתקציב שלך.

עכשיו שראיתי את השרשור השני שבו רשמת, כבר יש לך את המסך, אז אני מניח שאתה יודע טוב יותר ממני על מה מדובר.
אפשר לשאול למה אתה רוצה להחליף טלויזיה לאחרת באותו גודל כשההבדל היחיד הוא 4K מול FHD? מה היתרון שלו עבורך? ה-H6400 בסה"כ מסך מעולה, 120HZ אמיתי. ואם אתה יושב במרחק גדול מ-2 מטר, אתה לא ממש תוכל להבחין בהבדל. כמות התכנים ב4K היום מוגבלת מאד, אם מדובר על מסך עם 3D פסיבי, בתכני 3D אתה עדיין רואה ברזולוציה FHD. עם 3D אקיטיבי לא ידוע לי על תכני 4K 3D, אז בעצם תראה FHD שעבר upscale ע"י המסך, אז גם כאן אתה לא ממש מרוויח שום דבר. אני חושב שעם המסך שיש ברשותך, עדיף לחכות עד שיגיעו מסכים עם תמיכה בHDR ודולבי ויז'ן ואז לחשוב על שדרוג.

Conky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

TheCoolest כתב:אפשר לשאול למה אתה רוצה להחליף טלויזיה לאחרת באותו גודל כשההבדל היחיד הוא 4K מול FHD? מה היתרון שלו עבורך? ה-H6400 בסה"כ מסך מעולה, 120HZ אמיתי. ואם אתה יושב במרחק גדול מ-2 מטר, אתה לא ממש תוכל להבחין בהבדל. כמות התכנים ב4K היום מוגבלת מאד, אם מדובר על מסך עם 3D פסיבי, בתכני 3D אתה עדיין רואה ברזולוציה FHD. עם 3D אקיטיבי לא ידוע לי על תכני 4K 3D, אז בעצם תראה FHD שעבר upscale ע"י המסך, אז גם כאן אתה לא ממש מרוויח שום דבר. אני חושב שעם המסך שיש ברשותך, עדיף לחכות עד שיגיעו מסכים עם תמיכה בHDR ודולבי ויז'ן ואז לחשוב על שדרוג.
...
·במענה לשאלותיך:

אני יושב במרחק 2 מטר מהמסך. נשבע.
יש הרבה תכני 4K. פתח אמזון, תחפש סרטים ב4K, יש לא מעט. גם בנטפליקס יש סדרות איכות עם עשרות, אם לא מאות, שעות ב-4K.
וזה גם משדרג איכות בוידיאו 1080p, הוא יראה יותר טוב על מסך 4K מאשר מסך FullHD. ככה אומרים לפחות.
בקשר ל-3D, מספיק לי שיהיה באותה איכות כמו שיש עכשיו ואני אהיה מרוצה.

אבל אתה אומר שאין בתקציב שלי. אם אין אז אין.
מה התקציב הדרוש?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”