סאב וופר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם לסאב שלך יש מצב של AUTO MODE ואתה שומע בועצמה מאוד נמוכה אז הסאב לא מרגיש את הסיגנל על מנת שיכנס לפעולה. אם זה המצב אז זה נורמלי וזה לא תקלה
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
במידה ואתה במצב אוטומטי !
אתה יכול לעלות את הווליום של ערוץ הסאב ברסיבר, ובכדי לפצות על הגברת אות הכניסה אתה צריך להוריד את הווליום בסאב עצמו .
אפשרות נוספת היא להוסיף מפצל Y לשתי הכניסות LINE של הסאב, כך שיציאה אחת מהרסיבר תתפצל לשתי כניסות של הסאב ,זוהי אפשרות שפעם הציעו לי במידה ואני רוצה לשמוע בווליום נמוך, מבלי שהסאב יכבה אוטמטית, לא בדקתי אותה.
אתה יכול לעלות את הווליום של ערוץ הסאב ברסיבר, ובכדי לפצות על הגברת אות הכניסה אתה צריך להוריד את הווליום בסאב עצמו .
אפשרות נוספת היא להוסיף מפצל Y לשתי הכניסות LINE של הסאב, כך שיציאה אחת מהרסיבר תתפצל לשתי כניסות של הסאב ,זוהי אפשרות שפעם הציעו לי במידה ואני רוצה לשמוע בווליום נמוך, מבלי שהסאב יכבה אוטמטית, לא בדקתי אותה.
נערך לאחרונה על ידי shmulikwe ב 01/07/2005 15:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן הוא במצב אוטומאט- אנסה את עצת מרטין. תודה
Vick כתב:אם לסאב שלך יש מצב של AUTO MODE ואתה שומע בועצמה מאוד נמוכה אז הסאב לא מרגיש את הסיגנל על מנת שיכנס לפעולה. אם זה המצב אז זה נורמלי וזה לא תקלה...