החלפת ממיר SD ישן של YES לממיר HD פשוט
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
שלום,
יש ברשותי ממיר SD ישן שכבר המון שנים היה זרוק בארון, קיבלתי אותו ללא תוספת תשלום (זו הסיבה שגם לא החזרתי אותו). לפני כשבוע נוספה טלויזיה נוספת בבית, חיברתי את הממיר והתמונה זוועתית, אפילו בחיבור RGB דרך SCART.
אני מתכנן לעבור דירה בעוד חודש-חודשיים ולהתנתק ככל הנראה מיס, אבל בינתיים הייתי רוצה לצפות בצורה נורמלית + לקבל גישה למולטי-רום, יש מקס טוטאל בסלון.
התקשרתי היום ליס והם אמרו שעלותו של ממיר HD היא 10ש"ח לחודש, אבל לזה גם נוספת עלות קריאה לטכנאי.
רציתי לשאול האם קיימת אפשרות לבצע את החלפת הממיר בצורה עצמאית? לא שה-100+- האלה יהרגו אותי, אבל אני מעדיף לא להציא כסף מיותר אם בעוד כחודש בערך גם ככה אני הולך להתנתק.
יש ברשותי ממיר SD ישן שכבר המון שנים היה זרוק בארון, קיבלתי אותו ללא תוספת תשלום (זו הסיבה שגם לא החזרתי אותו). לפני כשבוע נוספה טלויזיה נוספת בבית, חיברתי את הממיר והתמונה זוועתית, אפילו בחיבור RGB דרך SCART.
אני מתכנן לעבור דירה בעוד חודש-חודשיים ולהתנתק ככל הנראה מיס, אבל בינתיים הייתי רוצה לצפות בצורה נורמלית + לקבל גישה למולטי-רום, יש מקס טוטאל בסלון.
התקשרתי היום ליס והם אמרו שעלותו של ממיר HD היא 10ש"ח לחודש, אבל לזה גם נוספת עלות קריאה לטכנאי.
רציתי לשאול האם קיימת אפשרות לבצע את החלפת הממיר בצורה עצמאית? לא שה-100+- האלה יהרגו אותי, אבל אני מעדיף לא להציא כסף מיותר אם בעוד כחודש בערך גם ככה אני הולך להתנתק.
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני מעדיף לא לשקר אם יש אפשרות. אבל כנראה שבכל מקרה צריך שיגיע טכנאי.
אם יש עוד רעיונות, אני אשמח לשמוע.
אם יש עוד רעיונות, אני אשמח לשמוע.
@TheCoolest
·בוקר טוב,
ראשית נציין כי נכון למועד זה עלות הגעת טכנאי לצורך שדרוג ממיר רגיל לממיר מתקדם למשל ממיר yesHD הינה 59 ש"ח ( עלות חד פעמית )
בכל מקרה, נשמח לעזור ולבדוק את פנייתך אתה יכול לפנות אלינו בהודעה אישית עם פרטי בעל המנוי בעמוד הפייסבוק של yes .
תודה ויום טוב,
נדב yes
·בוקר טוב,
ראשית נציין כי נכון למועד זה עלות הגעת טכנאי לצורך שדרוג ממיר רגיל לממיר מתקדם למשל ממיר yesHD הינה 59 ש"ח ( עלות חד פעמית )
בכל מקרה, נשמח לעזור ולבדוק את פנייתך אתה יכול לפנות אלינו בהודעה אישית עם פרטי בעל המנוי בעמוד הפייסבוק של yes .
תודה ויום טוב,
נדב yes
- damngirl21
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
·חחחחחחחח אי אפשר לדבר פה על קומבינות אני רואהנדב_yes כתב:@TheCoolest
·בוקר טוב,
תודה ויום טוב,
נדב yes...
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בכל אופן זה לא ממש עזר.
אז כנראה נסבול את הממיר הזה עוד כמה שבועות ואז נתנתק.
אז כנראה נסבול את הממיר הזה עוד כמה שבועות ואז נתנתק.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
59 ש"ח זה סביר לחלוטין, פעם אחרונה (לפני כ5 חודשים בערך) דרשו ממני 190 ש"ח. אני רק מקווה ש59 ש"ח זו גם העלות שהנציגים במוקד מוסרים ללקוחות ולא רק מספר שרושמים באינטרנט ושבפועל מגיעים אליו רק אחרי וויכוח.
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אכן 59, מחיר "מבצע".
אני אוותר על העלות הזאת.
אני אוותר על העלות הזאת.
תשאל אם אתה יכול לאסוף את הממיר החדש ולהחזיר את הישן במשרדי קבלת הקהל של יס.
היה כדאי שיס יאפשרו את זה. ככה סלקום TV עושים ובזק עם הנתבים ועוד חברות. כך גם יכלו לצמצם את מערך הטכנאים ולהוזיל עלויות לצרכן.
חבל שכנראה ביס עוד חושבים שהשנה היא 2001 וחייבים לשלוח טכנאי לכל חיבור של ממיר לאנטנה וחשמל.
היה כדאי שיס יאפשרו את זה. ככה סלקום TV עושים ובזק עם הנתבים ועוד חברות. כך גם יכלו לצמצם את מערך הטכנאים ולהוזיל עלויות לצרכן.
חבל שכנראה ביס עוד חושבים שהשנה היא 2001 וחייבים לשלוח טכנאי לכל חיבור של ממיר לאנטנה וחשמל.
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני מסכים. מבחינתי אין בעיה לנסוע והלחליף את הממיר בעצמי, אבל לא חושב שזאת אופציה.
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
דרך אגב, התירוץ שלהם כדי לא לאפשר ללקוח להחליף את הממיר לבד הוא שאם אני מחליף אותו לבד, אז אין עליו אחריות ואם יש תקלה אז אצטרך לשלם על הגעת טכנאי. איזו בדיחה.
@german103 תודה, אולי זה מה שאני אעשה. העניין הוא שאני גם ככה שוקל להתנתק מהם ולעבור לקודי.
מה שעוצר אותי זה המחסור ב-EPG לערוצים שאני מתעניין בהם וכמובן שאין אפשרות הקלטה (לשאר בני הבית).
@german103 תודה, אולי זה מה שאני אעשה. העניין הוא שאני גם ככה שוקל להתנתק מהם ולעבור לקודי.
מה שעוצר אותי זה המחסור ב-EPG לערוצים שאני מתעניין בהם וכמובן שאין אפשרות הקלטה (לשאר בני הבית).