המלצה לטלוויזיה 50-55 אינץ'
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אנחנו מחפשים טלוויזיה בתקציב באיזור ה-2500 ש"ח, מה מומלץ לקחת? ישנן איכותיות מאוד בתקציב הזה?
לפני זמן קצר אבא שלי קנה טלוויזיה של Hisense בגודל 32 אינץ' לחדר והוא מאוד מרוצה מהחברה הזו והתרשם מאוד מהרמקולים שהיא מציעה בטלוויזיות שלה. האם זו סיבה טובה בכלל? הוא די מקובע על הייסנס גם לסלון, איך החברה הזו?
לפני זמן קצר אבא שלי קנה טלוויזיה של Hisense בגודל 32 אינץ' לחדר והוא מאוד מרוצה מהחברה הזו והתרשם מאוד מהרמקולים שהיא מציעה בטלוויזיות שלה. האם זו סיבה טובה בכלל? הוא די מקובע על הייסנס גם לסלון, איך החברה הזו?
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

הקפצה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא חושב שבתקציב הזה יש לך הרבה בחירה.
הייתי נמנע מטלויזיות מדבקה, והולך על הייסנס, האייר או אולי אפילו TCL. בכל אופן בדגמים מהסדרות הנמוכות לא הייתי בונה על איכות תמונה טובה במיוחד.
תבדוק אפשרות לJ5100 של סמסונג, יש בגודל "50, אבל אני לא בטוח אם זה נכנס לתקציב.
הייתי נמנע מטלויזיות מדבקה, והולך על הייסנס, האייר או אולי אפילו TCL. בכל אופן בדגמים מהסדרות הנמוכות לא הייתי בונה על איכות תמונה טובה במיוחד.
תבדוק אפשרות לJ5100 של סמסונג, יש בגודל "50, אבל אני לא בטוח אם זה נכנס לתקציב.
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

J5100 נראית טלוויזיה פצצה ויפה מאוד, יש בזאפ ב-2500 ש"ח כן.
איך זה?
https://www.payngo.co.il/tv-screens/led ... 110pw.html
אגב כתוב שזה מגיע עם ממיר עידן פלוס מובנה, מה זה אומר, שיהיו שידורים מבלי שצריך את הוט?
הסמסונג איכותית בהרבה?
איך זה?
https://www.payngo.co.il/tv-screens/led ... 110pw.html
אגב כתוב שזה מגיע עם ממיר עידן פלוס מובנה, מה זה אומר, שיהיו שידורים מבלי שצריך את הוט?
הסמסונג איכותית בהרבה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא מכיר את הדגם הזה של הייסנס, כנראה משהו חדש יחסית.
כל (רוב?) הטלויזיות שיצאו לשוק בעשור הזה כבר כוללות מקלט DVB-T (מה שעידן+ עובדת עליו). זה אומר שאפשר לקלוט את השידורים של עידן+. זה לא יחליף לך את הוט, אלא אם כל מה שאתה רואה זה ערוץ 1,2,10 וכנסת.
כל (רוב?) הטלויזיות שיצאו לשוק בעשור הזה כבר כוללות מקלט DVB-T (מה שעידן+ עובדת עליו). זה אומר שאפשר לקלוט את השידורים של עידן+. זה לא יחליף לך את הוט, אלא אם כל מה שאתה רואה זה ערוץ 1,2,10 וכנסת.
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

הבנתי.. אתה מכיר טוב את הסמסונג ואומר שהיא עדיפה?
עד כמה SMART TV זה יתרון לדעתך?
עד כמה SMART TV זה יתרון לדעתך?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תלוי בדרישות שלך מהמסך. אפשר להוסיף קופסת אנדרויד ב$33 דולר שתעשה את העבודה במקום סמארט מובנה.
לא יכול להגיד לך מה עדיף ההייסנס או הסמסונג. שמעתי לא אחת שהסאונד בטלויזיות של הייסנס מהדורות האחרונים טוב, אבל אני לא יודע איך הוא משתווה לסמסונג. מבחינת איכות תמונה, סביר להניח שבסופו של יום הסמסונג תהיה עדיפה. אבל כמו שאמרתי, אני לא מכיר את ההיסנס הספציפית, והסמסונג המדוברת היא מסך הבסיסי ביותר של החברה.
לא יכול להגיד לך מה עדיף ההייסנס או הסמסונג. שמעתי לא אחת שהסאונד בטלויזיות של הייסנס מהדורות האחרונים טוב, אבל אני לא יודע איך הוא משתווה לסמסונג. מבחינת איכות תמונה, סביר להניח שבסופו של יום הסמסונג תהיה עדיפה. אבל כמו שאמרתי, אני לא מכיר את ההיסנס הספציפית, והסמסונג המדוברת היא מסך הבסיסי ביותר של החברה.
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

איך קופסת אנדרואיד תעשה את העבודה במקום סמארט?
בכל מקרה, האם הספק הוואט של הרמקולים בטלוויזיה מעיד על עוצמת השמע? ראיתי שבסמסונג זה 10WATT לעומת 8 בהייסנס שדיברנו עליה.
אתה חושב שלא כדאי לקחת 55 אינץ' בטווח המחירים הזה? לא מתאפשר?
בכל מקרה, האם הספק הוואט של הרמקולים בטלוויזיה מעיד על עוצמת השמע? ראיתי שבסמסונג זה 10WATT לעומת 8 בהייסנס שדיברנו עליה.
אתה חושב שלא כדאי לקחת 55 אינץ' בטווח המחירים הזה? לא מתאפשר?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זה תלוי בשימושים שלך. אישית אני משתמש בסמארט אצלי עבור נטפליקס ולעיתים רחוקות יוטיוב.
את שני הדברים האלה אפשר לעשות מאנדרויד. החסרון העיקרי הוא שאי אפשר יהיה לקבל יותר מ720P באפליקציות האלה דרך קופסת אנדרויד.
העוצמה של הרמקולים יכולה להיות אינדיקציה, אבל לא הייתי מתייחס לזה בתור פרמטר לאיכות הצליל.
הרבה פעמים יצא לי לקרוא בפורום שדווקא מבחינת סאונד ההייסנס אחלה, אבל לא יצא לי לשמוע אחת בפעולה או להשוות אותה למסכים אחרים.
את שני הדברים האלה אפשר לעשות מאנדרויד. החסרון העיקרי הוא שאי אפשר יהיה לקבל יותר מ720P באפליקציות האלה דרך קופסת אנדרויד.
העוצמה של הרמקולים יכולה להיות אינדיקציה, אבל לא הייתי מתייחס לזה בתור פרמטר לאיכות הצליל.
הרבה פעמים יצא לי לקרוא בפורום שדווקא מבחינת סאונד ההייסנס אחלה, אבל לא יצא לי לשמוע אחת בפעולה או להשוות אותה למסכים אחרים.
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

אנחנו מתלבטים אם לקחת את הסמסונג או ההייסנס.
ה-J5100 היא סדרה חדשה של סמסונג? לא נתאכזב מאיכות התמונה? אגב, תשמש בעיקר לסרטים ולספורט.
אם יש סמארט כלול בטלוויזיה אני אוכל לקבל 1080P באפליקציות?
ה-J5100 היא סדרה חדשה של סמסונג? לא נתאכזב מאיכות התמונה? אגב, תשמש בעיקר לסרטים ולספורט.
אם יש סמארט כלול בטלוויזיה אני אוכל לקבל 1080P באפליקציות?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ל-J5100 אין סמארט, ל-J5500 יש סמארט.
איכות התמונה שלה טובה מאד, אבל היא לא אופטימלית לספורט. למרות שאני לא יודע איך ההייסנס תתמודד עם ספורט בהשוואה לסמסונג, כך שקשה להעריך האם בכלל יש להייסנס עדיפות כלשהי בתחום הזה.
איכות התמונה שלה טובה מאד, אבל היא לא אופטימלית לספורט. למרות שאני לא יודע איך ההייסנס תתמודד עם ספורט בהשוואה לסמסונג, כך שקשה להעריך האם בכלל יש להייסנס עדיפות כלשהי בתחום הזה.
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

לא אופטימלית למה? בגלל קצב הרענון שלה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

חבל מאוד, אז אולי עדיף את ההייסנס? שם לא נראה שיש בעיות של מריחות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני לא יודע. הביקורות של RTINGS מאד "מדעיות" והטלויזיות נבדקות בכל הפרטים ולעומק.
קשה להגיד עד כמה באמת הבעיה בסמסונג 'קשה', ועד כמה היא לא קיימת בהייסנס.
קשה להגיד עד כמה באמת הבעיה בסמסונג 'קשה', ועד כמה היא לא קיימת בהייסנס.