reset יומי

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
elada92 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אהלן,
עברתי לא מזמן לסלקום טיוי וקיבלתי את המודם/ראוטר הלבן שלהם. יש לי בעיה שכל יום/יומיים אני נאלץ לעשות reset למודם (לכבות ולהדליק מחדש), כל פעם בגלל בעיה אחרת - פעם בגלל שהאינטרנט הפסיק לעבוד, פעם בגלל שהטלפון לא עובד. האם עוד מישהו מתמודד עם דבר כזה?
דגם vv2220

Kaatz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

elada92 כתב:אהלן,
עברתי לא מזמן לסלקום טיוי וקיבלתי את המודם/ראוטר הלבן שלהם. יש לי בעיה שכל יום/יומיים אני נאלץ לעשות reset למודם (לכבות ולהדליק מחדש), כל פעם בגלל בעיה אחרת - פעם בגלל שהאינטרנט הפסיק לעבוד, פעם בגלל שהטלפון לא עובד. האם עוד מישהו מתמודד עם דבר כזה?
דגם vv2220
...
·תבדוק את החיבורים לשקע הטלפון מהקיר לשקע כלומר תפתח את הברגים של המכסה של השקע ישנם שני חוטים שמתחברים לשקע אני בדרך! כלל כחול לבן או כתום לבן תהפוך ביניהם כלומר איפה שממוקם החוט הלבן שים במקומו את הכחול או הכתום ובצד השני את הלבן
בהצלחה

Kaatz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

elada92 כתב:אהלן,
דגם vv2220
...
·תבדוק את החיבורים לשקע הטלפון מהקיר לשקע כלומר תפתח את הברגים של המכסה של השקע ישנם שני חוטים שמתחברים לשקע אני בדרך! כלל כחול לבן או כתום לבן תהפוך ביניהם כלומר איפה שממוקם החוט הלבן שים במקומו את הכחול או הכתום ובצד השני את הלבן
בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”