שרשור תגובות: HTC VIVE - המציאות המדומה הכי מציאותית שיש היום. ביקורת ראשונ
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3319
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 846 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
חוויתי לפני מספר חודשים בקניון בארה״ב הדגמה של 10 דקות.
מסכים עם כל מילה.
לא רזולוציה מדהימה, בהחלט רואים פיקסלים (למרות שאני לא חד עין במיוחד) אבל התחושה מציאותית ברמה באמת באמת מפחידה.
הפיתרון שלהם בהדמיית הגבולות המציאותיים בתוך העולם הוירטואלי מעולה, התזוזות חלקות ומציאותיות להפליא ובתור מוצר דור ראשון, הוא הצלחה מדהימה.
מסכים עם כל מילה.
לא רזולוציה מדהימה, בהחלט רואים פיקסלים (למרות שאני לא חד עין במיוחד) אבל התחושה מציאותית ברמה באמת באמת מפחידה.
הפיתרון שלהם בהדמיית הגבולות המציאותיים בתוך העולם הוירטואלי מעולה, התזוזות חלקות ומציאותיות להפליא ובתור מוצר דור ראשון, הוא הצלחה מדהימה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בהחלט קנאה.
חייב לציין שמוזר שדווקא בביקורת הזאת אין וידאו, כאשר לאחרונה יותר מידיי ביקורות מובנות על וידאו.
יש מיקרופון בקסדה? או לא?
על פניו נשמע לי מדהים לשמוע את המשחקים במערכות סראונד ולהשתמש רק במיקרופון.
חייב לציין שמוזר שדווקא בביקורת הזאת אין וידאו, כאשר לאחרונה יותר מידיי ביקורות מובנות על וידאו.
על פניו נשמע לי מדהים לשמוע את המשחקים במערכות סראונד ולהשתמש רק במיקרופון.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·יש גם ביקורת וידאו. בעריכה כרגעItay_Pollak כתב:בהחלט קנאה.
על פניו נשמע לי מדהים לשמוע את המשחקים במערכות סראונד ולהשתמש רק במיקרופון....
אלי חבוש
כאחד שנהנה מהמערכת כבר לפחות חודש, מסכים ומחזק כל מילה.
Hover Junkers: משחק ענק, ממש הCOD של משחקי הVR, לראות אנשים אחרים זוחלים בחדר שלהם בשביל להתמגן מהיריות זה משהו שלא חווים כל יום.
the lab: גם הוא אחד המהנים, במיוחד החץ וקשת שאני רואה בתמונות את הבת שלך משחקת בו (במיוחד אחרי העידכון השבוע שהוסיף שלבים)
ממליץ לך מאוד על The Brookhaven Experiment: דמו חינמי שחילץ מכל מי ששיחק בו צרחות של פחד והנאה, כיף צרוף! [url=](קישור)
ממליץ בנוסף לשלם כמה שקלים על virtual desktop אפליקציה שהופכת כל סרטון 360 ביוטיוב לחווית VR מדהימה.
יש עוד המון יפים וטובים, אבל אתן לך לגלות אותם לבד (אם תרצה המלצות מוזמן בפרטי)
בכל מקרה, יופי של כתבה, ומקווה בשבילנו שנהנה כמה שיותר זמן.
Hover Junkers: משחק ענק, ממש הCOD של משחקי הVR, לראות אנשים אחרים זוחלים בחדר שלהם בשביל להתמגן מהיריות זה משהו שלא חווים כל יום.
the lab: גם הוא אחד המהנים, במיוחד החץ וקשת שאני רואה בתמונות את הבת שלך משחקת בו (במיוחד אחרי העידכון השבוע שהוסיף שלבים)
ממליץ לך מאוד על The Brookhaven Experiment: דמו חינמי שחילץ מכל מי ששיחק בו צרחות של פחד והנאה, כיף צרוף! [url=](קישור)
ממליץ בנוסף לשלם כמה שקלים על virtual desktop אפליקציה שהופכת כל סרטון 360 ביוטיוב לחווית VR מדהימה.
יש עוד המון יפים וטובים, אבל אתן לך לגלות אותם לבד (אם תרצה המלצות מוזמן בפרטי)
בכל מקרה, יופי של כתבה, ומקווה בשבילנו שנהנה כמה שיותר זמן.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
ניסיתי אותם בMWC בברצלונה, ומאז הם תמיד נשארו ברשימת המשאלות שלי
. אך בלי אחד שמייבא את המשקפיים הללו לארץ, אני לא רואה דרך לקנות אותם.
תודה על הביקורת ותתחדש
תודה על הביקורת ותתחדש
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
חלום שמתגשם - העתיד כבר כאן!

-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·א. כמו שהיה פעם עם ה wii, גם כאן יגיעו הרובים בהמשך. בינתיים יש מודים עושים.mp3lll כתב:אם רק היה "רובה" אמיתי ולא השלטים המוזרים האלה, זה היה יכול להיות מושלם....
ב. תכלס, אין ממש צורך. השלטים די נוחים וכשאתה מביט על היד שלך ורואה רובה אז אתה מקבל תחושה מספקת.
אלי חבוש
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
אני אגיב פה כפי שהגבתי בת'רד על הביקורת ווידאו (אולי שווה לאחד את הת'רד - אחרי הכל זה ביקורת על אותו מוצר):
הבעייה המרכזית מאחורי ה VIVE וה RIFT היא שאף אחד מהם לא מצליח עדיין להעמיד מאחוריו מפתחות שיתמכו בצורה רצינית במוצר. ההימור שלי הוא של PS VR יהיה הרבה יותר משחקים אמיתיים מהסיבה הפשוטה, לסוני יש את הכח "לדחוף" את מפתחות המשחקים להוציא משחקים יעודיים ולא רק דמואים, וכמובן יש להם נכון להיום מעל 40 מיליון לקוחות פוטנציאלים בשוק ומחיר הרבה יותר נגיש. נכון לעכשיו הוכרז שכאשר המוצר יושק באוקטובר השנה, יהיו זמינים לו מעל 50 משחקים.
ולגבי המוצר בביקורת, הבעיה המרכזית שלו (מעבר למחיר - 800$ והצורך במחשב חזק ויקר) היא העובדה שצריך חלל גדול פנוי יעודי, ולמעט מאוד מאיתנו יש את זה.
פה יש עוד המון מידע על המתחרה הנוסף שאיכשהו הושמט מהכתבה
http://www.hometheater.co.il/vt207358.html
ד"א - למה קסדה? אני די בטוח שזה נקרא בעבירית משקפי VR, לא?
הבעייה המרכזית מאחורי ה VIVE וה RIFT היא שאף אחד מהם לא מצליח עדיין להעמיד מאחוריו מפתחות שיתמכו בצורה רצינית במוצר. ההימור שלי הוא של PS VR יהיה הרבה יותר משחקים אמיתיים מהסיבה הפשוטה, לסוני יש את הכח "לדחוף" את מפתחות המשחקים להוציא משחקים יעודיים ולא רק דמואים, וכמובן יש להם נכון להיום מעל 40 מיליון לקוחות פוטנציאלים בשוק ומחיר הרבה יותר נגיש. נכון לעכשיו הוכרז שכאשר המוצר יושק באוקטובר השנה, יהיו זמינים לו מעל 50 משחקים.
ולגבי המוצר בביקורת, הבעיה המרכזית שלו (מעבר למחיר - 800$ והצורך במחשב חזק ויקר) היא העובדה שצריך חלל גדול פנוי יעודי, ולמעט מאוד מאיתנו יש את זה.
פה יש עוד המון מידע על המתחרה הנוסף שאיכשהו הושמט מהכתבה
http://www.hometheater.co.il/vt207358.html
ד"א - למה קסדה? אני די בטוח שזה נקרא בעבירית משקפי VR, לא?
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

אני דווקא חושב של VIVE לא תהיה בעיה עם משחקים, במיוחד כשValve מאחוריהם.Huber כתב: הבעייה המרכזית מאחורי ה VIVE וה RIFT היא שאף אחד מהם לא מצליח עדיין להעמיד מאחוריו מפתחות שיתמכו בצורה רצינית במוצר.
ולגבי המוצר בביקורת, הבעיה המרכזית שלו (מעבר למחיר - 800$ והצורך במחשב חזק ויקר) היא העובדה שצריך חלל גדול פנוי יעודי, ולמעט מאוד מאיתנו יש את זה....
בנוגע לחלל, כדי להנות מהVIVE וכל יכולותיו, אכן צריך חלל גדול ופנוי, אך זה לא חובה. ניתן להשתמש בVIVE גם כמשקפי VR רגילים בלי יכולת התזוזה בחדר, וכך לא צריך חלל גדול.
- Huber
- חבר במועדון HT

עמית, המציאות מראה כרגע אחרת. המוצר כבר בשוק - כמה משחקים רציניים אמיתיים כבר תומכים בו? אולי עוד שנה, המצב ישתנה, כרגע עם כמות המשחקים (ולא דמואים שרק מציגים יכולת) הקיימת זו יותר מוצר נישה.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

הכוונה שלי היא שאני מאמין שכאשר יצא הPS VR, הVIVE יתחיל לקבל גם הוא זרימה של משחקים שיתמכו בו. אתה צודק שכרגע המבחר קצת יבש, ואין ממש משחק אמיתי שיש לו תמיכה בVIVE או בRIFT, אלא רק דמואים שמציגים יכולות.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

כמו שעמית אמר ורק אחדד:
אפשר כמובן להשתמש במשקפיים ללא שימוש ב room scale ואז אתה מקבל משקפיים כמו הריפט או סוני.
בכל מקרה נכון שנדרש חלל גדול. בהתחלה שמתי את המערכת בסלון גדול עם מרחב ענק אבל אחר כך העברתי לחדר משחקים שהחלל קטן יותר. ברור שגדול יותר זה אידאלי יותר אבל גם זה מספיק.
ניסיתי את המשקפיים של סוני לפני כשנה וחצי. לא התרשמתי יותר מידי אבל משום שניסיתי אותם לזמן קצר אני לא רוצה להרחיב או להביע דעה נחרצת.
לגבי משחקים, אני סבור של סוני יכול להיות שתהיה יתרון על ה vive אבל אי אפשר לדעת ואני בהחלט סומך על התמיכה שהיא מקבלת מאחור. ימים יגידו ומקווה שזה לא יהיה ה wii החדש
אפשר כמובן להשתמש במשקפיים ללא שימוש ב room scale ואז אתה מקבל משקפיים כמו הריפט או סוני.
בכל מקרה נכון שנדרש חלל גדול. בהתחלה שמתי את המערכת בסלון גדול עם מרחב ענק אבל אחר כך העברתי לחדר משחקים שהחלל קטן יותר. ברור שגדול יותר זה אידאלי יותר אבל גם זה מספיק.
ניסיתי את המשקפיים של סוני לפני כשנה וחצי. לא התרשמתי יותר מידי אבל משום שניסיתי אותם לזמן קצר אני לא רוצה להרחיב או להביע דעה נחרצת.
לגבי משחקים, אני סבור של סוני יכול להיות שתהיה יתרון על ה vive אבל אי אפשר לדעת ואני בהחלט סומך על התמיכה שהיא מקבלת מאחור. ימים יגידו ומקווה שזה לא יהיה ה wii החדש
אלי חבוש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אין מה לעשות, סוני זה כח רציני.
אל תשכחו שגם יש להם מאחורה אולפנים (של סרטים) והם יכולים גם לדחוף סרטי 360 וכד'....
אין סוף למה שסוני יכולים לספק.
מה גם שאצלם - ב850$ יש לך ערכת VR מלאה...
בלי צורך לרכוש מחשב, ציוד היקפי וכו'.
אל תשכחו שגם יש להם מאחורה אולפנים (של סרטים) והם יכולים גם לדחוף סרטי 360 וכד'....
אין סוף למה שסוני יכולים לספק.
מה גם שאצלם - ב850$ יש לך ערכת VR מלאה...
בלי צורך לרכוש מחשב, ציוד היקפי וכו'.
- Huber
- חבר במועדון HT

·בין זה לבין העובדה שיש להם בסיס של מעל 40 מיליון לקוחות פוטנציאליים שכבר יש להם את הקונסולה ורק צריכים לשקיע 400$ בשביל להיכנס לזה, יש להם יתרון משמעותי על שאר המתחרים.Itay_Pollak כתב: מה גם שאצלם - ב850$ יש לך ערכת VR מלאה...
...