שאלה לגבי ממיר קואטרו של יס
·שוב אתה מעצבן את כולם.orenbar כתב:לפי איך שזה נראה אי אפשר לעשות זאת ב קוואטרו של יס ,היה תכנון לעשות זאת אפילו היה לוגו בממיר PIP
,אבל כנראה הממיר לא מספיק איכותי ,אחרת כבר היו עושים את זה ממזמן .
יש את זה רק ב HOT כבר שנתיים
תסכל פה
...
הבנאדם שאל איך מפעילים את זה, במקום לענות שכרגע לא ניתן להפעיל, התחלת להמציא שטויות שהממיר לא מספיק איכותי!
וכמובן שתיתן על הדרך לינק לטכנולוגיה המצויינת של הוט שקיימת כבר עשור לפני שנברא העולם (שכחת להדגיש משפט היום אז עשיתי בשבילך)
לעיניינינו, הממיר מספיק איכותי. אני ראיתי את הpip עובד (במציאות) והוא יגיע באחד העידכונים של הממיר בעתיד
@Maorbd
·
היי
נכון להיום עדיין אין לנו את השירות של PIP, אנו עושים מאמצים רבים שהשירות יעודכן אצל הלקוחות בעלי ממיר הקואטרו עוד השנה.
כמובן שהשירות יושק יהיו גם פרסומים בנושא באתר, פייסבוק וכו'
אם יש לך שאלה נוספת אתה יכול לפנות אלינו בפייסבוק- דף הראשי
המשך שבוע טוב
נדב
·
היי
נכון להיום עדיין אין לנו את השירות של PIP, אנו עושים מאמצים רבים שהשירות יעודכן אצל הלקוחות בעלי ממיר הקואטרו עוד השנה.
כמובן שהשירות יושק יהיו גם פרסומים בנושא באתר, פייסבוק וכו'
אם יש לך שאלה נוספת אתה יכול לפנות אלינו בפייסבוק- דף הראשי
המשך שבוע טוב
נדב
·חוץ מכדורגל של יורו או מונדיאל מה יש לעשות עם זה, מי שהבטיח לך שיקר לך .kintaro כתב:זה אגב מה שמפריע לי - קניתי את המכשיר בעיקר כי המשווקים הבטיחו לי PIP וזפזופ מהיר.
אלו בדיוק 2 התכונות שלא עובדות באיחור של לפחות חצי שנה...
כשהיה לנו את הפייבר בוקס לא השתמשנו ב-PIP בכלל. גם בזמן פרסומות בערוצים המסחריים. פשוט שכחנו מהפיצ'ר הזה. לדעתי הוא די מיותר. אני מקווה שהזפזופ המהיר יגיע בעדכון הקרוב ביס.
פייבר בוקס מול קוואטרו? אין השוואה בכלל בעיניי. הקוואטרו הרבה יותר טוב. המטרה של הממיר הזה היא להקליט ואת זה הוא עושה הרבה יותר טוב מהפייבר בוקס. כל הפיצ'רים שיש בפייבר בוקס (יוטיוב,rss,pip) נחמדים אבל לא שימושיים (לדעתי). אז בסופו של דבר זה מגיע ליכולות. והפייבר בוקס עדיין יכול להקליט רק עד 2 ערוצים במקביל בעוד שהקוואטרו כעקרון יכול להקליט 6 במקביל. כשהיינו בהוט זה היה כל כך מעצבן כל פעם שהייתה התנגשות בהקלטות. מאז שעברנו ליס לא הייתה לי התנגשות בהקלטות פעם אחת.
פייבר בוקס מול קוואטרו? אין השוואה בכלל בעיניי. הקוואטרו הרבה יותר טוב. המטרה של הממיר הזה היא להקליט ואת זה הוא עושה הרבה יותר טוב מהפייבר בוקס. כל הפיצ'רים שיש בפייבר בוקס (יוטיוב,rss,pip) נחמדים אבל לא שימושיים (לדעתי). אז בסופו של דבר זה מגיע ליכולות. והפייבר בוקס עדיין יכול להקליט רק עד 2 ערוצים במקביל בעוד שהקוואטרו כעקרון יכול להקליט 6 במקביל. כשהיינו בהוט זה היה כל כך מעצבן כל פעם שהייתה התנגשות בהקלטות. מאז שעברנו ליס לא הייתה לי התנגשות בהקלטות פעם אחת.