מהו הרובוט הכי שקט שיש?
- Nissan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 345
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
רובוט שקט
היי,
הרובוט השקט היחיד שאני מכיר הוא הבראבה של איי רובוט, העניין שהוא שהוא לא בדיוק שואב אלא יותר מנגב, אבל הוא חרישי לגמרי ואפשר לישון איתו באותו חדר, הוא גם מאוד קומפקטי.
הרובוט השקט היחיד שאני מכיר הוא הבראבה של איי רובוט, העניין שהוא שהוא לא בדיוק שואב אלא יותר מנגב, אבל הוא חרישי לגמרי ואפשר לישון איתו באותו חדר, הוא גם מאוד קומפקטי.
Who turned off the lights ?
-
zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
Re: רובוט שקט
יש ברשותי רובוט בראווה ואני משתמש בו לניגוב הרצפה, אבל אני מחפש רובוט שואב שקט.Nissan כתב:היי,
הרובוט השקט היחיד שאני מכיר הוא הבראבה של איי רובוט, העניין שהוא שהוא לא בדיוק שואב אלא יותר מנגב, אבל הוא חרישי לגמרי ואפשר לישון איתו באותו חדר, הוא גם מאוד קומפקטי....
לאחר שימוש של שנה וחצי בICLEBO אני יכול להגיד שבאופן כללי רעש נמוך או שקטות הוא עניין שבא על חשבון ביצועים.
אני לא יודע אם מדובר בעוצמת השאיבה או במברשות או בשניהם בייחד אבל הICLEBO חלש יותר מהרומבה לדוגמא ולכן גם שקט יותר.
זאת אחת מן המסקנות שאני יכול להעלות לאחר שנה וחצי עם הARTE, מלבד זאת - הוא מפספס (עובר מעל בלי לשאוב!) לכלוך הרבה פעמים..
ציפיתי ליותר בשורה התחתונה...
עוד מישהו מרגיש כמוני ?
גילוי נאות , קניתי בחו"ל אין לי שום קשר או רצון להכפיש את המוצר או את היבואן כאן בארץ
אני לא יודע אם מדובר בעוצמת השאיבה או במברשות או בשניהם בייחד אבל הICLEBO חלש יותר מהרומבה לדוגמא ולכן גם שקט יותר.
זאת אחת מן המסקנות שאני יכול להעלות לאחר שנה וחצי עם הARTE, מלבד זאת - הוא מפספס (עובר מעל בלי לשאוב!) לכלוך הרבה פעמים..
ציפיתי ליותר בשורה התחתונה...
עוד מישהו מרגיש כמוני ?
גילוי נאות , קניתי בחו"ל אין לי שום קשר או רצון להכפיש את המוצר או את היבואן כאן בארץ