שלום,
אני מחפש להתאים רסיבר לרמקולים שבסלון (גודל 4x4), הרמקולים הם מדגם Monitor Radius 45HD (יש 4) בהמשך אני מתכנן להוסיף סאב ואולי סנטר.
המערכת משמשת לצפייה בטלוויזיה (בעיקר מהאינטרנט) ווסרטים בעזרת חיבור למחשב (NUC).
התקציב הוא עד 2000 ש"ח.
כמו כן ראיתי שבאתר של Monitor הם ממליצים על 5-50W לכל ערוץ אבל לא הבנתי בדיוק איך זה מחושב.
"Recommended Amplifier Requirements
5 - 50 W"
תודה על העזרה
התאמת רסיבר לרמקולים Monitor Radius 45HD
-
gil_smdt
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- evgenetic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2641
על כמות ההספק שהרסיבר מפיק אתה שולט עם בקרת הווליום, אז פשוט תדאג לא להפריז עם זה אם הרסיבר שתקנה מסוגל להפיק יותר מ50 וואט לרמקול 8 אום (רובם אכן מסוגלים).
תציין את שאר תכונות הרסיבר שמעניינות אותך כי הגברה זה רק מרכיב אחד מבין רבים. אבל כבר מראש אומר שכל הדרכים כשמדובר ברסיבר טוב בפחות מ2000 ש"ח לרוב מובילות לדנון 1200.
תציין את שאר תכונות הרסיבר שמעניינות אותך כי הגברה זה רק מרכיב אחד מבין רבים. אבל כבר מראש אומר שכל הדרכים כשמדובר ברסיבר טוב בפחות מ2000 ש"ח לרוב מובילות לדנון 1200.
-
gil_smdt
-
- חבר שרק התחיל

תכונות חשובות
איכות וידאו ואודיו גבוהות
pass through
הספק שונה לכל ערוץ (מתכנן בעתיד לשים רמקולים חזקים יותר ב - front)
יכולות להקרין וידאו מהמחשב אבל לשמוע רדיו במקביל (מקור שונה לוידאו ואודיו)
כיול אוטומטי
תכונות נוספות (לא חייב)
רדיו אינטרנטי
DLNA
תמיכה ב AIRPLAY (ממש לא קריטי)
OSD
הרסיבר ישמש בעיקר כחיבור מהמחשב לטלויזיה אז את רוב הדברים אפשר לקבל ממנו (wifi, dlna, bluetooth וכו'..)
יש גם XBOX שיחבור אליו אבל בשימוש מועט.
באופן כללי חשוב לי שהוא יתמקד בעיקר באיכות תמונה\צליל ופחות בפ'יצרים שכנראה לא נשתמש בהם.
יד שניה זה אופציה אבל אני לא בטוח שזה כדאי במקרה של רסיברים..?
איכות וידאו ואודיו גבוהות
pass through
הספק שונה לכל ערוץ (מתכנן בעתיד לשים רמקולים חזקים יותר ב - front)
יכולות להקרין וידאו מהמחשב אבל לשמוע רדיו במקביל (מקור שונה לוידאו ואודיו)
כיול אוטומטי
תכונות נוספות (לא חייב)
רדיו אינטרנטי
DLNA
תמיכה ב AIRPLAY (ממש לא קריטי)
OSD
הרסיבר ישמש בעיקר כחיבור מהמחשב לטלויזיה אז את רוב הדברים אפשר לקבל ממנו (wifi, dlna, bluetooth וכו'..)
יש גם XBOX שיחבור אליו אבל בשימוש מועט.
באופן כללי חשוב לי שהוא יתמקד בעיקר באיכות תמונה\צליל ופחות בפ'יצרים שכנראה לא נשתמש בהם.
יד שניה זה אופציה אבל אני לא בטוח שזה כדאי במקרה של רסיברים..?
- evgenetic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2641
@gil_smdt
היית צריך להזכיר אותי עם "@הכינוי שלי" כמו שהזכרתי אותך, ככה הייתי מקבל התראה ולא הייתי מפספס את התגובה שלך..
דנון 2200 שיש לי עונה על כל הדרישות/תכונות הרצויות שציינת למעט העניין עם מגבר חזק יותר לרמקולים קדמיים, אני לא לגמרי בטוח אם 1200 (שכמעט נכנס לתקציב שלך) יודע לשדר וידיאו ואודיו משתי מקורות שונים, אבל על כל שאר הדברים אפשר לשים V. עדיף שתשאל פה את החברה עם הרסיבר הזה לגבי התכונה הזו, יש לא מעט כאלה.
אבל נחזור לעניין ההגברה - כמה עצמה אתה חושב שתצטרך לרמקולים חזקים יותר? האם אתה מתכוון להרעיד את הבית? יש לך כבר איזשהו כיוון בנוגע לרמקולים? לסלון 4*4 אני לא חושב שתצטרך יותר מ50 וואט לרמקולים עם רגישות סבירה כדי שהשכנים יתחילו לדפוק.
לגבי יד שנייה - אני אישית תמיד בעד, זה חסכון אדיר. העניין הוא שפשוט צריך לדעת לזהות מוכרים אמינים (הפורום הזה הוא אמצעי טוב מאד להתרשם וללמוד על המוכרים הפוטנציאליים שלך שמופיעים פה בתת פורום יד שנייה) וכמובן להיות מוכנים לוותר על האחריות.
היית צריך להזכיר אותי עם "@הכינוי שלי" כמו שהזכרתי אותך, ככה הייתי מקבל התראה ולא הייתי מפספס את התגובה שלך..
דנון 2200 שיש לי עונה על כל הדרישות/תכונות הרצויות שציינת למעט העניין עם מגבר חזק יותר לרמקולים קדמיים, אני לא לגמרי בטוח אם 1200 (שכמעט נכנס לתקציב שלך) יודע לשדר וידיאו ואודיו משתי מקורות שונים, אבל על כל שאר הדברים אפשר לשים V. עדיף שתשאל פה את החברה עם הרסיבר הזה לגבי התכונה הזו, יש לא מעט כאלה.
אבל נחזור לעניין ההגברה - כמה עצמה אתה חושב שתצטרך לרמקולים חזקים יותר? האם אתה מתכוון להרעיד את הבית? יש לך כבר איזשהו כיוון בנוגע לרמקולים? לסלון 4*4 אני לא חושב שתצטרך יותר מ50 וואט לרמקולים עם רגישות סבירה כדי שהשכנים יתחילו לדפוק.
לגבי יד שנייה - אני אישית תמיד בעד, זה חסכון אדיר. העניין הוא שפשוט צריך לדעת לזהות מוכרים אמינים (הפורום הזה הוא אמצעי טוב מאד להתרשם וללמוד על המוכרים הפוטנציאליים שלך שמופיעים פה בתת פורום יד שנייה) וכמובן להיות מוכנים לוותר על האחריות.
- ZiggyMan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2833
הוואטים זה העניין האחרון שצריך להטריד אותך כשמדובר ברמקולים סאטלייטים. אתה בכל מקרה לא עומד לעבור את ה4~5 וואט לרמקול בשימוש סטנדרטי.
..
-
gil_smdt
-
- חבר שרק התחיל