התחדשתי -סוני 75 אינץ
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
חברים, התחדשתי השבוע בשעה טובה בסוני 75W855C אנדרואיד TV מדהימה ואיכותית ביותר שהותקנה בידיים הנאמנות של אנשי ישפאר. מצב תמונות לעיונכם. אמממממ יש רק בעיה אחת ...
הטלוויזיה הזו גדולה מדי לסלון שלי. מרחק הצפייה הוא בערך 3.8 מטר וזה פשוט גורם לי לכאבי ראש מטורפים.
אין אפשרות להחזירה לישפאר משום שמדובר במוצר חשמלי שחובר לחשמל לכן חוק הגנת הצרכן לא תופס במקרה הזה ולכן החלטתי למכור אותה ללא דיחוי. כאמור, הטלוויזיה נקנתה ע"י מפיץ מורשה של ישפאר, בעלת אחריות ל-4 שנים והיא מותקנת אצלי מזה שלושה ימים וכמו כן האריזה המקורית עדיין אצלי.
מחירה בחנויות הוא לא פחות מ 18,000 ואני מוכן למכור אותה ב16,000. מגיע לי להפסיד עליה כסף כי לא חישבתי נכון את מרחק הצפייה\ מידות מסך אופטימליות ועל טעויות משלמים.
שבת שלום
שי.
הטלוויזיה הזו גדולה מדי לסלון שלי. מרחק הצפייה הוא בערך 3.8 מטר וזה פשוט גורם לי לכאבי ראש מטורפים.
אין אפשרות להחזירה לישפאר משום שמדובר במוצר חשמלי שחובר לחשמל לכן חוק הגנת הצרכן לא תופס במקרה הזה ולכן החלטתי למכור אותה ללא דיחוי. כאמור, הטלוויזיה נקנתה ע"י מפיץ מורשה של ישפאר, בעלת אחריות ל-4 שנים והיא מותקנת אצלי מזה שלושה ימים וכמו כן האריזה המקורית עדיין אצלי.
מחירה בחנויות הוא לא פחות מ 18,000 ואני מוכן למכור אותה ב16,000. מגיע לי להפסיד עליה כסף כי לא חישבתי נכון את מרחק הצפייה\ מידות מסך אופטימליות ועל טעויות משלמים.
שבת שלום
שי.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מציע לך מאד לתת לזה עוד קצת זמן להתרגל.. למרחק שציינת בעיניי זה מצוין. רק להמחשה - אני עם מקרן ומסך הקרנה שך 106 אינץ מאותו מרחק צפייה שלך ונהנה מכל רגע
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
את זה דווקא קל לפתור... פשוט תפסיק לצפות בחדשות ושטויות ותתחיל לראות סרטים וסדרות שיעשו לך טוב 
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ממליץ לך בחום על ההמלצה לעיל - קח סופ"ש להתרגל.
לחלופין לנסות בחנות לעשות טרייד אין. אתה בשלב שהם עוד יכולים להתמודד עם זה באופן יחסי. כי אדם פרטי אני מאמין יעדיף או שתחתוך לו במחיר והרבה או שיקנה בחנות.
בכל מקרה בהצלחה.
לחלופין לנסות בחנות לעשות טרייד אין. אתה בשלב שהם עוד יכולים להתמודד עם זה באופן יחסי. כי אדם פרטי אני מאמין יעדיף או שתחתוך לו במחיר והרבה או שיקנה בחנות.
בכל מקרה בהצלחה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם לא תתרגל, אני מחליף איתך בכיף עם ה 65W850 שלי ומוסיף לך את ההפרש. 
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3733
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אל תחליףףף!!!!!
.נסה לתת לזה זמן כמו שאמרו פה לפני.
ובמידה ותחליף לאיזה גודל???
שלא תצטער אחרי שתחליף למסך קטן יותר.ואז יהיה לך חסר "משהו" בעין
.נסה לתת לזה זמן כמו שאמרו פה לפני.
ובמידה ותחליף לאיזה גודל???
שלא תצטער אחרי שתחליף למסך קטן יותר.ואז יהיה לך חסר "משהו" בעין

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זה לא משנה מה היה... אפילו פיוניר קורו או oled.
50" לא מתאים וממש לא אידאלי למרחק צפייה 3.8 מטר.
55-60 זה המינימום לדעתי.
50" לא מתאים וממש לא אידאלי למרחק צפייה 3.8 מטר.
55-60 זה המינימום לדעתי.
ההתמכרות שלך רק מתחילה ,ואני אסביר
בתחילת הדרך אני קניתי 58" ואז (בעקבות קריאה ופרסום של חבר בפורום ) התגלגל לי הרעיון שהמסך קטן מדי ( כן,כן) והחלטתי לבדוק מקרן +מסך חשמלי
כיום אני עם מסך 58" +מקרן ומסך חשמלי של 106" +רסיבר ק"ב (+6 רמקולים) -חוויה נהדרת לכל המשפחה וכל זה ממרחק של 3.5-4 מ'
לכן כמו שכתבתי בהתחלה ..זה רק מתחיל ..
בהצלחה .
בתחילת הדרך אני קניתי 58" ואז (בעקבות קריאה ופרסום של חבר בפורום ) התגלגל לי הרעיון שהמסך קטן מדי ( כן,כן) והחלטתי לבדוק מקרן +מסך חשמלי
כיום אני עם מסך 58" +מקרן ומסך חשמלי של 106" +רסיבר ק"ב (+6 רמקולים) -חוויה נהדרת לכל המשפחה וכל זה ממרחק של 3.5-4 מ'
לכן כמו שכתבתי בהתחלה ..זה רק מתחיל ..
בהצלחה .