חוות דעת על D-Link DSL-G256DG
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
מה שלא תעשה, אל תיקח את ה-VTECH.
אני משתמש ב-G256DG בתור AP בלבד, שמעתי על אנשים שמתלוננים עליו בתור ראוטר לגמרי.
אני ממליץ לך להפוך את ה-6850U למודם בלבד ולקנות ראוטר פרטי.
לחילופין אתה יכול להחליף ל-G256DG, לראות איך הוא מתפקד כראוטר, אם מאכזב להשתמש בו כמודם בלבד (וזה ישאיר אותך עם הכנה למהירויות גבוהות יותר, המודם שלו תומך ב-G.FAST, מהירויות של 500 מגה ומעלה)
זאת כמובן בהנחה שה-6850 בשכירות ומעבר ל-256 לא יעלה לך כסף, אחרת זה מיותר.
אני משתמש ב-G256DG בתור AP בלבד, שמעתי על אנשים שמתלוננים עליו בתור ראוטר לגמרי.
לחילופין אתה יכול להחליף ל-G256DG, לראות איך הוא מתפקד כראוטר, אם מאכזב להשתמש בו כמודם בלבד (וזה ישאיר אותך עם הכנה למהירויות גבוהות יותר, המודם שלו תומך ב-G.FAST, מהירויות של 500 מגה ומעלה)
זאת כמובן בהנחה שה-6850 בשכירות ומעבר ל-256 לא יעלה לך כסף, אחרת זה מיותר.
· איך אפשר להפוך אחד מהם ל AP ?Ymac כתב:מה שלא תעשה, אל תיקח את ה-VTECH.
זאת כמובן בהנחה שה-6850 בשכירות ומעבר ל-256 לא יעלה לך כסף, אחרת זה מיותר....
כששאלתי את בזק בזמנו אמרו לי שזה בלתי אפשרי.
אני צריך להחזיר את ה 6850 , אבל עדיין יש לי 7850 במחסן.
האם אפשר לדעכן לגרסא של G.FAST למרות שאין באיזור שלי ?
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
אפשר לעדכן לגרסה, כמובן שזה לא יישנה את מהירות הגלישה כי התשתית אינה תומכת.
מעבר למצב AP הוא פשוט: מכבים את הניתוב, DHCP וקובעים לו כתובת קבועה ברשת של הנתב הראשי (בטווח מחוץ לתחום חלוקת הכתובות) וזהו בערך.
לא עשיתי את זה עם ה-6850 בחיים, למרות שהממשק זהה, ב-6850 ה-bezeq free wifi עובד תמיד ולעומת זאת ב-256 טפו טפו הוא כבוי.
מעבר למצב AP הוא פשוט: מכבים את הניתוב, DHCP וקובעים לו כתובת קבועה ברשת של הנתב הראשי (בטווח מחוץ לתחום חלוקת הכתובות) וזהו בערך.
לא עשיתי את זה עם ה-6850 בחיים, למרות שהממשק זהה, ב-6850 ה-bezeq free wifi עובד תמיד ולעומת זאת ב-256 טפו טפו הוא כבוי.
· האם במקום HPNA שיש באחד החדרים, אני יכול להשתמש ב 7850U כמודם או נקודת גישה למחשב ?Ymac כתב:אפשר לעדכן לגרסה, כמובן שזה לא יישנה את מהירות הגלישה כי התשתית אינה תומכת.
לא עשיתי את זה עם ה-6850 בחיים, למרות שהממשק זהה, ב-6850 ה-bezeq free wifi עובד תמיד ולעומת זאת ב-256 טפו טפו הוא כבוי....
בחדר של הראוטר יש 100 מגה, בזמן שבחדר עם HPNA מקבלים עד 47 מגה.
- david1392001
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי את הראוטר הזה והוא עובד מצויין!