Yamaha R1050 לא מוציא 4K@60
היי,
אז אני מחבר את המחשב שלי בעל כרטיס מסך עם יציאת HDMI 2.0B לרסיבר, קובע MODE 1, אבל לא יוצא לי 4K@60, כלומר אין סיגנאל. למרות זאת, יש סיגנאל כשאני בוחר 4K@30 במאפייני הרזולוציה של הכרטיס מסך.
מישהו יכול לעזור אולי בבקשה ?
אז אני מחבר את המחשב שלי בעל כרטיס מסך עם יציאת HDMI 2.0B לרסיבר, קובע MODE 1, אבל לא יוצא לי 4K@60, כלומר אין סיגנאל. למרות זאת, יש סיגנאל כשאני בוחר 4K@30 במאפייני הרזולוציה של הכרטיס מסך.
מישהו יכול לעזור אולי בבקשה ?
·וואי, אתה צודק, אכן ב-60 הרץ אין סיגנאל וב-30 יש כאשר המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה WTF זאת ה- EF950 היא אמורה לתת 60 הרץ ב-4K..guyezra כתב:בטלויזיה ישירות שמקבל אות זה אכן 4K@60HZ?
לא מתבצע DOWNSCALE ל-30HZ?...
·הורדתי, זה על 8 כעת..evgenetic כתב:תנסב להוריד את ה color depth במאפייני כרטיס המסך מ10 ל8 bpc (אם זה על 10 כמובן).
ועוד משהו, באילו כבלים אתה משתמש ומה אורכיהם?...
בכבלים שח.י הביאו לי - אמרו שזה נותן 4K ב-60 הרץ
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
למה אתה מחבר את המחשב לרסיבר ומשם למסך? למה לא לחבר כבל אחד לרסיבר בשביל האודיוא וכבל שני ישירות למסך בשביל התמונה? אתה מתכוון לחשק? אז אתה אמור לחבר ישירות למסך כדי להימנע מהלאג הגדול שיש למסך.
לי זה נשמע כמו בעיה בכבל או לפחות היתי מתחיל בזה. תירד ל4:2:0 במחשב, תוריד את הHDR, תוריד הכל ולאט לאט תעלה הכל חזרה ותרא מה מפיל את החיבור, האם זה בעיה ברוחב פס או בעיה של התאמה.
על איזה MODE של 4K אתה ברסיבר, 1 או 2?
לי זה נשמע כמו בעיה בכבל או לפחות היתי מתחיל בזה. תירד ל4:2:0 במחשב, תוריד את הHDR, תוריד הכל ולאט לאט תעלה הכל חזרה ותרא מה מפיל את החיבור, האם זה בעיה ברוחב פס או בעיה של התאמה.
על איזה MODE של 4K אתה ברסיבר, 1 או 2?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ראשית,
ממליץ לחבר לכניסה מס' 1 במסך. לעיתים הכניסה הזו מתאימה יותר לחיבור מחשב, יש מסכים שגם רשום עליה DVI IN.
שנית, כנס להגדרות המסך - תחת הגדרות מתקדמות לתמונה ומצא פיצ'ר שנקרא "HDMI ULTRA HD Deep Color" הוא חייב להיות על "ON" כדי שהמסך יידע לתמוך ב- 4K @ 60Hz 4:4:4.
החשוד הבא שלי, במידה וזה לא עובד, הוא הכבל. אבל אני מעט סקפטי כי אתה מתאר מצב בו עובד או לא עובד לחלוטין ולא מצב בו לפעמים יש ניתוקים וכו'. גם אורך הכבל סביר ולא ארוך מידי..
ממליץ לחבר לכניסה מס' 1 במסך. לעיתים הכניסה הזו מתאימה יותר לחיבור מחשב, יש מסכים שגם רשום עליה DVI IN.
שנית, כנס להגדרות המסך - תחת הגדרות מתקדמות לתמונה ומצא פיצ'ר שנקרא "HDMI ULTRA HD Deep Color" הוא חייב להיות על "ON" כדי שהמסך יידע לתמוך ב- 4K @ 60Hz 4:4:4.
החשוד הבא שלי, במידה וזה לא עובד, הוא הכבל. אבל אני מעט סקפטי כי אתה מתאר מצב בו עובד או לא עובד לחלוטין ולא מצב בו לפעמים יש ניתוקים וכו'. גם אורך הכבל סביר ולא ארוך מידי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".