חוות דעת ראשונית על ה iClebo Omega
קראתי בפורום על ה iClebo הקודם וחשבתי האם לקנות אותו ואז יצא ה iClebo Omega
אחרי בדיקה קצרה במעט הנתונים שפורסמו החלטתי להמר ואחרי חיפוש קצר הצלחתי ליצור קשר עם חנות קוראנית שמכרה לי את הרובוט החדש.
נתחיל בקצת תמונות
[img2=358x358]IMG_20160518_202625.jpg[/img2]
[img2=358x358]IMG_20160518_202718.jpg[/img2]
[img2=358x358]IMG_20160518_203042.jpg[/img2]
רושם ראשוני
הנסיון היחיד שיש לי עם שואבים רובוטים הוא ה neato 70 שהשאלתי לשבוע ולכן זה יהיה הרובוט שאליו אוכל להשוות.
הרובוט מבצע את הנקיון באופן שיטתי כמו בפרסומים והוא עושה זאת בזריזות (ביחס ל Neato)
לרובוט יש מצב "דילוג" בו הוא עולה על שטיח ונכנס לממ"ד בלי שום בעיה.
האפשרות לכבות ולהדליק את מצב הדילוג התגלתה כשימושית במקרה בו הווטרינה למרפסת פתוחה ולא רוצים שהוא יתקע במסילות.
תא הלכלוך של הרובוט גדול מספיק לשני נקיונות של דירת 5 חדרים מלאה בשערות כלב. התא נשלף בקלות מהרובוט בעזרת ידית והוא בנוי כך שהלכלוך לא יכול לפול ממנו. בנוסף בתא יש פילטר עם רשת נוספת לפניו כך שהלכלוך הגס (שערות של כלב) לא נתקע בפילטר עצמו (דבר שקרה בneato כל הזמן ודרש נקיון לא נעים)
השואב יחסית שקט ומספיק חזק כדי לשאוב חול שערות ואפילו צעצועים קטנים של הילדים שגם נתקעו במברשת והרסו חלק ממנה. המברשות גדולות ואוספות את רוב הלכלוך לכיוון השאיבה.
מספר דברים שהרובוט פחות כיכב בהם הם
נתקע בעצמים שקשה לו לזהות. עם זאת לא נלחם בהם ודוחף אותם.
מסיבה לא ברורה מחליט לפעול במצב טורבו על רצפה רגילה למרות שהוא אמור לעבור לטורבו רק על שטיח. בקיצור עובד קשה סתם ומרעיש קצת יותר.
עצמים בגודל של אוכל כלבים נתקעים במברשת והורסים אותה.
עם הרובוט לא בנצב דילוג ונכנס לחדר מקלחת שבדרך כלל נמוך משאר הבית הוא נתקע בחדר מקלחת.
צריך תאורה סבירה בשביל לעבוד.
חוטף מכה במעבר בין מרצפות (המרצפות בדירה רחוקות מלהיות מושלמות והרובה שקועה )
קרה שהרובוט דחף את הבסיס שלו תוך כדי נקיון או לא חזר אליו. אבל זה נדיר.
לסיכום אומנם הרובוט לא מבריק כמו בסרטונים של היצרן אבל באופן כללי הרובוט מבצע שאיבה טובה בכל הבית תוך כשעה בטעינה אחת . ביחס לneato הוא מהיר שקט משמעותית ובאופן כללי לדעתי טוב ממנו בהרבה.
מהנסיון הקצר ההימור השתלם.
אחרי בדיקה קצרה במעט הנתונים שפורסמו החלטתי להמר ואחרי חיפוש קצר הצלחתי ליצור קשר עם חנות קוראנית שמכרה לי את הרובוט החדש.
נתחיל בקצת תמונות
[img2=358x358]IMG_20160518_202625.jpg[/img2]
[img2=358x358]IMG_20160518_202718.jpg[/img2]
[img2=358x358]IMG_20160518_203042.jpg[/img2]
רושם ראשוני
הנסיון היחיד שיש לי עם שואבים רובוטים הוא ה neato 70 שהשאלתי לשבוע ולכן זה יהיה הרובוט שאליו אוכל להשוות.
הרובוט מבצע את הנקיון באופן שיטתי כמו בפרסומים והוא עושה זאת בזריזות (ביחס ל Neato)
לרובוט יש מצב "דילוג" בו הוא עולה על שטיח ונכנס לממ"ד בלי שום בעיה.
האפשרות לכבות ולהדליק את מצב הדילוג התגלתה כשימושית במקרה בו הווטרינה למרפסת פתוחה ולא רוצים שהוא יתקע במסילות.
תא הלכלוך של הרובוט גדול מספיק לשני נקיונות של דירת 5 חדרים מלאה בשערות כלב. התא נשלף בקלות מהרובוט בעזרת ידית והוא בנוי כך שהלכלוך לא יכול לפול ממנו. בנוסף בתא יש פילטר עם רשת נוספת לפניו כך שהלכלוך הגס (שערות של כלב) לא נתקע בפילטר עצמו (דבר שקרה בneato כל הזמן ודרש נקיון לא נעים)
השואב יחסית שקט ומספיק חזק כדי לשאוב חול שערות ואפילו צעצועים קטנים של הילדים שגם נתקעו במברשת והרסו חלק ממנה. המברשות גדולות ואוספות את רוב הלכלוך לכיוון השאיבה.
מספר דברים שהרובוט פחות כיכב בהם הם
נתקע בעצמים שקשה לו לזהות. עם זאת לא נלחם בהם ודוחף אותם.
מסיבה לא ברורה מחליט לפעול במצב טורבו על רצפה רגילה למרות שהוא אמור לעבור לטורבו רק על שטיח. בקיצור עובד קשה סתם ומרעיש קצת יותר.
עצמים בגודל של אוכל כלבים נתקעים במברשת והורסים אותה.
עם הרובוט לא בנצב דילוג ונכנס לחדר מקלחת שבדרך כלל נמוך משאר הבית הוא נתקע בחדר מקלחת.
צריך תאורה סבירה בשביל לעבוד.
חוטף מכה במעבר בין מרצפות (המרצפות בדירה רחוקות מלהיות מושלמות והרובה שקועה )
קרה שהרובוט דחף את הבסיס שלו תוך כדי נקיון או לא חזר אליו. אבל זה נדיר.
לסיכום אומנם הרובוט לא מבריק כמו בסרטונים של היצרן אבל באופן כללי הרובוט מבצע שאיבה טובה בכל הבית תוך כשעה בטעינה אחת . ביחס לneato הוא מהיר שקט משמעותית ובאופן כללי לדעתי טוב ממנו בהרבה.
מהנסיון הקצר ההימור השתלם.
@raman,
סקירה נחמדה. בקרוב נפרסם סקירה משלנו לאחר כ 3 שבועות של שימוש אינטנסיבי .
אגב, תכונת זיהוי החפצים ברובוטים שיגיעו לארץ ביולי תהיה שונה ביחס לרובוטים שנמכרו בקוריאה. זו אחת התכונות שהיצרן מתפאר בהן..אין לי מושג למה לא יושמה במלואה עדיין. אני די משוכנע שהרובוטים שימכרו בעולם כשיחל השיווק הבינלאומי מאוד ירשימו גם בעניין זה היות וחזית הרובוט משופעת בחיישני IR ו PSD שלא באים לביטוי במלואם ברובוטים שנמכרו בקוריאה.
הערה נוספת, הפעלת טורבו לא מיועדת רק לשטיחים אלא גם למקומות שהרובוט מזהה בהם יותר לכלוך.
שוב, הרובוט לא נמכר בעולם בשום מדינה כרגע על מנת להשלים הליך מבוקר של החברה טרם יציאה לשוק הבינלאומי. אנחנו ' וכך אני מאמין גם שאר הנציגים בעולם נתבקשנו להעביר משוב בכמה נושאים ( חלקם קצת מוזרים
) כחלק מאותו הליך.
בשורה התחתונה....בינתיים עושה רושם טוב ונראה שיש מה לצפות.
·
סקירה נחמדה. בקרוב נפרסם סקירה משלנו לאחר כ 3 שבועות של שימוש אינטנסיבי .
אגב, תכונת זיהוי החפצים ברובוטים שיגיעו לארץ ביולי תהיה שונה ביחס לרובוטים שנמכרו בקוריאה. זו אחת התכונות שהיצרן מתפאר בהן..אין לי מושג למה לא יושמה במלואה עדיין. אני די משוכנע שהרובוטים שימכרו בעולם כשיחל השיווק הבינלאומי מאוד ירשימו גם בעניין זה היות וחזית הרובוט משופעת בחיישני IR ו PSD שלא באים לביטוי במלואם ברובוטים שנמכרו בקוריאה.
הערה נוספת, הפעלת טורבו לא מיועדת רק לשטיחים אלא גם למקומות שהרובוט מזהה בהם יותר לכלוך.
שוב, הרובוט לא נמכר בעולם בשום מדינה כרגע על מנת להשלים הליך מבוקר של החברה טרם יציאה לשוק הבינלאומי. אנחנו ' וכך אני מאמין גם שאר הנציגים בעולם נתבקשנו להעביר משוב בכמה נושאים ( חלקם קצת מוזרים
בשורה התחתונה....בינתיים עושה רושם טוב ונראה שיש מה לצפות.
·
BUGY : עלה 560 דולר כולל משלוח + מע"מ. אחריות כמו לכל מוצר שאתה מזמין מחול (יש אבל מעשית קשה יהיה להשתמש בה)... האם ההפרש שווה ? ימים יגידו, אם לא יתקלקל בתקופת האחריות אז כנראה ששווה.
Iclebo :
האם ניתן לשדרג תוכנה ב iClebo ?
לגבי הטורבו, זה שהטורבו אצלי עובד שעות נוספות זה כנראה באג בזיהוי לכלוך.
Iclebo :
האם ניתן לשדרג תוכנה ב iClebo ?
לגבי הטורבו, זה שהטורבו אצלי עובד שעות נוספות זה כנראה באג בזיהוי לכלוך.
Re: מתי יגיע אומגה לשיווק?
@osh78,
בהנחה שלא יהיו עיכובים , רובוטים שהוזמנו עד 31/5 יסופקו במהלך יולי. עדיין לא הגיעו למלאי.
לגבי מחירו של ה ARTE אנו מצפים למחיר מוזל יותר מטעם היצרן. נדע בתחילת שבוע הבא ונפרסם.
בהנחה שלא יהיו עיכובים , רובוטים שהוזמנו עד 31/5 יסופקו במהלך יולי. עדיין לא הגיעו למלאי.
לגבי מחירו של ה ARTE אנו מצפים למחיר מוזל יותר מטעם היצרן. נדע בתחילת שבוע הבא ונפרסם.
- RoiZentner
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
Re: מתי יגיע אומגה לשיווק?
@Iclebo
· יש חדש לגבי הגעתו של האומגה? הבית שלנו כבר מצפה לו בכליון עיניים...
· יש חדש לגבי הגעתו של האומגה? הבית שלנו כבר מצפה לו בכליון עיניים...