הגדרת עברית במקלדת rii i8 בקיובוקס openelec
ערב טוב.
האם ניתן להגדיר את העברית המקלדת rii i8 ב openelec?
הגדרתי בהגדרות של openelec תחת הגדרת מקלדת - בחרתי ב il
הגדרתי בקודי תווים עברית ואנגלית
אבל עדיין אני לא מצליח להפוך את ההקלדה לעברית. (ניסיתי את השילוב של ALT + מקש ארוך)
ביצעתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו שמתייחס ל openelec
תודה
אבל עדיין אני לא מצליח להפוך את ההקלדה לעברית. (ניסיתי את השילוב של ALT + מקש ארוך)
תודה
יואל210 כתב:ערב טוב.
תודה...
מצטרף לשאלה ,
גם אני מעוניין לקנות את המקלדת עברית הזאת , אך יש לי מקלדת דומה שאומנם אני משנה בקודי את האותיות של המקלדת לעברית אך שאני רושם עם המקלדת הוא לא רושם לי כלום , רק בעברית.
·
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אין לזה תמיכה בקודי כרגע
זה לא עובד על שום פלטפורמה, אולי מלבד חלונות. גם באנדרואיד זה לא עובד אפילו עם external keyboard helper שיודע למפות כפתור פיסי לקוד מתאים כדי שיצאו תוים בעברית בהקלדה באנדרואיד. ועדיין זה לא עובד. יש איזה חוסר בקודי בנושא הזה שצריך לסדר.
Re: אין לזה תמיכה בקודי כרגע
·אני צריך את המקלדת הזאת לחלונות שקודי שנמצא עליה , היא תעבוד ?voguemaster כתב:זה לא עובד על שום פלטפורמה, אולי מלבד חלונות. גם באנדרואיד זה לא עובד אפילו עם external keyboard helper שיודע למפות כפתור פיסי לקוד מתאים כדי שיצאו תוים בעברית בהקלדה באנדרואיד. ועדיין זה לא עובד. יש איזה חוסר בקודי בנושא הזה שצריך לסדר....
- voguemaster
-
- חבר ותיק

תעבוד - כן, השאלה היא באיזה איכות
אני מוכרח לציין שיש לי גם מקלדת כזו. קניתי אותה לחמותי לקופסת האנדרואיד שהתקנתי לה. מבחינתי זה מוצר גרוע.
אומנם בנוי יפה, אומנם יש את כל המקשים שאתה רק רוצה במקלדת ויש עליה אותיות בעברית והכל - אבל המוצר פשוט מגיב רע.
הוא כל הזמן מתנתק מהדונגל (אפשר לראות את זה ע"י היבהובים של ה-LED הצהוב שלו, ואחרי שני הבהובים ה-LED הכחול שמסמן חיבור תקין חוזר לדלוק).
מעבר לכך - שימוש ב-TRACKPAD כדי להזיז את העכבר מגיב מאוד גרוע אלא אם כן אתה יושב איזה מטר וחצי מהמכשיר. פשוט עובד גרוע, אין מה להגיד. אם אני יושב קרוב למכשיר הכל מגיב היטב. זה לא עניין של סוללה לא טעונה, בדקתי את זה.
לעומת זאת, ה-MELE F10 DELUXE שלי עובד מעולה אפילו במרחק של 7 או 10 מטר מהמטבח. ואולי זה רק אני אבל הרבה יותר נוח לי להזיז סמן ע"י שלט דמוי WII מאשר TRACKPAD (עכבר אמיתי כמובן מנצח הכל אבל אני לא משתמש בו בסלון).
החסרונות לעומת ה-RII 8 הם:
1. אין ALT ו-CTRL (שזכור לי).
2. אין את כל מקשי ה-WINDOWS וכד'.
3. אין אותיות בעברית על המקשים (לא ממש מעניין אותי, אישית).
אם תשאלו אותי - המוצר לא מומלץ. אני מניח שיהיו פה כאלו שיגידו שלהם זה עובד מצוין. לא יודע, אולי אצל חמותי יש כל מיני הפרעות בדירה..
אומנם בנוי יפה, אומנם יש את כל המקשים שאתה רק רוצה במקלדת ויש עליה אותיות בעברית והכל - אבל המוצר פשוט מגיב רע.
הוא כל הזמן מתנתק מהדונגל (אפשר לראות את זה ע"י היבהובים של ה-LED הצהוב שלו, ואחרי שני הבהובים ה-LED הכחול שמסמן חיבור תקין חוזר לדלוק).
מעבר לכך - שימוש ב-TRACKPAD כדי להזיז את העכבר מגיב מאוד גרוע אלא אם כן אתה יושב איזה מטר וחצי מהמכשיר. פשוט עובד גרוע, אין מה להגיד. אם אני יושב קרוב למכשיר הכל מגיב היטב. זה לא עניין של סוללה לא טעונה, בדקתי את זה.
לעומת זאת, ה-MELE F10 DELUXE שלי עובד מעולה אפילו במרחק של 7 או 10 מטר מהמטבח. ואולי זה רק אני אבל הרבה יותר נוח לי להזיז סמן ע"י שלט דמוי WII מאשר TRACKPAD (עכבר אמיתי כמובן מנצח הכל אבל אני לא משתמש בו בסלון).
החסרונות לעומת ה-RII 8 הם:
1. אין ALT ו-CTRL (שזכור לי).
2. אין את כל מקשי ה-WINDOWS וכד'.
3. אין אותיות בעברית על המקשים (לא ממש מעניין אותי, אישית).
אם תשאלו אותי - המוצר לא מומלץ. אני מניח שיהיו פה כאלו שיגידו שלהם זה עובד מצוין. לא יודע, אולי אצל חמותי יש כל מיני הפרעות בדירה..
- voguemaster
-
- חבר ותיק

Re: אין לזה תמיכה בקודי כרגע
·moshebit כתב:·אני צריך את המקלדת הזאת לחלונות שקודי שנמצא עליה , היא תעבוד ?.........
מבחינת כתיבה בעברית בתוך קודי - אם זכור לי נכון בחלונות זה עובד. אתה יכול לבדוק את זה עם מקלדת רגילה. תקליד בעברית ותראה אם זה עובד.