ציטוט: "סנסוי המשולב AU-777A לא מתאים לשמש כפאואר" ?????
חברים אני בהלם !!!
שמעו סיפור.... טכנאי וינטאג'י אמר לי בצורה קטגורית: המגבר המשולב SANSUI AU-777A לא מתאים לשמש כפאואר למרות שקיימת בו אופציה שכזו.
ההסבר שהוא נתן לי היא כי למרות שאין לי צורך בהרבה וואטים אבל הספק כח שלו לא מתאים לזה.
קשה לי לקבל את הדבר, זה נראה לי הזוי.
כאמור, אני בהלם.
מה אתם אומרים ?
שמעו סיפור.... טכנאי וינטאג'י אמר לי בצורה קטגורית: המגבר המשולב SANSUI AU-777A לא מתאים לשמש כפאואר למרות שקיימת בו אופציה שכזו.
ההסבר שהוא נתן לי היא כי למרות שאין לי צורך בהרבה וואטים אבל הספק כח שלו לא מתאים לזה.
קשה לי לקבל את הדבר, זה נראה לי הזוי.
כאמור, אני בהלם.
מה אתם אומרים ?
נערך לאחרונה על ידי חוני ב 09/06/2016 2:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
מגבר ותיק... מ-1969.
הספק של 25 ואט לערוץ, נתונים מאד בסיסיים.
ואכן יחידת הקדם-מגבר ומגבר ההספק נפרדות, עם חיבור גשר בדופן האחורית.
האם ניתן לפרק את הגשר ולהתחבר ישירות לכניסת מגבר ההספק שלו (הקרויה Main Input)?
כן! בוודאי!
אני לא מוצא שום זנב סיבה למה לא.
אגב, מה אתה מתכוון לחבר אליו, שאתה רוצה אותו רק כמגבר הספק? אולי אותו טכנאי שמע ממך עוד משהו, והבין מה שאנחנו פה עוד לא מבינים...
שתף קצת. רק תרויח.
הספק של 25 ואט לערוץ, נתונים מאד בסיסיים.
ואכן יחידת הקדם-מגבר ומגבר ההספק נפרדות, עם חיבור גשר בדופן האחורית.
האם ניתן לפרק את הגשר ולהתחבר ישירות לכניסת מגבר ההספק שלו (הקרויה Main Input)?
כן! בוודאי!
אני לא מוצא שום זנב סיבה למה לא.
אגב, מה אתה מתכוון לחבר אליו, שאתה רוצה אותו רק כמגבר הספק? אולי אותו טכנאי שמע ממך עוד משהו, והבין מה שאנחנו פה עוד לא מבינים...
שתף קצת. רק תרויח.
אז זהו, שפה הם החביאו בלוף קטן:חוני כתב:@רונן-ש
טעות קטנה30 וואט לערוץ ב-8 אוהם.
...
אפשר להוציא מכל צד 30 וואט, אבל כששני הערוצים פועלים יחד (!!!???!!!) אז ספק הכוח שובק חיים כבר ב-2x25....
באמת מגוחכים האנשים שרוצים להפעיל את שני הערוצים בו זמנית..
מאד מעצבן שככה ״מכרו״ פעם נתונים טכניים.
שלא לדבר על המושג המופלא Music Power, שכל כולו הבלים, וגם הוא מופיע שם בדפי הנתונים.
אני קצת סרקסטי בשעה קטנה זו. תסלחו לי.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
זה שסאנסוי הוסיפו למכשיר יכולת הפרדת הפרה והפאוור זה הישג יפה לשנת 1969,אבל אתה צריך לזכור שהמכשיר נבנה בתחילת ימי ההגברה הטרנזיסטורית,כשסאנסוי החלו "להגר" מהגברה שפופרתית להגברה טרנזיסטורית,בסוף הסיקסטיז תחילת הסבנטיז הם עדיין יצרו,מכרו ושיווקו הגברה שפופרתית במקביל,ועוד היה להם מה ללמוד "ולהפיק לקחים" תוך כדי ההגירה לתקופת הטרנזיסטור.בכל מקרה-יש הגיון מסויים בדברי הטכנאי-אבל מצד שני,אם הרמקולים שלך הם 8 אוהם ויש להם נצילות גבוהה,והסאנסוי עבר שיפוץ והחלפת רכיבים והוא "בריא" מבחינה אלקטרונית-אני לא חושב שאמורה להיות לך בעיה.תהיה מודע לכך שבהרבה מקרים-הגברה טרזיסטורית מוקדמת "מהחיתולים של הטרנזיסטורים" נשמעת שונה למדי,מהגברה טרנזיסטורית מודרנית,ואפילו במקרה של סאנסוי עצמה,שונה מהדגמים שהחלו להגיח מהחברה בהמשך שנות ה-70,שלא לדבר על דגמי G ודגמי AU המאוחרים יותר,שבהם אפשר להגיד שהחברה הפיקה מההגברה הזאת את המיטב על כל יתרונותיה הסוניים.(לדעתי).
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים