האם אתם הייתם משדרגים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ehadad37 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,

יש לי סוגיה שהייתי מעוניין לשתף איתכן. אני היום הבעלים החצי מאושר של ה Panasonic VT20.מלמה חצי? מבחינת תמונה אני מאוד מאוד מרוצה אבל הגודל (50) מבאס אותי.

קניתי אותה לפני מספר שנים, כאשר הסלון היה קטן יותר. היום המרחק עומד על משהו כמו 3.20 ואני מרגיש שגודל של 65 יעשה את העבודה עבורי. הסתכלתי על דגמים ואני באמת רוצה לקנות מוצר שיתן לי חווית תמונה. התקציב עומד על סביב של 12 אלף שקל. יש כרגע בהייטק זון מבצע על ה LG 770 אבל מקריאה פה בפורום לא נראה שהיא ממש מומלצת.

עכשיו אני רוצה שתכנסו לנעליים שלי ותגידו לי מה אתם הייתם עושים. כן אני יודע שכל הבנאדם יש את השיקולים שלו אבל אני אשמח לשמוע גם את שלכם ואולי להבין שאני צריך לקחת דברים נוספים בחשבון שלא לקחתי. האם יש דגמים נוספים במסגרת התקציב שיתנו תמורה טובה? אני יודע שהסמסונג סדרה 8 מאוד מומלצת אבל העלות שלה חורגת מהתקציב.

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

כחובב פלזמות ידוע בציבור, אני ממליץ לך לראות במו עיניך... המעבר ללד לא פשוט עבור חלק מהאנשים, ומאוד פשוט עבור אנשים אחרים:wink:

ככה תעשה עם עצמך "תיאום ציפיות"(Y)

ו... אחלה ערב!

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7405
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #3 

מה לקנות בטח שלא נגיד לך כי בסוף מי שרואה איתה זה אתה . יש את הסוני 859 יש את הל ג'י 630 680 יש לסמסונג גם כמה שבתקציב שלך . תמשיך לקרוא פה מה אנשים קנו ומה טוב ונראה, ולך על זה .
Sony 1040
Monitor mass

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”