Klipsch RP-280F + RC-450C- שרשור התחדשות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
crusader פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #1 

כידוע, החיידק הצלילי, הוא חיידק מאוד בעייתי, הוא מקנן אצלנו, לפחות אצלי, וכל תקופה מסויימת שבלתי אפשרי להגדיר אותה בצורה אמפירית, הוא מתפרץ.
הפעם מיד כשהחלו התסמינים הראשונים, הבנתי שאני הולך לכיוון אחרי לגמרי.
אחרי כמה שנים טובות ויפות עם מדפיים, משלל חברות וסוגים, הגיע הזמן לבצע קפיצת מדרגה ולעבור לקליפש, שעבורי תמיד היו הרפרנס.
אני יודע, שיש הרבה פה ובעולם שלא מתחברים לצליל, לבהירות ושאר הסופרלטיבים, אבל אני תמיד נמניתי על אלה שכן אהבו, ומאוד, כאשר סדרות שלהם עברו אצלי בחלל האזנה, אולם מזה כמה שנים שאני עם מוניטור אודיו מדפיים (סט קומפלט של סראונד מסדרת RX) סט מצויין, איכותי, ומאוד מוסיקאלי, אבל זה לא היה זה, הם נרכשו כחלק מפשרת מקום, ותמיד ידעתי שכאשר היום יגיע, הם יוחלפו כלאחר כבוד.
והיום הגיע, וגם השעה, הנגיף התפרץ ומיד לאחר בירור קצר הוזמן רסיבר דנון X3200, ואתם יודעים שעם הרסיבר בא התיאבון, והוא היה גדול, אציין ואומר שאחרי שנים רבות עם מגוון רסיברים של אונקיו, החלטתי לתת לדנון צ'אנס, והם בהחלט הפתיעו אותי לטובה, הדנון החייה את סביבת ההאזנה שלי בצורה שקשה היה לי לתאר, הדגש הכי גדול היה על הסראונד (שלא הוחלפו ואני מאוד, מאוד מרוצה מהם, גם היום) הם פתאום עלו על הקדמיים, הבמה האחורית הייתה לפתע נוכחת מאוד, גם לאחר כיוונים ידניים, הרגשתי שאני בסלון אחר לגמרי, לאחר כמה ימים יפים עם מגוון סרטים חדשים וישנים, רפרנס והוצאות חדשות, החלטתי שהגיע הזמן להעלות הילוך.
לאחר שמיעת הסט החדש של קליפש, לא היה לי ספק, יותר נכון היה לי ספק, שמא הם יהיו גדולים על החלל שלי, אבל החלטתי לקפוץ ולתת להם צ'אנס (התייעצויות עם חבר יקר (איציק), או יותר נכון לומר אישוש החלטות, חיזוקן וקדימה).
שנה שעברה כשקליפש הכריזה על הסדרה, ישבתי בשקט, בחושך, ואמרתי לעצמי: "עזוב אותך, יש דברים אחרים בחיים..הסט שלך מצויין...תשקיע באפיקים נוספים" אבל אין, החיידק הזה תוקפני, מאוד, לפעמים נדמה לי שהוא נהנה יותר ממני. אז קפצתי לארמגדון (פה המקום לומר תודה רבה לאבי וזוהר), כאשר המחשבה הראשונית הייתה ללכת על הקדמיים בלבד, אבל זו הייתה מחשבה בלבד, וככזו, היא חלפה עברה לה, הגעתי לחנות, האזנתי להם שוב, למרות שכבר ידעתי שאני תחת כישוף, 15 דקות עברו, אולי פחות, והקדמיים הוזמנו, הבעיה היא, כאשר אתה מגיע למקומות כשאתה חולה, זה שאתה אולי יודע איך אתה נכנס אבל לעולם לא איך תצא, ואכן, אחרי דיון קצר, הוזמן גם הסנטר, כי אם כבר, אז כבר, לפני שהבנתי מה קרה, כבר הייתי בדרך חזרה הביתה, קצת מאוכזב שהסט לא היה במלאי ולא יצא לי להנות ממנו עוד באותו היום, אבל דברים טובים גורמים לך לרוב להמתין..."קצת" וכשאתה עם חיידק מקנן "קצת", יכול להיות הרבה זמן, ואכן שבועיים אחרי, קיבלתי טלפון מאבי: "הסט פה, תגיע".
אז הגעתי, העמסתי ונסעתי, בדרך אמרתי לאשתי: "Honey, הערב, תמצאי לך תעסוקה, יש לי התחיבויות קודמות" למזלי הגדול, יש לי אישה מפרגנת מאוד, ולמרות העובדה שנחתו לה בסלון מפלצות, כי קשה להגדיר את הסדרה הזו בצורה אחרת, היא לא התרגשה ורק שאלה האם אני מבסוט?: מבסוט, אני? מה פתאום חייכתי, עם חיוך של ילד קטן עם גביע גלידת שוקולד מרוח על פניו. כזה מבסוט, אולי אף יותר, וזה עוד היה לפני ההתקנה.
הזמן עבר, שכן רק להוציא את המפלצות הללו מהקופסאות שלהם זו עבודה לשני אנשים, אבל היי, שום דבר לא יעצור אותי, ואכן, אחרי ערב \ לילה ארוך הם חוברו, ואז התחילה מלאכת הכיול.
הסיפור שלנו רק מתחיל, כי קצת קשה לי עדיין להגדיר עד כמה אני מרוצה, מאוהב, מאושר, מתמוגג וצמא לכל רגע עם סדרת הרפרנס הזו, אני חייב לציין שאפילו הקטנה שלי, הצליחה לזהות הבדלים תוך שניות, ערוץ לולי מעולם לא נשמע חד ואיכותי יותר.
לסיכומו של עניין וחוויה, אציין שאני מאוד מרוצה, מאוד, לעבור מרמקול מדפי לרמקול רצפתי זה שינוי תהומי, הסאונד בשרני יותר, חמים יותר ועוטף אותך גם בימי הקיץ החמים.
הבמה הקדמית, הפכה למשהו שעכשיו ניתן ממש לחוש, פתאום כל סרט מקבל נפח אחר, הסטנר הוא בכלל נושא לדיון נפרד, הוא פשוט מדהים, למרות שהיו לי סנטרים מסדרות קודמות, הרבה פעמים בלא מעט הנפקות סרטים, יצא לי שהייתי צריך לשחק עם הווליום של הסנטר, כי בחלק שמעו חזק מידי, בחלק שמעו חלש מידי, וזה היה מעסיק אותי לא מעט, אחרי החלפת הסט, הנושא הזה לא יעסיק אותי כנראה לעולם (המלצה אישית לכאלה שנתקלים בתופעה, עשו לעצמכם טובה, תתפנקו בסנטר, טוב וגדול).
הרבה צויין ברחבי הרשת על השינוי הגדול שקליפש עשתה עם הסדרה הנוכחית, כמו שציינתי לעיל, אני תמיד הייתי מאלה שמאוד אהבו את החברה, גם כשהם היו תחת חיצי הביקורות הנוקשים יותר, אבל אין ספק שישנה קפיצת מדרגה מבחינת הרכות שהסט הנוכחי מפגין, ההרגשה שלי הינה שהוא מאוד מוסקאלי, אומנם הרבה זמן עבר מאז הסט הקודם שלי, והרבה סדרות של קליפש התחלפו, אבל הנאמנות למקור והחוויה הקולנועית שהם מספקים מאשרת לי אישית שוב, שבחרתי נכון, ושעכשיו אפשר לנוח כמה שנים טובות, עד השדרוג הבא...
+ התווספו תמונות
נערך לאחרונה על ידי crusader ב 09/06/2016 8:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

thom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

אין על שידרוג!
תתחדש ותהנה!
אגב, כתוב יפה (Y)

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #3 

תתחדש ותהנה (Y)
כל הכתבות שלי
עמית לגו

kagaben
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #4 

תתחדש!
אבל למה אני לא רואה תמונות?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46438
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5087 פעמים

שליחה #5 

שרשורים מושקעים כאלו ללא תמונות? פעם הבאה הקפאה :D
Klipsch זה מותג שהרוכשים שלו נשארים נאמנים אליו - ובצדק.

תתחדש ותהנה!

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1149 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #6 

תתחדש ותענוג לקרוא (Y)

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #7 

תתחדש ותהנה (f)
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

תתחדש תותח!
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #9 

תתחדש ותהנה. אחלה כתיבה.. (Y)
והעיקר שעכשיו ישמעו את ערוץ לולי חד וברור. אחרת, מה בעצם כל מהות השדרוגים האלה?

אגב,
מה הקטע הזה עם Klipsch שממש נוצרו שני מחנות (או אסכולות אם תרצו) מנוגדים סביב המותג הזה? יש את הקבועים שאוהבים ומחליפים קליפש רק בקליפש אחר ויש תמיד את אלו שממש, אבל ממש, לא סובלים את האודיו שלהם. לא נתקלתי בכזה פילוג סביב מותגים אחרים.. כאילו יש כאן או בשרי או חלבי. אין פרווה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #10 

תתחדש, נוטף סקסיות.
הסאב אגב, נראה כמו צעצוע ליד הרצפתיים, אני מקווה שהוא לא ילד מבוייש בסאונד, אה? :lol:

תהנה

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #11 

תתחדש, נראה טוב!

@jacko-il
זה לא רק בקליפש, לי יש סט של סרווין וגה(7 רמקולים) בסלון, מאז ומתמיד אהבתי את הצליל שלהם שיש לו נוכחות עם הרבה בשר.
יש כאלה שלא אוהבים ויש כאלה שכן, כל אחד והעדפותיו.

עדוש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 435
שם מלא: עדיאל מנחם
נתן תודות: 181 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #12 

הסאב לא לרמה של הרמקולים , לדעתי תחליף לאח הגדול sw15 או 12 .

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1149 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #13 

אגב, אתה תמיד משאיר את הרמקולים בלי הגריל או שזה רק לצורך דוגמנות? אני שואל כי ציינת שיש לך ילדים קטנים בבית... לי יש אחת שממש נמשכת לוופרים... :)

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #14 

אני חושב שיותר יפה לרמקולים של קליפש להיות פתוחים בלי גריל, הם מעוצבים מאוד יפה.
כיסוי גריל הופך אותם מבחינה אסתטית ל-"עוד רמקולים".

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #15 

נראה פגז,
אני כמה שנים חם על הסנטר הזה

תתחדש ותהנה,
שחר

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #16 

תתחדש נראה מעולה (Y)

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10116
נתן תודות: 593 פעמים
קיבל תודות: 622 פעמים

שליחה #17 

איזה כיף לך :D
תתחדש ובטוח שתהנה
אהבתי את הכתיבה (Y)
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

haimpk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #18 

תתחדש ותהנה.
כתוב נהדר ותמונות יפות מאוד.
(אתה מדביק גם אותי במחלה הקשה!)
מקווה שאני לא מכניס אותך להוצאות נוספות רק מעצם העלאת השאלה:
הסאב מספיק?

crusader פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #19 

חברים יקרים,
תודה רבה על התגובות והפרגון, בהחלט כיף לקרוא הכל.
בנוסף הייתי שמח להתייחס לשתי סוגיות שעלו פה:
1. סוגיית הסאב- אין ספק שהוא בהחלט מרגיש ונראה קטן, מאוד חששתי אחרי החיבור הראשוני, שאולי הוא יבלע לגמרי, אבל מסתבר שקליפש עושים מוצרים טובים ויפים לאורך שנים, והוא בהחלט מרגיש מצויין ועדיין יודע לבעוט כשצריך, אין ספק שדרוג סאב הוא דבר שבא בחשבון, כרגע מתחתי את גבול היכולות עם האישה בנוגע לשלושת המפלצות הנוכחיות בסלון, ייתכן שבעתיד יזדמן להוסיף מפלצת נוספת.
2. סוגיית קליפש- אני חושב שבאופן אישי, אחרי שחוויתי לא מעט סטים ולא מעט חברות, הגעתי למצב שעבורי הם באמת מתאימים כמו כפפה, אני ב 99% אחוז מהזמן שלי צופה בסרטים והשאר בלולי :lol: ככה שהם באמת הבחירה הנכונה עבורי, לכל אלו שיושבים על הגדר, ממליץ בחום לשמוע אותם.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 489 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #20 

נראים מצוין, תתחדש.
אגב, זה הדגם עם האטמוס?

שלח תגובה