המלצה למסך LED 55 4K תקציב לא מוגבל
שלום לכולם,
ההורים שלי מחפשים מסך חדש לסלון בגודל 55 אין תקציב מוגדר אבל ניראה ש OLED לא בא בחשבון בגלל הקפיצה
במחיר ולכן נתמקד במסך 55 לד רגיל הכי טוב מבחינת יחס עלות מול תמורה שקיים היום בשוק.
אני מאמין ש 4K ה SMART היום זה סטנדרט. אין חשיבות רבה ל SMART.
הולך להיות מחובר ל YES.
תודה מראש
טל.
ההורים שלי מחפשים מסך חדש לסלון בגודל 55 אין תקציב מוגדר אבל ניראה ש OLED לא בא בחשבון בגלל הקפיצה
במחיר ולכן נתמקד במסך 55 לד רגיל הכי טוב מבחינת יחס עלות מול תמורה שקיים היום בשוק.
הולך להיות מחובר ל YES.
תודה מראש
טל.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אין הגבלה בתקציב - אבל OLED לא בא בחשבון בגלל המחיר?PROSURFER כתב:שלום לכולם,
הולך להיות מחובר ל YES.
תודה מראש
טל....
שנית, מדוע צריך מסך 4K אם המסך יחובר לממיר יס בלבד? הרי שידורי הלווין הם ב 720P בלבד.
מעבר לכך, אם הסלון גדול יחסית, מסך 55" עם 4K זה לא רלוונטי בכלל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
היום 4K זה הסנטדרט החדש. SMART, תלוי איך מסתכלים על זה. בעיקרון בכל המסכים ברמות בינוניות ומעלה כבר יש מערכת סמארט כלשהי.
אבל מנגד, אם ההורים שלך מתכוונים לצפות רק ביס, לא הולכים להשתמש בסמארט אז אישית לא הייתי מחפש יותר מדי.
מסך בינוני ומעלה יעשה את העבודה בצורה מעולה, איכות השידורים של יס לא משהו ולכן 4K לא באמת יעזור להוציא מהממיר איכות צפיה טובה יותר.
כמובן עבור צפיה ביס גם לא צריך OLED.
מנגד רוב המסכים היום מסדרות בינוניות הם 4K גם ככה, לכן אני לא כל כך מבין את ההכוונות של משתמשים בפורום שממליצים לחפש מסך FHD בזמן שהם כבר עוברים מהעולם.
מה מרחק הצפיה בטלויזיה?
האם יצפו בה מהצד?
כיצד הוחלט ש-"55 זה הגודל שהם צריכים\רוצים?
אבל מנגד, אם ההורים שלך מתכוונים לצפות רק ביס, לא הולכים להשתמש בסמארט אז אישית לא הייתי מחפש יותר מדי.
מסך בינוני ומעלה יעשה את העבודה בצורה מעולה, איכות השידורים של יס לא משהו ולכן 4K לא באמת יעזור להוציא מהממיר איכות צפיה טובה יותר.
כמובן עבור צפיה ביס גם לא צריך OLED.
מנגד רוב המסכים היום מסדרות בינוניות הם 4K גם ככה, לכן אני לא כל כך מבין את ההכוונות של משתמשים בפורום שממליצים לחפש מסך FHD בזמן שהם כבר עוברים מהעולם.
מה מרחק הצפיה בטלויזיה?
האם יצפו בה מהצד?
כיצד הוחלט ש-"55 זה הגודל שהם צריכים\רוצים?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
"55 יהיה גבולי-קטן ל-3 מטרים. לא משהו קריטי, אבל גדול יותר לא יזיק (אם יש תקציב לזה). הייתי ממליץ לחפש מסך החל מ-"60.
אם לא צופים מהצד, הייתי ממליץ על מסך עם פאנל VA. זה שולל את רוב המסכים של LG ופנסוניק כי הם משתמשים בעיקר בIPS. יש לשים לב שבגודל "55 יש לסמסונג גם מסכי PLS (טכנולוגיה דומה מאד ל-IPS, עם מאפיינים דומים).
היתרון של פאנל VA הוא שחורים טובים יותר, על חשבון זווית צפיה צרה יותר (ביחס לIPS).
אם לא צופים מהצד, הייתי ממליץ על מסך עם פאנל VA. זה שולל את רוב המסכים של LG ופנסוניק כי הם משתמשים בעיקר בIPS. יש לשים לב שבגודל "55 יש לסמסונג גם מסכי PLS (טכנולוגיה דומה מאד ל-IPS, עם מאפיינים דומים).
היתרון של פאנל VA הוא שחורים טובים יותר, על חשבון זווית צפיה צרה יותר (ביחס לIPS).
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אם יש לך ראש פתוח, הייתי קונה את 65K700. סביב 8000 ש"ח ותקבל מסך שעומד בכל הדרישות שציינת בגודל מרשים ובמחיר ראוי. יש לי את המסך ואני לא מתחרט לרגע שרכשתי אותו. מסך מעולה. בפורום יש מידע בשפע על הדגם הזה (חלק מהרוכשים משוחדים משהו...) - התור אדם פרטי שראה, בדק ורכש אוכל לומר שאני מאוד מרוצה.
בהצלחה.
בהצלחה.