האם זוג רמקולים אלחוטיים יכולים להוות תחליף למגבר + רמקולים מסורתיים ?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·מראש לא נגעתי בתקציב, כי הסיפור מתחיל להיות מאוד מבלבל.ra כתב:נניח לגבי תקציב
זוג naim או זוג b&w...
תראה, זה לא בעיה לעשות רמקול קטן ואיכותי, כולל כל החיבורים, אלחוטי וחוטי, כזה שיחזיק שעות על גבי שעות (סוללה קטנה של אופניים חשמלאיים תחזיק רמקול כזה כמה ימים). אבל אף אחד לא עושה רמקול כזה. כולם לוקחים חלקים מאוד זולים, קופסה מפלסטיק, מגבר פשוט וכמה סוללות, דוחפים הכל ביוחד, מפציצים בפרסום ודוחפים אותו בכוח לכל מקום. ה-Naim Mu-so זה פשוט סאונד בר, ללא הסאב, בתוך קופסה גדולה יותר. האם סאונד של סאונד בר מספק אותך באיכות ובווליאום, נגיד אחד איכותי? אותי לא. אז כמו JEXY אמר, זה מאוד תלוי בך.
הA7 של B&W, כבר יותר טוב, אבל מאוד מזכיר לי רמקולים DIY שהרבה אנשים בונים לבד בכמה מאות שקלים. אז בלי לדבר על מחיר, הוא עוד יכול לתת מענה למי שלא צריך יותר מדי באס ולא מגביר את הווליאום. אבל ברגע שנתחיל לדבר על מחיר, אין להם מקום בשוק של היום, לא כשאתה יכול לקנות שני מוניטורים קטנים וחמודים ושתנו לך הרבה יותר איכות ועוצמה. או מערכת 2.1 כמה רמות מעל. אבל אין להם חיבור אלחוטי, אתה תגיד, נכון, אבל מתאם BT טוב זה דבר זול ביותר.
אין סיבה למחיר המוגזם של ה"רמקולים" הללו:
מתאם bt לא יעשה את העבודה
במיוחד נתתי דוגמא את היקרים
כי אין לי אפשרות להאזין להם
ושאלתי פה כדי להבין אם הם בכלל
מתקרבים לאיכות שאפשר לקבל
מסט מסורתי
המחיר היקר בין כה לא הופך אותם
לאופציה בשבילי
האם חוות הדעת שלכם היא מהאזנה
או מהערכה לפי פורומים בחו"ל
שגם בהם חיפשתי
מסט מסורתי
לאופציה בשבילי
שגם בהם חיפשתי
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·יש מתאמים מעולים...ra כתב:מתאם bt לא יעשה את העבודה
מסט מסורתי
לאופציה בשבילי
שגם בהם חיפשתי...
בלי קשר, אני האזנתי להרבה דגמים מסוגים שונים, לא בארץ, בגרמניה, שם נותנים לך להקשיב/לגעת/לראות לפני שאתה קונה (קטע שברץ עוד לא הפנימו ולא רק באודיאו). לא ספציפית לדגם של naim, אבל כן B&W, כמובן שזה אומר שאני מבסס הכל על זכרון של הסאונד, שזה בעיה בפני עצמה, אבל הם לא הרשימו אותי יותר מדי, ואיך שראיתי את המחיר, כל הערכה שהיתה לי ירדה במיידי.
בקצרה, לא, מערכות כאלה לא מתקרבות לסאונד של רמקול בתיבה מעץ, עם אלמנטים טובים, מגבר חזק והספק זרם לא מוגבלת בסוללה. בכל זאת, זה כולה מגבר באזור 100 וואט לכל הרמקולים והסאב, מול מגברים של 100 וואט לערוץ.
·אהבתי את הדוגמה עם הרמקול הפאסיביBUGY כתב:·מראש לא נגעתי בתקציב, כי הסיפור מתחיל להיות מאוד מבלבל.......
תראה, זה לא בעיה לעשות רמקול קטן ואיכותי, כולל כל החיבורים, אלחוטי וחוטי, כזה שיחזיק שעות על גבי שעות (סוללה קטנה של אופניים חשמלאיים תחזיק רמקול כזה כמה ימים). אבל אף אחד לא עושה רמקול כזה. כולם לוקחים חלקים מאוד זולים, קופסה מפלסטיק, מגבר פשוט וכמה סוללות, דוחפים הכל ביוחד, מפציצים בפרסום ודוחפים אותו בכוח לכל מקום. ה-Naim Mu-so זה פשוט סאונד בר, ללא הסאב, בתוך קופסה גדולה יותר. האם סאונד של סאונד בר מספק אותך באיכות ובווליאום, נגיד אחד איכותי? אותי לא. אז כמו JEXY אמר, זה מאוד תלוי בך.
הA7 של B&W, כבר יותר טוב, אבל מאוד מזכיר לי רמקולים DIY שהרבה אנשים בונים לבד בכמה מאות שקלים. אז בלי לדבר על מחיר, הוא עוד יכול לתת מענה למי שלא צריך יותר מדי באס ולא מגביר את הווליאום. אבל ברגע שנתחיל לדבר על מחיר, אין להם מקום בשוק של היום, לא כשאתה יכול לקנות שני מוניטורים קטנים וחמודים ושתנו לך הרבה יותר איכות ועוצמה. או מערכת 2.1 כמה רמות מעל. אבל אין להם חיבור אלחוטי, אתה תגיד, נכון, אבל מתאם BT טוב זה דבר זול ביותר.
אין סיבה למחיר המוגזם של ה"רמקולים" הללו:
...