השדרגת נימשכת היתחדשתי ב denon x2200
-
masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
שוב תודה לצוות פיוצ'ר הניפלא על השרות הניפלא.
לאחר רכישת ה svs pb1000 החלטתי להיתחדש גםברסיבר.
לאחר רכישת ה svs pb1000 החלטתי להיתחדש גםברסיבר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה על תנאי 
בלי תמונות
בלי תמונות
-
masteraudio
- חבר ותיק

אעלה תמונות כשאקבל את הרסיבר
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
-
masteraudio
- חבר ותיק

חברים יקרים אני מנוע מלפרסם את המחירים ששילמתי עבורהסאב והרסיבר עימכם הסליחה.
טיול קטן בפיוצ'ר ואנימבטיח לכם שתהיו מרוצים ומופתעיםלטובה.
טיול קטן בפיוצ'ר ואנימבטיח לכם שתהיו מרוצים ומופתעיםלטובה.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
·masteraudio כתב:חברים יקרים אני מנוע מלפרסם את המחירים ששילמתי עבורהסאב והרסיבר עימכם הסליחה.
טיול קטן בפיוצ'ר ואנימבטיח לכם שתהיו מרוצים ומופתעיםלטובה....
אז כל המטרה של פתיחת השרשור הזה היא פרסום (לא כל כך) סמוי לפיוצ'ר והצגה פומבית של בעיות עם מקש הרווח? ואו, ממש תרומה ענקית לפורום...
לאחרונה התרבו שירשורי התחדשתי כמו זה, כמה מילים וקרדיט לחנות.
שום דבר אינפורמטיבי מעבר לדגם.
קצת מאבד את הקטע לדעתי, לא לומדים מזה כלום ואפילו לא שומעים על חווית הרכישה והתהליך לכל הפחות.
מתחיל להמאס האמת.
קצת מאבד את הקטע לדעתי, לא לומדים מזה כלום ואפילו לא שומעים על חווית הרכישה והתהליך לכל הפחות.
מתחיל להמאס האמת.
-
masteraudio
- חבר ותיק

אני לא מבין על מה המיתקפה חברים.
ניתבקשתי לא לפרסם את המחירים וכאחד שהבטיח לא לפרסם אז אני לא אפרסם כי נתתי הבטחה ולאמינות אין מחיר כי מילה זאת מילה.
במיקרה של רכישת הסאב ניסיתי רק לרמוז את המחיר ששילמתי וכבר קיבלתי טלפון בנוסח של הבטחת לא לפרס ונתת לנו מילה וזה הכי לא נעים לקבל שיחה כזו.
אז מי שמבין את המצב יבין גם אותי ומי שלא שיבושם לו.
אבל לא צריך ליתקוף וללעוג.
המשך יום טוב לכולם.
ניתבקשתי לא לפרסם את המחירים וכאחד שהבטיח לא לפרסם אז אני לא אפרסם כי נתתי הבטחה ולאמינות אין מחיר כי מילה זאת מילה.
במיקרה של רכישת הסאב ניסיתי רק לרמוז את המחיר ששילמתי וכבר קיבלתי טלפון בנוסח של הבטחת לא לפרס ונתת לנו מילה וזה הכי לא נעים לקבל שיחה כזו.
המשך יום טוב לכולם.
+1·Liron79 כתב:לאחרונה התרבו שירשורי התחדשתי כמו זה, כמה מילים וקרדיט לחנות.
מתחיל להמאס האמת....
עצם זה שיש "מסחרה" במחיר זה מדליק נורה.masteraudio כתב:אני לא מבין על מה המיתקפה חברים.
המשך יום טוב לכולם....
אני מסתכל על עצמי, אם היה לי מחיר טוב שאני גם מרוויח ממנו הייתי מנסה למכור כמה שיותר.. לא מבין את כל השושו הזה..
מה גם היום בשתי דקות גוגל אפשר לדעת את המחיר
סתם מוציא שם רע למקצוע..
·Liron79 כתב:לאחרונה התרבו שירשורי התחדשתי כמו זה, כמה מילים וקרדיט לחנות.
מתחיל להמאס האמת....
הוצאת לי את המילים מהפה
הכי כיף זה לקנות באמזון - לא צריך לקבל טלפונים מהחנות שלא לפרסם, יש מחיר גלוי וידוע ויש אפילו Camelcamel שמעדכן אותך מתי המחיר יורד ומה היו המחירים בעבר.
הייתי שמח לרכוש בארץ, אבל כל עץ כזה פשוט מוריד את החשק - למה לכתת את רגליי לחנות? אם יש מחיר מצוין, למה מתביישים לפרסם ועוד מבקשים מלקוחות לא לפרסם (הרי אף אחד לא חתם על NDA...)
ומה שעוד מעיק לי, זה תמיד חוסר הידיעה האם הלקוח שהיה לפנייך או אחריך קיבל דיל יותר טוב כי הוא החבר של המקום, או סתם כי הוא עשה מסחרה יותר טובה ממך.
הייתי שמח לרכוש בארץ, אבל כל עץ כזה פשוט מוריד את החשק - למה לכתת את רגליי לחנות? אם יש מחיר מצוין, למה מתביישים לפרסם ועוד מבקשים מלקוחות לא לפרסם (הרי אף אחד לא חתם על NDA...)
ומה שעוד מעיק לי, זה תמיד חוסר הידיעה האם הלקוח שהיה לפנייך או אחריך קיבל דיל יותר טוב כי הוא החבר של המקום, או סתם כי הוא עשה מסחרה יותר טובה ממך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
הרבה מהחנויות מוכרות במחיר נמוך יותר ממה שהיבואן מתיר להן, זאת הסיבה להסתרת המחירים.
אני לא אומר כי כאן זוהי הסיבה, אבל ברוב המקרים כן, לפיכך אין צורך לבוא לפותח השרשור בתלונות.
אני לא אומר כי כאן זוהי הסיבה, אבל ברוב המקרים כן, לפיכך אין צורך לבוא לפותח השרשור בתלונות.