יש לכם בעיות בFiberbox? מתגבשת קבוצה לתביעה ייצוגית !!!
חבריה,
מתגבשת קבוצה לתביעה ייצוגית כנגד הוט לכל מי שיש בעיה נא לפרט,תודה
דוגמא לבעיות אצלי:
אני סובל מבעיות ללא סוף בפיירבוקס ובמיניפיירבוקס כבר חצי שנה ,11 טכנאים בקרו אצלי,הוחלפו הממירים,הוחלף שקע,שינו הגדרות, המצב הגיע שטכנאי מצלצל אליי ושואל אם זו אותה בעיה ואם כן אין לו מה לעשות ואפילו לא מגיע, כלום לא עזר ,רק הבטחות שווא שלא קוימו.
התקלות:
VOD ו-STARTOVER מפסיקים לפעול כל יומיים שלושה.
הממיר קופא כמעט כל יום
השלט נתקע ואין אפשרות להעביר תחנות
אהוד
מתגבשת קבוצה לתביעה ייצוגית כנגד הוט לכל מי שיש בעיה נא לפרט,תודה
דוגמא לבעיות אצלי:
אני סובל מבעיות ללא סוף בפיירבוקס ובמיניפיירבוקס כבר חצי שנה ,11 טכנאים בקרו אצלי,הוחלפו הממירים,הוחלף שקע,שינו הגדרות, המצב הגיע שטכנאי מצלצל אליי ושואל אם זו אותה בעיה ואם כן אין לו מה לעשות ואפילו לא מגיע, כלום לא עזר ,רק הבטחות שווא שלא קוימו.
התקלות:
VOD ו-STARTOVER מפסיקים לפעול כל יומיים שלושה.
הממיר קופא כמעט כל יום
השלט נתקע ואין אפשרות להעביר תחנות
אהוד
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אל תשפוט אדם עד שתגיע למצבו
·זה לא חוכמה לרדת על לקוחות שיש אצלם בעיות שירות והם משתמשים בזכיות הצרכנית שלהם לקבל שירות נאות באחריות של החברות למתן שירות מתוך החוק ולא במתן שירות "טובה" שהחברות נותות כיום .. - לדוגמא:"אם לא טוב אצלנו אתה יכול לעבור לחברה אחרת "... אם לא נתבע מאותם החברות הלל את זכיותנו הצרכנית לא יהיה שום סיבה לשפר את השירות והן ימשכו להגיד /לכתוב: צר לי על תחושתך, חבל לי שכך את/ה מקבל /ת שירות מאיתנו וכך ימשך השירות הירוד ...mp3lll כתב:
·למה להתנתק? עם אפשר לסבול ולהתלונן?.........
- uh99
- חבר מביא חבר

הפסד זה לא מדד לדוגמא יש תבעיות נגד חברות ביטוח וחלק מהלקוחות מפסדים למרות שהם צודקים ולפעמים גם החברות ... אך צדק איתך שלא ישר צריך לרוץ לבית המשפט אלא לפנות לרשיות הפיקוח .. ולדרוש מהן לבדוק לעומק ...mp3lll כתב:בטח חוכמה, תפסידו לקוחות, תפסידו כסף....
צריך לבדוק מול דיירים אחרים המחוברים להוט אותו ביניין או אזור ומחלקת תשתיות צריכה לבדוק ... אולי כבל ישן מפריע כל דבר מוזר יכול להשפיע ... הרי כל אלה רכיבי אלקטורניקה בעלי השפעה ....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78884
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
קח אינטרנט מהוט ונתק את הטלוויזיה. ההורים שלי מחוברים רק לאינטרנט של הוט והם מרוצים.
- uh99
- חבר מביא חבר

·עופר יודע לך גם בתחום האינטרנט יש מקומות שיש בעיות ויש מקומות שלא ... הבעיה צריכה להבדק לעומק ....oferlaor כתב:קח אינטרנט מהוט ונתק את הטלוויזיה. ההורים שלי מחוברים רק לאינטרנט של הוט והם מרוצים....
נראה כי הבעיה מהכבל, כי בממיר HD רגיל אין תקלות והכבל הישן אולי אינו מתאים לחומרה של הפיירבוקס. לאחר שהחליפו את כל החומרה זה הדבר היחידי שהוט מתעקשים לא להחליף ,לך תבין אותם .
בכל אופן ,היה עוד דיון בנושא הפיירבוקס בפורום הזה לפני כ-שנה -שנתיים עם אותם תקלות שהעליתי כאן ,מעניין אם הבעיות נפתרו או פתרון אחר.
הדיון הקודם:
בכל אופן ,היה עוד דיון בנושא הפיירבוקס בפורום הזה לפני כ-שנה -שנתיים עם אותם תקלות שהעליתי כאן ,מעניין אם הבעיות נפתרו או פתרון אחר.
הדיון הקודם:
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·tood כתב:נראה כי הבעיה מהכבל, כי בממיר HD רגיל אין תקלות והכבל הישן אולי אינו מתאים לחומרה של הפיירבוקס. לאחר שהחליפו את כל החומרה זה הדבר היחידי שהוט מתעקשים לא להחליף ,לך תבין אותם .
הדיון הקודם:...
לא יכול להיות שהכבל לא מתאים לחומרה של הפייברבוקסים (חחח איך זה נשמע
לפי דעתי אתה צריך להתנתק מחברה כזו שלא מטפלת בבעיה חמורה כזו ומשאירה אותך באוויר ועוד שולחת לך כל שני וחמישי טכנאי ועוד הוא מתקשר לברר אם זו אותה הבעיה כי אם כן הוא לא מתכוון לבוא בכלל. איזה חברה ביזיונית.
בכל אופן זו בעיה במערכות שלהם אני בטוח בזה. זכור לי שזה קרה גם לי כמה פעמים מה שאתה מצוין רק שזה הסתדר לבד.
אני בטוח שהמערכות שלהם עושים בעיות והסנכרון (ערוץ חוזר) עם הממירים שלך נופל ולכן זה קורה.
אני הייתי מציע לך שתתעקש שיפנו את הפניה הזו למחלקת הנדסה שיתפלו בבעיה כי אני בטוח ש99% הבעיה לא בממירים אלא במערכות שלהם.
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 10/06/2016 3:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@tood
·
אם מחלקת ההנדסה לא מצליחים לסדר את הבעיה זו באמת בעיה אז תחליף לממירים אחרים וכך תפתור את הבעיה.
עכשיו הזכרת לי שקרה לי 3 פעמים שהפייבר בוקס אבד קשר עם המערכות של הוט כי הנתונים נמחקו במערכת שלהם מיקום,חבילות,תדרים,פרטים של האינטרנט וכו' והיו צריכים במחלקת ההנדסה לטפל בבעיה הזו ולמלאות הכל ולפתוח לי את השירות.
אני מניח שזה בדיוק מה שקורה אצלך רק שהם לא מצליחים לסדר לך את הבעיה.
פתרון נוסף שבטוח יעזור אבל זה יקח קצת זמן וכאב ראש לא קטן אני מאמין זה לפנות למשרד התקשורת או לבית משפט אם יש לך כוח לזה אם אין לך אז תעבור לחברת יס ו סלקום ותסגור את העניין הזה.
בהצחלה!
·
אם מחלקת ההנדסה לא מצליחים לסדר את הבעיה זו באמת בעיה אז תחליף לממירים אחרים וכך תפתור את הבעיה.
עכשיו הזכרת לי שקרה לי 3 פעמים שהפייבר בוקס אבד קשר עם המערכות של הוט כי הנתונים נמחקו במערכת שלהם מיקום,חבילות,תדרים,פרטים של האינטרנט וכו' והיו צריכים במחלקת ההנדסה לטפל בבעיה הזו ולמלאות הכל ולפתוח לי את השירות.
אני מניח שזה בדיוק מה שקורה אצלך רק שהם לא מצליחים לסדר לך את הבעיה.
פתרון נוסף שבטוח יעזור אבל זה יקח קצת זמן וכאב ראש לא קטן אני מאמין זה לפנות למשרד התקשורת או לבית משפט אם יש לך כוח לזה אם אין לך אז תעבור לחברת יס ו סלקום ותסגור את העניין הזה.
בהצחלה!