Fibaro מודול עבור בויילר עזרה..
אני מועניין לחבר את ה-VERA PLUS שלי לבויילר לאחר שראיתי כמה שרשרוים בנושא איזה מודול מתאים לחיבור לבויילר הבנתי שהמודול המתאים הוא FGS-211 של FIBARO שהוא 1X3KW לאחר חיפושים ברשת הבנתי שאת המודול הספציפי הזה כבר לא מייוצר ושהוא הוחלף במודול חדש מדגם FGS-212 שהוא רק 1X2.5KW האם המודול החדש מתאים או חזק מספיק להחזיק בויילר...? והאם יש אלטרנטיבה אחרת במידה והוא כבר לא מתאים...?
@smargi
יש שרשור שלם על זה כולל כל ההסברים והשרטוטים.
תסתכל בדביק:
http://www.htmag.co.il/vt236100.html
יש שרשור שלם על זה כולל כל ההסברים והשרטוטים.
תסתכל בדביק:
http://www.htmag.co.il/vt236100.html
חפש ב- EBAY את המודול עם ה- 3KW .
אני רכשתי לפני חודש בערך .
אני עובד עם 3KW שמחובר לבויילר כבר שנתיים ןלא ראיתי שום בעיית התחממות . המגען הזה מסבך את החיבורים וגורם להוספת חוטים מיותרים.
גם התנורי אמבטיה שלי בבית (2 ) מחוברים ל3KW ועובד פיקס עד היום .
אני רכשתי לפני חודש בערך .
אני עובד עם 3KW שמחובר לבויילר כבר שנתיים ןלא ראיתי שום בעיית התחממות . המגען הזה מסבך את החיבורים וגורם להוספת חוטים מיותרים.
גם התנורי אמבטיה שלי בבית (2 ) מחוברים ל3KW ועובד פיקס עד היום .
למיטב הבנתי הissue הוא לא התחממות או אי-התחממות, אלא דרישת החוק לנתק גם את האפס ולא רק את הפאזה.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
@smargi
קרא כאן הסבר מצויין של @morgi23
כמו-כן יש בראשית הפורום שרשור דביק הכולל לינקים לנושאים רבים שאולי יעניינו אותך (את הלינק הנ"ל לקחתי משם).
קרא כאן הסבר מצויין של @morgi23
כמו-כן יש בראשית הפורום שרשור דביק הכולל לינקים לנושאים רבים שאולי יעניינו אותך (את הלינק הנ"ל לקחתי משם).
טוב אז רק כדי לעשות סדר בהבנה שלי כדי לחבר מודול לדוד הכולל מגען לצורכי בטיחות ותקינה אני צריך לקנות את המגען הזה:
http://www.hager.co.uk/product-catalogu ... /41722.htm
אצלי בארון חשמל המפסק הוא 16A ולא 25A כמו המגען האם יש לזה חשיבות...?
ואז אני יכול לחבר את המודול החדש אבל היותר חלש FGS-212 שהוא 2.5KW...?
http://www.hager.co.uk/product-catalogu ... /41722.htm
אצלי בארון חשמל המפסק הוא 16A ולא 25A כמו המגען האם יש לזה חשיבות...?
ואז אני יכול לחבר את המודול החדש אבל היותר חלש FGS-212 שהוא 2.5KW...?
נכון.
אתה יכול להסתפק גם במגען 16A אם המפסק הוא 16A.
כמו-כן, אתה יכול לרכוש (בדר"כ באותו מחיר) מודול 2x1.5 (במקום 1x2.5) ו"לנצל" את השליטה השניה לתפעול לוגיקות.
אתה יכול להסתפק גם במגען 16A אם המפסק הוא 16A.
כמו-כן, אתה יכול לרכוש (בדר"כ באותו מחיר) מודול 2x1.5 (במקום 1x2.5) ו"לנצל" את השליטה השניה לתפעול לוגיקות.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
·Elad8 כתב:אני אנצל את השרשור ואשאל האם ניתן להפעיל באמצעות מודול פיברו ממסר צעד שמפעיל את הבויילר?...
זה אפשרי וטכנית יעבוד.
תצטרך להגדיר במודול כיבוי אוטומטי לאחר ההדלקה כדי שממסר הצעד יקבל פולס ולא מגע רציף.
או לחלופין לבנות את זה בסצנה בבקר.
מבחינה לוגית לא הייתי ממליץ על מימוש כזה מכייון שאפשר בקלות לאבד את הסינכרון מול ממסר הצעד ואז המידע בבקר על הסטטוס של הדוד (או כל מכשיר אחר) האם הוא מופעל או כבוי לא יהיה נכון.
ומסקרנות נשאלת השאלה למה להסתבך עם ממסר צעד שייקר יותר ולא להשתמש בממסר פשוט?
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@Elad8
·
במידה ואתה משתמש במודול z-wave אין לך צורך בתכונות של ממסר הצעד, תכונות אלו מובנות במודול ובהגדרות נכונות של המודול אתה יכול להגיע למצב שמספר לחצנים בחדרי אמבטיה שונים (לא רק 2) יכולים להפעיל ולכבות את הדוד בקלות.
אפקט ההחלפה והזיכרון או מה שנקרא בשפה הלוגית flip flop מובנה במודול ואף ניתן להגדרה בצורות שונות ומענינות.
·
במידה ואתה משתמש במודול z-wave אין לך צורך בתכונות של ממסר הצעד, תכונות אלו מובנות במודול ובהגדרות נכונות של המודול אתה יכול להגיע למצב שמספר לחצנים בחדרי אמבטיה שונים (לא רק 2) יכולים להפעיל ולכבות את הדוד בקלות.
אפקט ההחלפה והזיכרון או מה שנקרא בשפה הלוגית flip flop מובנה במודול ואף ניתן להגדרה בצורות שונות ומענינות.