שפצור לכבל רמקול למחשב Microlab
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום
יש לי רמקולים Microlab FC330, אחד מהם נתקע בתוך הסאבוופר וחתכתי את הפין מהכבל, עכשיו בעצם יש לי רמקול שאין לו חיבור בקצה.
אני מנסה להבים מאיפה אני משיג רק את החלק הזה שמתחבר לסאב וופר, את היציאה עם קצת כבל שיוצאים ממנו 2 כבלים: אדום ושחור. אני כבר אשפצר אותם לכבל שיוצא מהרמקול ואז זה אמור לעבוד.
רעיונות?
תודה מראש
יש לי רמקולים Microlab FC330, אחד מהם נתקע בתוך הסאבוופר וחתכתי את הפין מהכבל, עכשיו בעצם יש לי רמקול שאין לו חיבור בקצה.
אני מנסה להבים מאיפה אני משיג רק את החלק הזה שמתחבר לסאב וופר, את היציאה עם קצת כבל שיוצאים ממנו 2 כבלים: אדום ושחור. אני כבר אשפצר אותם לכבל שיוצא מהרמקול ואז זה אמור לעבוד.
רעיונות?
תודה מראש
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·מה?blizzard20 כתב:שלום
רעיונות?
תודה מראש...
אולי תמונה יכולה לעזור לנו לעזור לך.
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

צודק, עם תמונה זה הרבה יותר קל להסביר.
צד ימין זה החיבור של הרמקול התקין. צד שמאל זה אחרי שחתכתי את החיבור מהרמקול השמאלי. צריך חיבור דומה.
צד ימין זה החיבור של הרמקול התקין. צד שמאל זה אחרי שחתכתי את החיבור מהרמקול השמאלי. צריך חיבור דומה.
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

תודה רבה!