Streaming באמצעות XBOX 360
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
ה- XBOX 360 מסוגל לנגן קבצי WMV ועוד פורמט שאני לא זוכר. בפעם האחרונה שבדקתי ניתן היה לנגן קבצי xvid ע"י טרנסקודיג שמתבצע ל המחשב והמרת הקובץ לפורמט שה- XBOX תומך. מנסיון העבר, אצלי זה לא עבד כמו שצריך, התוכנה גזלה המון משאבי מחשב והתוצאה הייתה מגומגמת...
רציתי לדעת אם השתנה משהו בתקופה האחרונה?
האם ניתן לנגן קבצי xvid בצורה שונה? תמיכה בכתוביות? לבצע Upscale?
האם ניתן לנגן קבצי TS או MKV או קבצי HD אחרים?
האם יש אפליקציית XBMC ל- 360 כמו שיש ל- xbox הישן?
תודה
רציתי לדעת אם השתנה משהו בתקופה האחרונה?
האם ניתן לנגן קבצי xvid בצורה שונה? תמיכה בכתוביות? לבצע Upscale?
האם ניתן לנגן קבצי TS או MKV או קבצי HD אחרים?
האם יש אפליקציית XBMC ל- 360 כמו שיש ל- xbox הישן?
תודה
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
אח שלו, וזה לא מספיק???
לשחק משחקים צרובים זה לא חלק מהפונקציונליות של הציפ? בשבילי זה 90%, עוד 10% זה nice to have לבצע streaming כמו XBMC
(קניתי 4 משחקים מקוריים שזה 4 יותר ממה שהקצבתי לעצמי והייתי צריך שני ערבים בשביל זה...)
אני מבין שזה לא XBMC אבל בטח גם לשם יגיעו... אל תשכח שהיה הרבה יותר קל לפרוץ ולפתח את כל התוכנות שיש ל- XBOX הישן בגלל שהחומרה שלו מבוססת PC ולא השקיעו בהגנות כמו שהשקיעו ב- 360
לשחק משחקים צרובים זה לא חלק מהפונקציונליות של הציפ? בשבילי זה 90%, עוד 10% זה nice to have לבצע streaming כמו XBMC
(קניתי 4 משחקים מקוריים שזה 4 יותר ממה שהקצבתי לעצמי והייתי צריך שני ערבים בשביל זה...)
אני מבין שזה לא XBMC אבל בטח גם לשם יגיעו... אל תשכח שהיה הרבה יותר קל לפרוץ ולפתח את כל התוכנות שיש ל- XBOX הישן בגלל שהחומרה שלו מבוססת PC ולא השקיעו בהגנות כמו שהשקיעו ב- 360