אחריות של אלקטרה שולחים לי טכנאי של רטפון!!!!!!!!!!!!!!!!
קניתי בשבוע שעבר טלויזיה מסוג pus7600 של פיליפס שעלתה לי 10,000 ש״ח
יישום ה google cast לא עובד בטלויזיה (מעביר קול אבל אין תמונה)
התקשרתי לשירות הלקוחות של אלקטרה כדיי לקבל עזרה ענתה לי מוקדנית נחמדה ותיארתי לה את הבעיה.
היא הציעה לי שישלחו לי טכנאי הביתה ואני התעקשתי על עזרה טלפונית אבל המוקדנית אמרה שמגיע לך אז למה לא? הסכמתי ולא התווכחתי.. לאחר שעה קיבלתי הודעת סמס בטלפון ״לקוח יקר, טכנאי ,, רטפון ''' יגיע לביתך בשעה שתואם עמך.
פה נבהלתי!!! אני קניתי טלויזיה עם אחריות יבואן רשמי! מה הקשר לרטפון?! נכנסתי לגוגל קראתי קצת ופה נבהלתי, תגובות מחרידות על אנשים מאוכזבים שאחסוך ממכם את הפירוט.
עכשיו הטכנאי אמור להגיע אליי מחר ואני דיי חושש מהמצב, לפי רוב התגובות הבנתי שאלה אנשי מכירות/מתקינים בתחפושת טכנאי שאין להם מושג ובטח שלא במערכת הפעלה android שעליה מבוססת הטלויזיה.
מה אתם ממליצים לי לעשות?
והאם ״אחריות יבואן רשמי אלקטרה״ שבפועל אני מקבל רטפון זו לא הטעיית הצרכן??
תודה לעונים.
יישום ה google cast לא עובד בטלויזיה (מעביר קול אבל אין תמונה)
התקשרתי לשירות הלקוחות של אלקטרה כדיי לקבל עזרה ענתה לי מוקדנית נחמדה ותיארתי לה את הבעיה.
היא הציעה לי שישלחו לי טכנאי הביתה ואני התעקשתי על עזרה טלפונית אבל המוקדנית אמרה שמגיע לך אז למה לא? הסכמתי ולא התווכחתי.. לאחר שעה קיבלתי הודעת סמס בטלפון ״לקוח יקר, טכנאי ,, רטפון ''' יגיע לביתך בשעה שתואם עמך.
פה נבהלתי!!! אני קניתי טלויזיה עם אחריות יבואן רשמי! מה הקשר לרטפון?! נכנסתי לגוגל קראתי קצת ופה נבהלתי, תגובות מחרידות על אנשים מאוכזבים שאחסוך ממכם את הפירוט.
עכשיו הטכנאי אמור להגיע אליי מחר ואני דיי חושש מהמצב, לפי רוב התגובות הבנתי שאלה אנשי מכירות/מתקינים בתחפושת טכנאי שאין להם מושג ובטח שלא במערכת הפעלה android שעליה מבוססת הטלויזיה.
מה אתם ממליצים לי לעשות?
והאם ״אחריות יבואן רשמי אלקטרה״ שבפועל אני מקבל רטפון זו לא הטעיית הצרכן??
תודה לעונים.
@se1
·
תודה רבה על התגובה המהירה.
לפי מה שקראתי בפוסטים מגוגל הבנתי שיש אחריות של אלקטרה שהיא המקורית ושיש רטפון.
אז היום פיליפס (אלקטרה) עובדת רשמי עם רטפון? האם אני יכול להיות רגוע לגבי אופן הטיפול בטלויזיה שלי מהם?
שוב הבעיה שלי היא תוכנתית. ולא חשבתי שצריך ביקור טכנאי בשביל זה אבל המוקדנית התעקשה.
ה google cast משדר סאונד אבל לא משדר תמונה. מן הסתם שאני כבר יודע שהשלב הראשון שהטכנאי יעשה זה לפרמט את הטלויזיה,
אני מבין באנדרואיד ויש לי ידע טכני אבל לא רציתי להתעסק בכדי שלא יאשימו אותי באחריות והחלטתי שאני ״טיפש שלא מבין דבר״ וצריך טכנאי .
·
תודה רבה על התגובה המהירה.
לפי מה שקראתי בפוסטים מגוגל הבנתי שיש אחריות של אלקטרה שהיא המקורית ושיש רטפון.
אז היום פיליפס (אלקטרה) עובדת רשמי עם רטפון? האם אני יכול להיות רגוע לגבי אופן הטיפול בטלויזיה שלי מהם?
שוב הבעיה שלי היא תוכנתית. ולא חשבתי שצריך ביקור טכנאי בשביל זה אבל המוקדנית התעקשה.
ה google cast משדר סאונד אבל לא משדר תמונה. מן הסתם שאני כבר יודע שהשלב הראשון שהטכנאי יעשה זה לפרמט את הטלויזיה,
אני מבין באנדרואיד ויש לי ידע טכני אבל לא רציתי להתעסק בכדי שלא יאשימו אותי באחריות והחלטתי שאני ״טיפש שלא מבין דבר״ וצריך טכנאי .
אני לא יודע אם עליך להיות רגוע אבל אתה לא חייב להיות בפאניקה לפי מספר סימני הקריאה שרשמת
בטווח הזמנים הזה אתה החזק ולא אלקטרה שהיא נותנת האחריות כי אתה יכול בכל מקרה לבטל את העיסקה ולקבל הכסף.
לא נראה שיצטרכו לפרמט את הטלוויזיה כפי שכתבת. תן לטכנאי לפתור את הבעיה ואם יש לך חשד כלשהו תפעל כפי שצריך.
בהצלחה.
בטווח הזמנים הזה אתה החזק ולא אלקטרה שהיא נותנת האחריות כי אתה יכול בכל מקרה לבטל את העיסקה ולקבל הכסף.
לא נראה שיצטרכו לפרמט את הטלוויזיה כפי שכתבת. תן לטכנאי לפתור את הבעיה ואם יש לך חשד כלשהו תפעל כפי שצריך.
בהצלחה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה יכול בכל רגע לעשות איפוס להגדרות ולראות אם זה פותר את הבעיה, עניין של כמה הגדרות בטלויזיה, גם יכול להיות שהבעיה היא במכשיר שאתה משדר או בתוכנה שאיתה אתה משתמש.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הייתי בודק עם אפלקציה אחרת, גם וודא שהאפקלציות ומערכת ההפעלה של הטלפון מעודכנות כדי לשלול בעיות תאימות.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
באמת התלהמות על כלום!
99% שאתה לא יודע להשתמש בפונקציה או שהמכשיר לא תומך וזאת לא תקלה.
לכל הפחות תן לטכנאי צאנס לעזור לך.
אל תשפוט על סמך מה שכתוב באינטרנט.
תואם לך טכנאי כמו שביקשת, תן לו לעבוד ואז תחזור לעדכן.
99% שאתה לא יודע להשתמש בפונקציה או שהמכשיר לא תומך וזאת לא תקלה.
לכל הפחות תן לטכנאי צאנס לעזור לך.
אל תשפוט על סמך מה שכתוב באינטרנט.
תואם לך טכנאי כמו שביקשת, תן לו לעבוד ואז תחזור לעדכן.
- maxkushnir84
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
נראה לי שהפתרון לתקלה שלך הוא דיי פשוט,אני מניח שעידכנת גרסה לא מזמן לטלויזיה.
יש לדגמים האלה של פיליפס בעיה עם google cast אחרי עדכון,כנס לאלפיקציות המותקנות בטלוויזיה וחפש את google cast שם תעשה לו uninstall updates ואז תעשה update מחדש,זה אמור לפתור את הבעיה.
יש לדגמים האלה של פיליפס בעיה עם google cast אחרי עדכון,כנס לאלפיקציות המותקנות בטלוויזיה וחפש את google cast שם תעשה לו uninstall updates ואז תעשה update מחדש,זה אמור לפתור את הבעיה.
@ahersko
·
בוא אל תזלזל בי לפני שאתה מכיר אותי. אני מפתח אפליקציות ואני בקיא ביותר בנושא!
האינטגרציה בין יוטיוב לטלויזיה לא מושלמת מכיוון שחסר קודק בשם vp9 ובדגם שלי יש רק hevc היום טכנאי הגיע אליי וגם לא הצליח לפתור את התקלה.
maxkushnir84
כן הגרסה מעודכנת לאחרונה. אני לא ביצעתי את העידכון.. היא באה מעודכנת לגרסה האחרונה.
נכנסתי בניהול אפליקציות לגוגל קאסט ויש אפשרות להשבית וזהו :/ אין אפשרות לעשות התקנה מחדש או להסיר עדכונים.
האפשרות היחידה שלי היא להפעיל התקנת צד שלישי ואני דיי חושש לעשות את זה כי אין לי מושג מה יקרה ואם האחריות תיפול לי.
האנדרואיד כמובן לא אנדרואיד טיפוסי כמו בטלפון, הוא דיי מוגבל וגם לא הכי יציב כרגע
ואם להגיד מילה טובה על שירות אלקטרה.. אז יש מילה טובה. הגיע אליי טכנאי אחרי יום משיחה עם המוקדנית. הטכנאי מבין עניין ולא כמו שקראתי בתגובות נזעמות של אנשים אבל ! .... כן הוא ניסה למכור לי מגן ברקים, וכן הוא חפר לי על לעשות ביטוח לעוד 3 שנים במחיר ״מציאה״ ושזה מחיר רק לעכשיו. זה כמובן הרגיז אותי אבל בסדר, זרמנו
אמרנו לא וזהו
·
בוא אל תזלזל בי לפני שאתה מכיר אותי. אני מפתח אפליקציות ואני בקיא ביותר בנושא!
האינטגרציה בין יוטיוב לטלויזיה לא מושלמת מכיוון שחסר קודק בשם vp9 ובדגם שלי יש רק hevc היום טכנאי הגיע אליי וגם לא הצליח לפתור את התקלה.
maxkushnir84
כן הגרסה מעודכנת לאחרונה. אני לא ביצעתי את העידכון.. היא באה מעודכנת לגרסה האחרונה.
נכנסתי בניהול אפליקציות לגוגל קאסט ויש אפשרות להשבית וזהו :/ אין אפשרות לעשות התקנה מחדש או להסיר עדכונים.
האפשרות היחידה שלי היא להפעיל התקנת צד שלישי ואני דיי חושש לעשות את זה כי אין לי מושג מה יקרה ואם האחריות תיפול לי.
האנדרואיד כמובן לא אנדרואיד טיפוסי כמו בטלפון, הוא דיי מוגבל וגם לא הכי יציב כרגע
ואם להגיד מילה טובה על שירות אלקטרה.. אז יש מילה טובה. הגיע אליי טכנאי אחרי יום משיחה עם המוקדנית. הטכנאי מבין עניין ולא כמו שקראתי בתגובות נזעמות של אנשים אבל ! .... כן הוא ניסה למכור לי מגן ברקים, וכן הוא חפר לי על לעשות ביטוח לעוד 3 שנים במחיר ״מציאה״ ושזה מחיר רק לעכשיו. זה כמובן הרגיז אותי אבל בסדר, זרמנו
- maxkushnir84
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@shahare51
·
כן זאת בדיוק הבעיה שהאפליקציה מגיעה מעודכנת אחריי עדכון התוכנה של הטלויזיה,וזה מה שדופק אותה...מסתבר שפיליפס לא הכי טובים בעניין הזה של עדכוני תוכנה
יש לי טלויזיה מאותו הדגם,אני יהיה בערב בבית ויוודא בדיוק איך עושים את זה.
·
כן זאת בדיוק הבעיה שהאפליקציה מגיעה מעודכנת אחריי עדכון התוכנה של הטלויזיה,וזה מה שדופק אותה...מסתבר שפיליפס לא הכי טובים בעניין הזה של עדכוני תוכנה
יש לי טלויזיה מאותו הדגם,אני יהיה בערב בבית ויוודא בדיוק איך עושים את זה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

לא מתכוון לזלזל
אבל באופן כללי רוב התקלות מהסוג הנ"ל נובעות ממגבלות מערכת או מגבלות משתמש.
באופן כללי, הSMART של רוב היצרנים הוא פשוט ביזיון
פשוט תקנה סטרימר חיצוני... החיים שלך יהיו הרבה יותר יפים.
הוצאת 10K ש"ח... תוציא עוד 500 ש"ח
אבל באופן כללי רוב התקלות מהסוג הנ"ל נובעות ממגבלות מערכת או מגבלות משתמש.
באופן כללי, הSMART של רוב היצרנים הוא פשוט ביזיון
פשוט תקנה סטרימר חיצוני... החיים שלך יהיו הרבה יותר יפים.
הוצאת 10K ש"ח... תוציא עוד 500 ש"ח
@ahersko
·
יש לי מק מיני של אפל כמעט 3 שנים. ואיתו אני עושה הכל. אני לא מתכוון להשתמש בדפדפן של הסמארט הביזיוני באמת!
אבל פשוט יותר נוח גם להקליד שם של שיר דרך הטלפון וישר זה משודר לטלויזיה. ובאיכות 4k וגם בגוגל קאסט יש אפשרות להשים שירים בתור אז זה ממש נוח. בגלל זה אני מתעקש רק על הפונקציה הזו !
כל השאר קודי וכ'ו לא מעניינים אותי כי יש לי את זה במק. רק הקאסט ודווקא הוא לא עובד :/
·
יש לי מק מיני של אפל כמעט 3 שנים. ואיתו אני עושה הכל. אני לא מתכוון להשתמש בדפדפן של הסמארט הביזיוני באמת!
אבל פשוט יותר נוח גם להקליד שם של שיר דרך הטלפון וישר זה משודר לטלויזיה. ובאיכות 4k וגם בגוגל קאסט יש אפשרות להשים שירים בתור אז זה ממש נוח. בגלל זה אני מתעקש רק על הפונקציה הזו !
כל השאר קודי וכ'ו לא מעניינים אותי כי יש לי את זה במק. רק הקאסט ודווקא הוא לא עובד :/
- ahersko
- חבר מביא חבר

עד היום הסמארט הכי טוב שנתקלתי בו הוא של סוני. לא מושלם אבל גם לא רע.
לגופו של עניין, רוכשים פוטנציאלים שמחפשים יכולת ספציפית חייבים לבדוק בחנות ולוודא שהיכולת הזו עובדת לשביעות רצונם.
כמו כן לקחת בחשבון שעדכון תוכנה עשוי להרוס את היכולת וזאת עוד סיבה להימנע מעדכוני תוכנה שלא לצורך.
לגופו של עניין, רוכשים פוטנציאלים שמחפשים יכולת ספציפית חייבים לבדוק בחנות ולוודא שהיכולת הזו עובדת לשביעות רצונם.
כמו כן לקחת בחשבון שעדכון תוכנה עשוי להרוס את היכולת וזאת עוד סיבה להימנע מעדכוני תוכנה שלא לצורך.
טוב אחרי חפירה והמון שעות הצלחתי לפתור את התקלה.
והתקלה היא השפה העברית שהממשק שלה מימין לשמאל. העברתי לאנגלית והתקלה פשוט נפתרה
על הדרך כבר שידרגתי ידנית את הגרסה של ה cast receiver והכל עובד מושלם סוף סוף.
ולגבי הממשק בסמארט של סוני. הוא אותו דבר כמו בפיליפס
Android 5.1
והתקלה היא השפה העברית שהממשק שלה מימין לשמאל. העברתי לאנגלית והתקלה פשוט נפתרה
על הדרך כבר שידרגתי ידנית את הגרסה של ה cast receiver והכל עובד מושלם סוף סוף.
ולגבי הממשק בסמארט של סוני. הוא אותו דבר כמו בפיליפס
Android 5.1