התלבטות בין Pioneer VSX-830 ל- Denon AVR-1200
שלום,
לאחר מותו בטרם עת של הרסיבר שלי (Denon AVR-1603) בעקבות מפגש בינו לבין הילד ובקבוק מים, הגיע סוף סוף
הזמן להתחדש.
התקציב שלי מוגבל למקסימום 1,800 ש"ח ולכן חשבתי על ה Pioneer VSX-830 (בהזמנה מאמזון כמובן) לאחר קריאה בפורום
ראיתי שמאוד ממליצים כאן על Denon AVR-1200.
השאלה היא האם באמת שווה לי להשקיע עוד כ 500 ש"ח (שאין לי ממש) בדנון או שאני יכול "להסתפק" בפיוניר במיוחד לאור העובדה שאני לא הולך להוסיף בעתיד הקרוב (או הרחוק) רמקולים בתקרה כך שתמיכה בדולבי אטמוס לא מהווה שיקול מיוחד בשבילי.
*הרסיבר יחובר ל 4 רמקולים מדפיים של וורפדייל מסדרת אטלנטיק+סנטר מאותה הסדרה.
השימושים העיקריים 80% קולנוע בייתי\פלייסטישן 20% מוזיקה (מוזיקה אני שומע בעיקר דרך המחשב באמצעות כרטיס קול מקצועי ורמקולים מוניטורים).
אנא עיזרו לי לפתור את ההתלבטות.
תודה מראש.
לאחר מותו בטרם עת של הרסיבר שלי (Denon AVR-1603) בעקבות מפגש בינו לבין הילד ובקבוק מים, הגיע סוף סוף
הזמן להתחדש.
התקציב שלי מוגבל למקסימום 1,800 ש"ח ולכן חשבתי על ה Pioneer VSX-830 (בהזמנה מאמזון כמובן) לאחר קריאה בפורום
ראיתי שמאוד ממליצים כאן על Denon AVR-1200.
השאלה היא האם באמת שווה לי להשקיע עוד כ 500 ש"ח (שאין לי ממש) בדנון או שאני יכול "להסתפק" בפיוניר במיוחד לאור העובדה שאני לא הולך להוסיף בעתיד הקרוב (או הרחוק) רמקולים בתקרה כך שתמיכה בדולבי אטמוס לא מהווה שיקול מיוחד בשבילי.
*הרסיבר יחובר ל 4 רמקולים מדפיים של וורפדייל מסדרת אטלנטיק+סנטר מאותה הסדרה.
השימושים העיקריים 80% קולנוע בייתי\פלייסטישן 20% מוזיקה (מוזיקה אני שומע בעיקר דרך המחשב באמצעות כרטיס קול מקצועי ורמקולים מוניטורים).
אנא עיזרו לי לפתור את ההתלבטות.
תודה מראש.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
שני הרסיברים הללו עונים על הצרכים שלך, לשניהם יש ביקורות חיוביות מאוד.y2n כתב:דווקא כן רודף טכנולוגיה אך לצערי מוגבל תקציבית.
גם אם אני מוכן לוותר על החוויה של קריעת הניילונים עדיין חשובה לי התמיכה ב BT ו WIFI (בעיקר SPOTIFY והאפשרות לשליטה מהסלולרי)....
אן דן דינו?
כל בחירה תהיה טובה בכל מקרה.
לי אישית יש את ה X1200, מכשיר מעולה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לא, לא ממש.y2n כתב:@gal-cohen
אז אני מבין שאין לי סיבה מיוחדת להתאמץ ולגרד את העוד 500 ש"ח בשביל הדנון?...
אם אתה לא מתכנן שדרוג לאטמוס בעתיד, הפיוניר בהחלט יספיק, בייחוד לאור העובדה שציינת שלהקציב עוד סכום די קשה לך.
אין הצדקה להוציא עוד כסף על משהו שאין לך בו צורך.
הבדל אחד חשוב שכן כדאי לקחת בחשבון זה מערכת הכיול
בדנון יש אודיסי(בגרסא הכמעט הכי גבוהה שלהם), בפיוניר יש מערכת שלהם שנקראת MCACC שהיא הרבה פחות טובה מהאודיסי.
זה שיקול שכן הייתי לוקח בחשבון והוא די חשוב. יש כמה שרשורים בנושא (פורומים בחו"ל ) על זה , והאודיסי מנצח...
לגבי פיצ'רים\פורמטים וכו' אני מסכים - אין טעם להוסיף כסף במיוחד אם אין צורך ויכולת כרגע להנות מהם
בדנון יש אודיסי(בגרסא הכמעט הכי גבוהה שלהם), בפיוניר יש מערכת שלהם שנקראת MCACC שהיא הרבה פחות טובה מהאודיסי.
זה שיקול שכן הייתי לוקח בחשבון והוא די חשוב. יש כמה שרשורים בנושא (פורומים בחו"ל ) על זה , והאודיסי מנצח...
לגבי פיצ'רים\פורמטים וכו' אני מסכים - אין טעם להוסיף כסף במיוחד אם אין צורך ויכולת כרגע להנות מהם
·כבר עשיתי את זה ולמען האמת לא שמעתי יותר מדי הבדל בינהם מלבד בסטריאו שבו הדנון נשמע יותר טוב מה שלא כל כך רלוונטי לי היות וכפי שציינתי למעלה מוזיקה אני שומע בעיקר דרך המחשב.yuria כתב:לפני שאתה מחליט כדאי שתאזין בחנויות עם רמקולים כמו שלך ואז תחליט...
זו ההתלבטות העיקרית שלי: האם בשביל מערכת הכיול שווה לי להתאמץ ולהשיג איכשהו עוד 500 ש"ח שאין לי כרגע...Kermit כתב:הבדל אחד חשוב שכן כדאי לקחת בחשבון זה מערכת הכיול
לגבי פיצ'רים\פורמטים וכו' אני מסכים - אין טעם להוסיף כסף במיוחד אם אין צורך ויכולת כרגע להנות מהם...
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·יש לך בעיות בחדר, זה מיקום בעייתי, יש הרבה החזרים מציקים וגלים עומדים?y2n כתב:זו ההתלבטות העיקרית שלי: האם בשביל מערכת הכיול שווה לי להתאמץ ולהשיג איכשהו עוד 500 ש"ח שאין לי כרגע............
המערכת של דנון אכן טובה יותר, אבל זאת של פיוניר לא ***, רק פחות טובה בכל מני דברים מזאת של דנון. רק שים לב, אלה שני רסביר שונים, הדנן מתומחר ב600$ ואליו הפיוניר ב400$. אחד מהם הוא מגבר 7.1 והשני 5.1. לדנון יש גם מולטי זון, יש לו יותר כניסות ויציאות. נכון שאין לך צורך ביותר מ5 רמקולים, אבל זה עכשיו...מה שאני אומר, הדנון יותר "פיוצ'ר פרוף".