סיטואציה בעייתית - מה עושים?
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שלום לכולם.
אני נמצא במצב מצחיק ובעייתי ומתלבט מאוד מה לעשות.
מזה 4 חודשים אני בעלים של מסך 75 אינץ' K700 של הייסנס(K700).
בשורה התחתונה אני מרוצה מאיכות התמונה.
במסך הראשון שקיבלתי, היתה עננות ופאק במסגרת.
לאחר מו"מ מול היבואן, הוסכם כי המסך יוחלף.
ואכן לאחרונה הוחלף המסך לחדש.
הייתי מרוצה ומעט לאחר שהותקן שאני עובד ומכוון שמתי לב לפיקסל שרוף לצערי.
שוב מו"מ מול היבואן ושוב התעסקות.
הפעם המסך חף מעננות, אבל עניין הפיקסל לא נותן לי מנוח, בטח ובטח ששילמתי לא מעט על המסך.
לאחר מו"מ מול היבואן, יש לי שתי אופציות:
1. להישאר עם המסך כמו שהוא(ללא פיצוי אפילו).
2. ביטול עסקה.
הבעיה היא שאין הרבה אלטרנטיבות, בטח ובטח בטווח המחירים האלה.
מה גם שאני לא ממש סומך על שום יבואן פה בארץ.
שיש בעיה, החלפות וסיפוק רצון הלקוח לא תמיד עומדים בראש מעיינהם.
השאלה היא אילו אלטרנטיבות יש לי?
סמסונג עם היבואן והמסכים המתאבדים אחרי 2-3?
סוני? שראיתי אותה בתצוגה ולא נפלתי?
אשמח לשמוע דעתכם.
אני נמצא במצב מצחיק ובעייתי ומתלבט מאוד מה לעשות.
מזה 4 חודשים אני בעלים של מסך 75 אינץ' K700 של הייסנס(K700).
בשורה התחתונה אני מרוצה מאיכות התמונה.
במסך הראשון שקיבלתי, היתה עננות ופאק במסגרת.
לאחר מו"מ מול היבואן, הוסכם כי המסך יוחלף.
ואכן לאחרונה הוחלף המסך לחדש.
הייתי מרוצה ומעט לאחר שהותקן שאני עובד ומכוון שמתי לב לפיקסל שרוף לצערי.
שוב מו"מ מול היבואן ושוב התעסקות.
הפעם המסך חף מעננות, אבל עניין הפיקסל לא נותן לי מנוח, בטח ובטח ששילמתי לא מעט על המסך.
לאחר מו"מ מול היבואן, יש לי שתי אופציות:
1. להישאר עם המסך כמו שהוא(ללא פיצוי אפילו).
2. ביטול עסקה.
הבעיה היא שאין הרבה אלטרנטיבות, בטח ובטח בטווח המחירים האלה.
מה גם שאני לא ממש סומך על שום יבואן פה בארץ.
שיש בעיה, החלפות וסיפוק רצון הלקוח לא תמיד עומדים בראש מעיינהם.
השאלה היא אילו אלטרנטיבות יש לי?
סמסונג עם היבואן והמסכים המתאבדים אחרי 2-3?
סוני? שראיתי אותה בתצוגה ולא נפלתי?
אשמח לשמוע דעתכם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
גם אני הייתי מוטרד מדבר כזה. איפה הפיקסל נמצא? איזה סוג בעיה יש בו?
אבל אתה צריך לשקלל את הדברים האלה:
כמה אנרגיה אתה מוכן להשקיע בזה.
כמה כסף אתה מוכן להוסיף.
מה הסיכוי למצוא מסך אחר, או אפילו יחידה אחרת מאותו דגם, עם פחות בעיות או בלי בעיות בכלל (אחידות בשחור, אחידות באפור, וכו'), ובלי חסרונות אחרים. יש לי גם הרושם שבמסכים גדולים יש יותר סיכוי לבעיות אחידות. השאלה עד כמה אתה בררן בדברים כאלה.
אבל אתה צריך לשקלל את הדברים האלה:
כמה אנרגיה אתה מוכן להשקיע בזה.
כמה כסף אתה מוכן להוסיף.
מה הסיכוי למצוא מסך אחר, או אפילו יחידה אחרת מאותו דגם, עם פחות בעיות או בלי בעיות בכלל (אחידות בשחור, אחידות באפור, וכו'), ובלי חסרונות אחרים. יש לי גם הרושם שבמסכים גדולים יש יותר סיכוי לבעיות אחידות. השאלה עד כמה אתה בררן בדברים כאלה.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
השאלה האם אתה רואה את הפיקסל השרוף ממרחק הצפייה שלך.
לדעתי אתה לא ממש רואה אותו והידיעה שהוא נמצא מטרידה אותך.
אם באמת לא רואים אותו ממרחק הצפייה הייתי נשאר עם המסך ונהנה מהיחס האדיר של מחיר לתמורה שקיבלת עם המסך הזה
לדעתי אתה לא ממש רואה אותו והידיעה שהוא נמצא מטרידה אותך.
אם באמת לא רואים אותו ממרחק הצפייה הייתי נשאר עם המסך ונהנה מהיחס האדיר של מחיר לתמורה שקיבלת עם המסך הזה
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני לא כל כך מבין את המשפט היחס בין התמורה למחיר, אם המוצר לא טוב אז מה זה משנה כמה שלמת עליו? הוא עדיין לא טוב אבל זול....
דבר נוסף למה זה נעצר בהחלפה של מסך אחד אם גם המסך השני לא טוב? אולי כי הם יודעים שגם המסכים האחרים לא משהו? אני אגיד את האמת אין לי שום דבר נגד הייסנס ולא שום דבר נגד מסכים אחרים או יבואנים אחרים אבל ההחלטה הגורפת הזאת נגד יבואן כזה או אחר היא לא נכונה אני חושב שכל מקרה לגופו אני לא חושב שכל חברה גדולה אחרת הייתה מפנה לך גב אני יכול לומר מניסיון שגם עם lg שהוזמנה והייתה בדרך אלי, בוטלה ונאמר לי מפורש שגם אם היא תותקן ולא אהיה מרוצה יקחו אותה בחזרה. אני בטוח שגם בסמליין וגם בישפאר לא היו מפנים לך את הגב וגם אם היו בעיות זה לרוב תלוי באסרטיביות ובעקשנות שלך. בכל מקרה לגופו של עיניין ברגע שמשהו מפריע למישהו זה לא משנה כמה יגידו לו שזה בסדר, זה תמיד יפריע. אם התרגלת ל75 אינץ תהיה לך בעיה לחזור למסך קטן יותר אז לכן השיקול הכלכלי משחק פה תפקיד חשוב כי כל 75 אינץ אחרת ברמה טובה תעלה לך לפחות עוד 5 אלף שח....בהצלחה
דבר נוסף למה זה נעצר בהחלפה של מסך אחד אם גם המסך השני לא טוב? אולי כי הם יודעים שגם המסכים האחרים לא משהו? אני אגיד את האמת אין לי שום דבר נגד הייסנס ולא שום דבר נגד מסכים אחרים או יבואנים אחרים אבל ההחלטה הגורפת הזאת נגד יבואן כזה או אחר היא לא נכונה אני חושב שכל מקרה לגופו אני לא חושב שכל חברה גדולה אחרת הייתה מפנה לך גב אני יכול לומר מניסיון שגם עם lg שהוזמנה והייתה בדרך אלי, בוטלה ונאמר לי מפורש שגם אם היא תותקן ולא אהיה מרוצה יקחו אותה בחזרה. אני בטוח שגם בסמליין וגם בישפאר לא היו מפנים לך את הגב וגם אם היו בעיות זה לרוב תלוי באסרטיביות ובעקשנות שלך. בכל מקרה לגופו של עיניין ברגע שמשהו מפריע למישהו זה לא משנה כמה יגידו לו שזה בסדר, זה תמיד יפריע. אם התרגלת ל75 אינץ תהיה לך בעיה לחזור למסך קטן יותר אז לכן השיקול הכלכלי משחק פה תפקיד חשוב כי כל 75 אינץ אחרת ברמה טובה תעלה לך לפחות עוד 5 אלף שח....בהצלחה
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
אכן סיטואציה בעייתית וההחלטה לא קלה.
לדעתי רוב האנשים שפוקדים את הפורום הזה ולכן גם לך
יהיה קשה להתעלם למרות שהדבר הנכון זה להתעלם ולהתרגל.
זאת בגלל הנטיות הרציונליות והפרפקציוניסטיות של רוב אלו שטורחים ומשתתפים כאן (גם אני כנראה),
הספקות שיש להם שמא קיבלו החלטה לא נכונה, או יותר גרוע עשו טעות ושילמו יותר מדי או שיש דגם מוצלח יותר,
רחמנא ליצנן.
אני מציע שתתעלם מהפיקסלים ותתרגל. ההבדל במחירים כואב יותר.
מקווה שבמצב דומה הייתי מחליט גם כך.
כי זה נכון רציונלית ואף אחד לא מבטיח לך שעם מסך 75 אחר לא תבחין בתקלה אחרת.
נ.ב
שרגא, חששתי לייעץ לך בגלל החתימה שלך.
אני לא רוצה לצאת ״טיפש שחושב שהוא חכם״.
אבל זו אכן בעיה ואני מקווה שתחליט מהר ושתצליח.
לדעתי רוב האנשים שפוקדים את הפורום הזה ולכן גם לך
יהיה קשה להתעלם למרות שהדבר הנכון זה להתעלם ולהתרגל.
זאת בגלל הנטיות הרציונליות והפרפקציוניסטיות של רוב אלו שטורחים ומשתתפים כאן (גם אני כנראה),
הספקות שיש להם שמא קיבלו החלטה לא נכונה, או יותר גרוע עשו טעות ושילמו יותר מדי או שיש דגם מוצלח יותר,
רחמנא ליצנן.
אני מציע שתתעלם מהפיקסלים ותתרגל. ההבדל במחירים כואב יותר.
מקווה שבמצב דומה הייתי מחליט גם כך.
כי זה נכון רציונלית ואף אחד לא מבטיח לך שעם מסך 75 אחר לא תבחין בתקלה אחרת.
נ.ב
שרגא, חששתי לייעץ לך בגלל החתימה שלך.
אני לא רוצה לצאת ״טיפש שחושב שהוא חכם״.
אבל זו אכן בעיה ואני מקווה שתחליט מהר ושתצליח.
-
shraga007
- חבר מכור קשה

תודה לכל אלה שטרחו וכתבו לי את דעתם.
אני אפרט קצת יותר: הפיקסל הוא פיקסל תקוע על צבע ירוק, נראה רק בצבעים כהים(שחור) וממוקם קרוב מאוד לצידו הימני של המסך.
לא ניתן להבחין בו כמעט, אלא אם אתה מתביית עליו מקרוב מאוד.(20-30 סנטימטרים)
אני מודע לכך שזו בעיה פסיכולוגית כנראה. וכנראה שהייתי משלים איתה אם המסך לא היה עולה כמו שעלה.
לצערי, גם בעבר שקניתי את הפיוניר לפני 9 שנים, כנראה הגיע סטוק של מסכים דפוקים ואחרי 3 מסכים שידרגתי דגם כדי לקבל מסך ללא דפקטים.
ואכן, יש גם חשש שמסך אחר, ואפילו מסכים של חברות גדולות יותר עלולים לסבול מפגמי הטכנולוגיה.(עננות)
השדרוג למסך אחר לא יהיה גדול מידי, בכל זאת המחירים ירדו, אבל אין יותר מידי אופציות ובטח שלא מסכים שהם 4K.
אני אבדוק את הנושא עוד כמה ימים ואשמח לקרוא עוד הצעות.
אני אפרט קצת יותר: הפיקסל הוא פיקסל תקוע על צבע ירוק, נראה רק בצבעים כהים(שחור) וממוקם קרוב מאוד לצידו הימני של המסך.
לא ניתן להבחין בו כמעט, אלא אם אתה מתביית עליו מקרוב מאוד.(20-30 סנטימטרים)
אני מודע לכך שזו בעיה פסיכולוגית כנראה. וכנראה שהייתי משלים איתה אם המסך לא היה עולה כמו שעלה.
לצערי, גם בעבר שקניתי את הפיוניר לפני 9 שנים, כנראה הגיע סטוק של מסכים דפוקים ואחרי 3 מסכים שידרגתי דגם כדי לקבל מסך ללא דפקטים.
ואכן, יש גם חשש שמסך אחר, ואפילו מסכים של חברות גדולות יותר עלולים לסבול מפגמי הטכנולוגיה.(עננות)
השדרוג למסך אחר לא יהיה גדול מידי, בכל זאת המחירים ירדו, אבל אין יותר מידי אופציות ובטח שלא מסכים שהם 4K.
אני אבדוק את הנושא עוד כמה ימים ואשמח לקרוא עוד הצעות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
השאלה היא מה החברה חייבת לך מבחינת אחריות על פיקסלים מתים\תקועים? כי סביר מאד להניח שהם לא יחליפו מסך בגלל פיקסל אחד.
אני חושב שבהתחלה גם אני הייתי משתגע מזה, אבל אם רואים את זה רק ממרחק כה קטן, ובשאר הפרמטרים המסך עושה את העבודה כמו שצריך, אני חושב שהייתי נשאר עם המסך הנוכחי.
אני חושב שבהתחלה גם אני הייתי משתגע מזה, אבל אם רואים את זה רק ממרחק כה קטן, ובשאר הפרמטרים המסך עושה את העבודה כמו שצריך, אני חושב שהייתי נשאר עם המסך הנוכחי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כולו פיקסל אחד, תהנה משאר ה- 8,294,399 פיקסלים שנשארו תקינים.
וברצינות, לדעתי זה זניח. אתה בעצמך רושם שצריך להתקרב לכ- 30 ס"מ מהמסך כדי להבחין בו, אז זה די עונה לך על החשיבות של זה.
המגבלה כאן היא לדעתי פסכולוגית - להמשיך לחיות עם מוצר כשאתה יודע שיש שם משהו ברקע "פגום" (בכוונה במרחאות). אם אתה נהנה מהמסך אז תמשיך הלאה.. זו דעתי לפחות..
גם ב- OLED הנוכחי שלי נדפק לו פיקסל אחרי כמה חודשים, אפילו לא טרחתי להתקשר ליבואן. ביאס אותי איזה כמה שעות שהייתי אובססבי איתו והיום כבר שכחתי ממנו לגמרי. אני צריך להתקרב למסך וממש לחפש אותו כדי לראות איפה הוא נמצא ואין שום סיכוי להבחין בו ממרחק צפיה רגיל.
וברצינות, לדעתי זה זניח. אתה בעצמך רושם שצריך להתקרב לכ- 30 ס"מ מהמסך כדי להבחין בו, אז זה די עונה לך על החשיבות של זה.
המגבלה כאן היא לדעתי פסכולוגית - להמשיך לחיות עם מוצר כשאתה יודע שיש שם משהו ברקע "פגום" (בכוונה במרחאות). אם אתה נהנה מהמסך אז תמשיך הלאה.. זו דעתי לפחות..
גם ב- OLED הנוכחי שלי נדפק לו פיקסל אחרי כמה חודשים, אפילו לא טרחתי להתקשר ליבואן. ביאס אותי איזה כמה שעות שהייתי אובססבי איתו והיום כבר שכחתי ממנו לגמרי. אני צריך להתקרב למסך וממש לחפש אותו כדי לראות איפה הוא נמצא ואין שום סיכוי להבחין בו ממרחק צפיה רגיל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
shraga007
- חבר מכור קשה

אני בהחלט מבין שזה עניין פסיכולוגי.
שילמתי לא מעט על המסך, אם הטכנולוגיה ו\או הפאנלים לא אמינים אז אולי שווה לי לרכוש מסך בנתיים בפחות כסף גם אם זה יהיה ירידה בגודל.
בזמנו שקניתי את הפיוניר, ידעתי שאני משקיע, אבל קיבלתי מסך שאם לא הגודל הייתי נשאר איתו.
אני אקח כמה ימים ואשקול את כל האופציות שיש ונקבל החלטה.
שילמתי לא מעט על המסך, אם הטכנולוגיה ו\או הפאנלים לא אמינים אז אולי שווה לי לרכוש מסך בנתיים בפחות כסף גם אם זה יהיה ירידה בגודל.
בזמנו שקניתי את הפיוניר, ידעתי שאני משקיע, אבל קיבלתי מסך שאם לא הגודל הייתי נשאר איתו.
אני אקח כמה ימים ואשקול את כל האופציות שיש ונקבל החלטה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אבל אין בטחון בכלום ואין קשר או תלות למחיר המסך.
יש פיקסלים שמתים במסכים הכי יקרים ויוקרתיים שיש ומצד שני יש מסכי מדבקה שלא יישרף בהם פיקסל שנים, אם בכלל.
לדעתי האישית בלבד, אתה קצת נסחף עם התגובה לפיקסל הזה. אבל אתה כמובן הלקוח ולא אני, אז תפעל איך שנראה לך.
רק קח בחשבון שאתה יכול לקנות מסך אחר ולקבל בו גם פיקסל תקול וגם בעיות אחרות (כמו עננות וכו') וכלל לא בטוח שהיבואן יתייחס לריג'קטים שלך ברצינות.
יש פיקסלים שמתים במסכים הכי יקרים ויוקרתיים שיש ומצד שני יש מסכי מדבקה שלא יישרף בהם פיקסל שנים, אם בכלל.
לדעתי האישית בלבד, אתה קצת נסחף עם התגובה לפיקסל הזה. אבל אתה כמובן הלקוח ולא אני, אז תפעל איך שנראה לך.
רק קח בחשבון שאתה יכול לקנות מסך אחר ולקבל בו גם פיקסל תקול וגם בעיות אחרות (כמו עננות וכו') וכלל לא בטוח שהיבואן יתייחס לריג'קטים שלך ברצינות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
גם אני אם מסך היסנס 58, גם לי יש פיקסל אחד שרוף, גם עלי זה משפיע פסיכולגית, גם אצלי רואים אותו מ20 סמ.
אבל שמע קטע מצלחיק, חזרתי בשבת אחרי 10 ימים מחול ולפני שנסעתי ''כאב לי הפיקסל השרוף'' וכנראה בחול פשוט שכחתי מהעניין ועכשיו שקראתי את מה שכתבת נזכרתי בו.
אני רוצה להגיד שהכל פסיכולגי ובאמת מהמרחק צפיה שלנו פשוט לא מרגישים בו.
להיסנס ונדמה לי גם יתר החברות מחליפות מסך רק ב 3 פיקסלים שרופים.
בקיצור אל תחשוב עליו ולא תדע שהוא שם.
אבל שמע קטע מצלחיק, חזרתי בשבת אחרי 10 ימים מחול ולפני שנסעתי ''כאב לי הפיקסל השרוף'' וכנראה בחול פשוט שכחתי מהעניין ועכשיו שקראתי את מה שכתבת נזכרתי בו.
אני רוצה להגיד שהכל פסיכולגי ובאמת מהמרחק צפיה שלנו פשוט לא מרגישים בו.
להיסנס ונדמה לי גם יתר החברות מחליפות מסך רק ב 3 פיקסלים שרופים.
בקיצור אל תחשוב עליו ולא תדע שהוא שם.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@shraga007
·
מבין את האכזבה, אבל קח דברים בפרופורציה.
בוא נניח שאתה מבטל עסקה ומקבל הכסף חזרה. נו ואז מה תעשה, תלך תקנה מסך אחר (אולי של יצרן אחר לגמרי) עם סיכוי לא קטן שגם שם תמצא תחלואה כזו או אחרת. מבאס? כן. אבל ככה זה. אז אולי תקבל מסך בלי פיקסל אחד תקול אבל עם עננות או זליגות אור? בתעופה וחלל אולי יש אפס סובלנות לחריגות ממפרט והגדרות, במוצרי לצרכן הסופי "מעט" פחות. בשורה התחתונה, תעשה מה שאתה חושב לנכון. לדעתי פשוט (מנסיון אישי שלי) הקטע עם פיקסל תקול הוא בעיקר פסיכולוגי, בטח ובטח כאשר מדברים עם מסך 4K.
*אם היו לך שניים-שלושה פיקסלים (במיוחד אם הם צמודים) הייתי עונה לך תשובה אחרת לחלוטין.
·
מבין את האכזבה, אבל קח דברים בפרופורציה.
בוא נניח שאתה מבטל עסקה ומקבל הכסף חזרה. נו ואז מה תעשה, תלך תקנה מסך אחר (אולי של יצרן אחר לגמרי) עם סיכוי לא קטן שגם שם תמצא תחלואה כזו או אחרת. מבאס? כן. אבל ככה זה. אז אולי תקבל מסך בלי פיקסל אחד תקול אבל עם עננות או זליגות אור? בתעופה וחלל אולי יש אפס סובלנות לחריגות ממפרט והגדרות, במוצרי לצרכן הסופי "מעט" פחות. בשורה התחתונה, תעשה מה שאתה חושב לנכון. לדעתי פשוט (מנסיון אישי שלי) הקטע עם פיקסל תקול הוא בעיקר פסיכולוגי, בטח ובטח כאשר מדברים עם מסך 4K.
*אם היו לך שניים-שלושה פיקסלים (במיוחד אם הם צמודים) הייתי עונה לך תשובה אחרת לחלוטין.
זה יהיה קטנוני לדרוש מאקזיט שיחליפו פעם נוספת את המסך?
למה הם נתנו לו רק שתי אופציות לבחירה? (או החזרה או שישאיר ללא פיצוי)
למה אין את האופציה השלישית ולעניות דעתי, גם ההגיונית, לספק ללקוח מוצר תקין, ללא עננות וללא פיקסלים שרופים,
ואף לעמוד מאחורי תקופת האחריות ל 3 שנים במידה ותופעות אלו חוזרות.
הלקוח לא אשם שהיבואן סיפק לו מסך תקול, ואולי אני הולך פה רחוק מדי אבל יש גם אפשרות שהיבואן קנה מראש מסכים סוג ב בעלות נמוכה כך שיעשה רווח גדול יותר על חשבון לקוח שבסופו של דבר לא משנה מה יעשה כבר הפסיד זמן וכסף, סביר להניח שבביטול עיסקה הם ידרשו את סכום המשלוח...
ואם מחר הוא יחליט לחבר את המסך למחשב עם 4 שולחנות עבודה, בתצורה שכזאת כבר יושבים קרוב יותר ואולי אז הפיקסל השרוף יציק יותר?
למה הם נתנו לו רק שתי אופציות לבחירה? (או החזרה או שישאיר ללא פיצוי)
למה אין את האופציה השלישית ולעניות דעתי, גם ההגיונית, לספק ללקוח מוצר תקין, ללא עננות וללא פיקסלים שרופים,
ואף לעמוד מאחורי תקופת האחריות ל 3 שנים במידה ותופעות אלו חוזרות.
הלקוח לא אשם שהיבואן סיפק לו מסך תקול, ואולי אני הולך פה רחוק מדי אבל יש גם אפשרות שהיבואן קנה מראש מסכים סוג ב בעלות נמוכה כך שיעשה רווח גדול יותר על חשבון לקוח שבסופו של דבר לא משנה מה יעשה כבר הפסיד זמן וכסף, סביר להניח שבביטול עיסקה הם ידרשו את סכום המשלוח...
ואם מחר הוא יחליט לחבר את המסך למחשב עם 4 שולחנות עבודה, בתצורה שכזאת כבר יושבים קרוב יותר ואולי אז הפיקסל השרוף יציק יותר?
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
-
shraga007
- חבר מכור קשה

עדכון
אני רוצה לעדכן שבסופו של יום ולאחר מעט מאמצים הצלחתי לפתור את העניין לשביעות רצוני.
לגבי הגופים בעניין בעיקר:
1. וואלה שופס - הוכיחו שוב שהם יודעים לתת שירות, לא בכדי אני עושה שם את רוב הקניות שלי.
2. אקזיט - בסופו של יום הם בסדר, אומנם ההגיון אצלם הוא לא מהבריאים שראיתי, אבל מבחינת הגינות הם יותר מבסדר.
לגבי הגופים בעניין בעיקר:
1. וואלה שופס - הוכיחו שוב שהם יודעים לתת שירות, לא בכדי אני עושה שם את רוב הקניות שלי.
2. אקזיט - בסופו של יום הם בסדר, אומנם ההגיון אצלם הוא לא מהבריאים שראיתי, אבל מבחינת הגינות הם יותר מבסדר.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
כל הכבוד לגופים שעזרו לך בפיתרון.
אבל בראש ובראשונה כל הכבוד לך על הדבקות במטרה.
אני ואני בטוח שהרבה אחרים היו מוותרים וממשיכים להנות מהמסך עם הפיקסל השרוף (והבלתי נראה):lol:
שיהיו לך המון שעות צפייה מהנות.
אבל בראש ובראשונה כל הכבוד לך על הדבקות במטרה.
אני ואני בטוח שהרבה אחרים היו מוותרים וממשיכים להנות מהמסך עם הפיקסל השרוף (והבלתי נראה):lol:
שיהיו לך המון שעות צפייה מהנות.