שלום לכולם,
אני קצת מבולבל ממגוון הפורומים, מקווה שבחרתי בפורום נכון.
ברשותי המערכת הבאה:
2 רמקולים Monitor Audio SIlver 8 + רסיבר Marantz SR 5009.
יש לי ספריית דיסקים שהייתי שמח לנגן ולכן חשבתי לקנות נגן. הסתכלתי על ה Marantz CD5005 ונגנים אחרים בסדר גודל של ~1500 ש"ח אבל אז הגעתי למסקנה (ותקנו אותי אם אני טועה) שה DAC שיש לי ברסיבר לא נופל בהרבה מהDAC שיש בנגן ולכן אין טעם לקנות נגן אלא אם כן הDAC שלו נותן שיפור משמעותי.
מכייון שאני דיי מרוצה מהמערכת והצליל שהיא מוציאה חשבתי אולי לקנות איזשהו נגן יותר פשוט, אולי את ה SONY BDP-S6500 ולחבר אותו דיגיטלית לרסיבר כך שהעיבוד יעשה שם.
האם זה נשמע סביר ? מה כדאי לי לשקול בנוסף ?
אם אני הולך על הקצה השני וקונה את הנגן האוניברסלי של Oppo BDP-103 מה אני מרוויח ?
אציין שעיקר השימוש במערכת הוא לאודיו כרגע אבל אני כן ארצה בעתיד להרחיב את השימוש גם לוידאו.
תודה רבה !
פתרון לניגון CDs
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
אתה צודק ב 1000%
רוצה אופו? רק את ה 105 שכולל ממירים סופר איכותיים על הנייר ואולי רק אולי תרגיש שינוי
רוצה אופו? רק את ה 105 שכולל ממירים סופר איכותיים על הנייר ואולי רק אולי תרגיש שינוי
בדיוק, למה להשתמש בטכנולוגיות של שנות ה-80 כשהרסיבר שלך יודע לעבוד מצוין עם DLNA? תעשה ריפ/תוריד את כל הדיסקים בפורמט שבא לך (אני מניח שתרצה FLAC בגלל נטיות אודיופיליות ודיבור על דאקים) , תגדיר שרת DLNA ותנגן את הכל עם הרסיבר עצמו בעזרת אפליקציה כלשהי (Bubbleupnp לדוגמא).