האם יש מבצע על ערוצי ספורט 1,2 בהוט?
המחיר ה"רגיל" הוא 67 שקלים
באם יש סיכום עסקה/תקנון כלשהוא אשמח לקבל בפרטי
הוט יורו וקופה אמריקה 2016
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
,אריאל אתה לא באמת רוצה לעבור ,אתה כבר שנה שלמה שואל אותם שאלות .
האמת שאם תרצה לעבור כמו שכתבו פה ,יש מבצע כולל הכל ב 308 שקל כולל ספורט 1-2 פתוח .
תראה שאתה מתקשר לא ייתנו לך מייד את המבצע , עד שתגיד להם להם יש הכל כולל ספורט 1-2 ב ב 310 שקל
4 ממירים כולל פייבר בוקס ל 4 חודשים ב 310 שקל אני עובר , תן להם להתבשל ,ירצו לקבל תעבור .
אחרי 4 חודשים אתה מתקשר וקובבע מחיר חדש שזה כמובן יקר יותר 370 שקל כולל ספורט 1-2 .
אבל שוב אתה לא באמת רוצה לעבור וחוץ מזה מה רע לך ב YES .
האמת שאם תרצה לעבור כמו שכתבו פה ,יש מבצע כולל הכל ב 308 שקל כולל ספורט 1-2 פתוח .
תראה שאתה מתקשר לא ייתנו לך מייד את המבצע , עד שתגיד להם להם יש הכל כולל ספורט 1-2 ב ב 310 שקל
4 ממירים כולל פייבר בוקס ל 4 חודשים ב 310 שקל אני עובר , תן להם להתבשל ,ירצו לקבל תעבור .
אחרי 4 חודשים אתה מתקשר וקובבע מחיר חדש שזה כמובן יקר יותר 370 שקל כולל ספורט 1-2 .
אבל שוב אתה לא באמת רוצה לעבור וחוץ מזה מה רע לך ב YES .
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
308 שקל מחיר קבוע?
סגרתי הכל מלבד מחיר לספורט 1,2
שזה חשוב לי
סגרתי הכל מלבד מחיר לספורט 1,2
שזה חשוב לי
- popothecat
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
תגיד,orenbar כתב:,אריאל אתה לא באמת רוצה לעבור ,אתה כבר שנה שלמה שואל אותם שאלות .
אבל שוב אתה לא באמת רוצה לעבור וחוץ מזה מה רע לך ב YES ....
אתה לא יכול לענות לאנשים על השאלות בלי להתנסח בצורה כזו?
אתה חושב שהוא סתם שואל שאלות? אחלה.
אף אחד לא מכריח אותך לענות.
·