קניית מסך טלוויזיה ועוד כמה שאלות (תודה מראש לעונים)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Danni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #41 

@Ymac
@Gico
@TheCoolest

האמת שזה נשמע מאוד מפתה, אבל יש כמה חששות

* הגעה של טלוויזיה פגומה והתחלת התכתבויות עם היבואן לגבי טלוויזיה חדשה, לא אומר שהוא יסכים לי, אבל זה עוד מאמץ של לצלם את הפגם, ללכת לשלוח את הטלוויזיה לחו"ל, לחכות לה בחזרה, כל ההתעסקות עם ההתכתבויות

* חשש שאני לא אצליח למצוא בארץ אביזרים מקוריים לתלייה על הקיר וגם אז אצטרך לחפש מאיפה להזמין מחו"ל

*אין יבואן רשמי בישראל, אז זה אומר שלא יהיה לי בארץ מי שיתקן לי את הטלוויזיה, אז זה עוד סיפור של לשלוח את הטלוויזיה לחו"ל ולחכות לה בחזרה, וגם סיכון שהיא תקבל מכה בדרך הלוך/חזור

*תאימויות כלשהן בין מוצר של ארצות הברית להארץ

*בחיים עוד לא יצא לי לקנות מוצר דרך האינטרנט, אז אני קצת חושש..

אם אני בכל זאת בוחר ללכת על זה, לא עדיף ללכת על הסמסונג שמשמעותית זולה ועם יבואן בארץ? http://intl.target.com/p/samsung-un50ku ... edium_1_11

או על הKS7000 שקיבלה ביקורת מעולה?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20190
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #42 

@Danni

1) אם הטלויזיה מגיעה פגומה אז מקסימום שאתה עושה זה יוצר איתם קשר ושולח תמונה של הנזק. בארץ אתה מחכה שיגיע טכנאי לבצע את ההתקנה, ומה קורה אם המסך פגום? שוב מחכה למסך חדש.
שנית, אתה לא הולך לשום מקום, מגיעים אליך ואוספים אותה, זה במקרה הפחות נוח. במקרים מסויימים אנשים פשוט קיבלו זיכוי והטלויזיה השבורה נשארה בידיהם.
כן, קיים סיכוי שבסה"כ תחכה יותר. אם אתה לא מוכן לקבל את זה שבמקרה הכי גרוע תצטרך לחכות קצת יותר מהרגיל, אז אולי זה לא מתאים לך.

2. החיבור לקיר הוא VESA 400 סטנדרטי. יש במפרט של המסך גם את סוג הברגים שאתה צריך בשבילה. פשוט בודקים לפני אם המידה קיימת בארץ, לא חושב שמסובך יהיה להשיג.

3. זה נכון, וזה סוג של סיכון שצריך לקחת בחשבון. וצריך גם לבדוק בדיוק מה קורה אם צריך לממש אחריות בשנה הראשונה.

4. תצטרך שנאי ממיר מתח מ110 ל220 וולט, זהו.

5. את זה אני בהחלט יכול להבין. גם אני חששתי בהתחלה, ואפילו הזמנתי בערך ברגע האחרון. אבל לפחות במקרה שלי אני לא מצטער לרגע.

לא הייתי בכלל משווה את התמונה שתקבל מהויזיו למה שהסמסונג הזאת מסוגלת להפיק. מדובר על דגם בסיסי ולא משהו מתדקם במיוחד. מעבר לזה הסמארט בטלויזיות אמריקאיות נעול מחוץ לארה"ב.
הביקורת על הKS7000 אכן טובה, ואין לי משהו רע להגיד עליה (אולי למעט שמדובר בתאורת צד ולא FALD אמיתי). הויזיו תהיה טובה יותר, אבל אם אתה קונה את הKS7000 בארץ יהיה לך "ראש שקט".

odpr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 313
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #43 

זה ששולחים לארץ טלויזיות וכו זה חדש לי!
אני קונה כמעט הכל באינטרנט, זה נוח, יעיל ובעיקר זול.
לגבי מוצרי חשמל עקב התחרות הקשה המחירים לא באמת עם הבדל משמעותי.
במצלמות למשל זה ממש לא מתשלם.
אני אבדוק את המקרה זה.

odpr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 313
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #44 

בדיקה זריזה מעלה את המחיר הבא :
http://intl.target.com/p/samsung-un60ku ... dSlot=_1_2
איך זה בדיוק משתלם ?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20190
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #45 

אני לא חושב שמישהו שאמר שהסמסונג משתלמת. נאמר שהויזיו היא דיל מעולה יחסית לתמורה שהיא נותנת.

Danni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #46 

TheCoolest כתב:@Danni

1) אם הטלויזיה מגיעה פגומה אז מקסימום שאתה עושה זה יוצר איתם קשר ושולח תמונה של הנזק. בארץ אתה מחכה שיגיע טכנאי לבצע את ההתקנה, ומה קורה אם המסך פגום? שוב מחכה למסך חדש.
שנית, אתה לא הולך לשום מקום, מגיעים אליך ואוספים אותה, זה במקרה הפחות נוח. במקרים מסויימים אנשים פשוט קיבלו זיכוי והטלויזיה השבורה נשארה בידיהם.
כן, קיים סיכוי שבסה"כ תחכה יותר. אם אתה לא מוכן לקבל את זה שבמקרה הכי גרוע תצטרך לחכות קצת יותר מהרגיל, אז אולי זה לא מתאים לך.

2. החיבור לקיר הוא VESA 400 סטנדרטי. יש במפרט של המסך גם את סוג הברגים שאתה צריך בשבילה. פשוט בודקים לפני אם המידה קיימת בארץ, לא חושב שמסובך יהיה להשיג.

3. זה נכון, וזה סוג של סיכון שצריך לקחת בחשבון. וצריך גם לבדוק בדיוק מה קורה אם צריך לממש אחריות בשנה הראשונה.

4. תצטרך שנאי ממיר מתח מ110 ל220 וולט, זהו.

5. את זה אני בהחלט יכול להבין. גם אני חששתי בהתחלה, ואפילו הזמנתי בערך ברגע האחרון. אבל לפחות במקרה שלי אני לא מצטער לרגע.

לא הייתי בכלל משווה את התמונה שתקבל מהויזיו למה שהסמסונג הזאת מסוגלת להפיק. מדובר על דגם בסיסי ולא משהו מתדקם במיוחד. מעבר לזה הסמארט בטלויזיות אמריקאיות נעול מחוץ לארה"ב.
הביקורת על הKS7000 אכן טובה, ואין לי משהו רע להגיד עליה (אולי למעט שמדובר בתאורת צד ולא FALD אמיתי). הויזיו תהיה טובה יותר, אבל אם אתה קונה את הKS7000 בארץ יהיה לך "ראש שקט".
...
תגובה מאוד מפורטת, תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”